Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basarili :))

Bonus yesilcaydan baska erik cayi bulabilirsen oda verdiriyo birde tarcinlu limonlu cay karisimi hazirlarsin bir kavonoza tarcin cubuk ve limon kabugu kurusu

Tarcin zaten icicem icine biseyler katarim artik karanfil falan.

Hizmette sinir yok :)

Eşleri takmayin siz zayiflayınca da kıskançlık yapıp şişmanlatmaya çalışıyorlar dengesizler ya da benim ki öyle
Ilahi asuman abla
ben cips yemeyeli kac sene oldu bilmiyorum benim olayimda cikolata tatli bide onlarin tadini unutsam keske bazen diykrum orucluyken nasil duruyo nefis akil biliyo yiyemiceni istemiyo ama oruclu degilken nefis akla ustun geliyo eslerimizde bizim iyiligimizi dusunuyolar aslinda ama biz fazla alinganiz xaten bu konuda onlarda soyleyince daha cok uzuluyoruz

Akil biliyo dogru dedin ha oni :) gordunmu sen hipnozla bi kadina midene kelepce takildi diyerek kilo verdirmisler :)) hersey beyinde biter klişe olsada dogruluk payi var. Kendime 6 gundur hayret ediyorum yeliz mesele beyine kelepce

Akil biliyo dogru dedin ha oni :) gordunmu sen hipnozla bi kadina midene kelepce takildi diyerek kilo verdirmisler :)) hersey beyinde biter klişe olsada dogruluk payi var. Kendime 6 gundur hayret ediyorum yeliz mesele beyine kelepce
Yok baci gormedim dedigin gibi akla kelepce takmak lazim yoksa olmiyiiiiiii

Eksi elma limon tarcin karisimli bir surahi eskiden 6 yil once yapiyordum iyi geliyordu topige gelmeden yaptim o günü basimi yastiktan kaldiramadim sekerim diplerdeydi. Bir daha yapmadim zaman ve kisiye gore yapilan karisimlar ekstralar fayda da saglayabiliyor zararda dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…