Gunluk listemi bende paylasayim.Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 yeşil zeytin saat 6.30 sonra 45 yürüyüş ile işe geldim.Saat 11 gibi 1 elma saat 1 de 1 dilim ekmek patlican yemegi ve cacik 30 dk yakin bankaya git gel aksam iş cikisi 25 duraga yürüyüş akşam yemegi nohut ve az yogurt gün içinde bol bol su içtim bir bardakta yeşil cay haydi hayirlisi uzun oldu galiba kizlar hoşgörün:)))
Bonus yesilcaydan baska erik cayi bulabilirsen oda verdiriyo birde tarcinlu limonlu cay karisimi hazirlarsin bir kavonoza tarcin cubuk ve limon kabugu kurusu
Hangi şarkı
Ilahi asuman ablaEşleri takmayin siz zayiflayınca da kıskançlık yapıp şişmanlatmaya çalışıyorlar dengesizler ya da benim ki öyle
ben cips yemeyeli kac sene oldu bilmiyorum benim olayimda cikolata tatli bide onlarin tadini unutsam keske bazen diykrum orucluyken nasil duruyo nefis akil biliyo yiyemiceni istemiyo ama oruclu degilken nefis akla ustun geliyo eslerimizde bizim iyiligimizi dusunuyolar aslinda ama biz fazla alinganiz xaten bu konuda onlarda soyleyince daha cok uzuluyoruzKaracigerim sikintili oldugu icin cipsteki yagdan dolayi istemiyor kiloyuda sagligim icin istemiyor. Alisverise cikiyoruz birsey alamiyorum moralim bozuluyor istemiyor aldiklarim icime sinmiyor üzülüyorum istemiyor kilomu tasimakta zorlandigimi görüyor üzülüyorum üzülüyor istemiyor cocugumuza bir kardes olsun istiyoruz sagligim kilomdan dolayi elvermiyor istemiyor bedenen ve ruhen çöküyorum kilomdan dolayi üzülüyorum istemiyor neşemi kilomdan dolayi kaybettigimi söylüyorum ıstemiyor ... yani şu kilo hem benim icin hem eşim hem oğlum içiñ çekilmez bir hal aldi. Ilk defada bu düşüncelerimi yaziyorum samimiyetimle böyle yazmakta iyiymis
Akil biliyo dogru dedin ha oni :) gordunmu sen hipnozla bi kadina midene kelepce takildi diyerek kilo verdirmisler :)) hersey beyinde biter klişe olsada dogruluk payi var. Kendime 6 gundur hayret ediyorum yeliz mesele beyine kelepceIlahi asuman abla
ben cips yemeyeli kac sene oldu bilmiyorum benim olayimda cikolata tatli bide onlarin tadini unutsam keske bazen diykrum orucluyken nasil duruyo nefis akil biliyo yiyemiceni istemiyo ama oruclu degilken nefis akla ustun geliyo eslerimizde bizim iyiligimizi dusunuyolar aslinda ama biz fazla alinganiz xaten bu konuda onlarda soyleyince daha cok uzuluyoruz
Yok baci gormedim dedigin gibi akla kelepce takmak lazim yoksa olmiyiiiiiiiAkil biliyo dogru dedin ha oni :) gordunmu sen hipnozla bi kadina midene kelepce takildi diyerek kilo verdirmisler :)) hersey beyinde biter klişe olsada dogruluk payi var. Kendime 6 gundur hayret ediyorum yeliz mesele beyine kelepce
Ayni anda dusunmusuz ses ettim simcik bakalim doncekmi bana :))Yena nerde
Ne dedin cok merak ettim heBen de adaşımı özledim
Yena ya ben de ses ettim :)
Bahar simdi senin serbest gunun hangisi ?
Ona gore seni gunun kacamak birincisii ilan edicemde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?