valla bonus bugün bugün böyle oldu hafta ici çarşamba çay olur diriliş günü dahada çay yapmam yapsamda oturmam.söz vereyim size.ama bugün kınanacak kişi ben olayım Asuman abla doğum gününden dolayı izinli sayılır.bütün kınamalar kabulümdür
Asuman üzulme bak plyna belki rakip olcak
Bonus kacamak yapanlara ne yapak
Tarçınlı süt içKucukte olsa kacamak kacamaktir plynna lutfen daha dikkatli olalim aksamlari ozellikle.
Kizima corba yedirdim iki kasik birakti yemedi ben yedim ve pisman oldum niye yedim diye ayricada iyi bir tatli istegim var hayir olsun kendimi tutmaya calisiyorum.
Ben bu akşam baya sinirliyim, bir neden yok..
Çok yoruluyorum uykusuzum ondan galiba, birde bu aralar evde işlerede yetemiyorum sinirim bozuluyor buna..
Son zamanlarda gereksiz alınganlıklar yapıyorum.. Falan falan işte, mutsuz değilim yanlış anlaşılmasın ama böyle işte, neyse geçer bakalım.
Bir dert yanıyım dedim.
Kaynatmışsın bile sonuna kadar okumadan yazanın haliTarcinli sut kaynatim bari biseyi istem disi yemek istemek ne kotu his. Pismanlik ve gerginlik karisimi
Sutte icmedim sporumu yaptim :))
25 dk lesli 5 dk karisik hareketler 15 er kez mekik yan mekik squat twist birde arkaya dogru bacagi kaldiriyoz ya ondan
Ben bunlari yaparken elif iki kere hafifce dustu sandalyenin dibine bana sarildi pesimden geldi en alttaki cekmeceyi doktu
butun kavanozlar yerde simdi ha bir de ben ayakkabimin bagcigina bastim actim bagcigi tehlikeye bak hele :)) bunlar hep aksilik ama ben yaptim terledim
Gerekli yerlere gitsin verdigim mikemmel mesaj
Kim demis leslinin sesi sıkıcı diye pehh hakan pekerle yaptim ben atesini yolla bana diyerekten
Canim benim sen gec bile kaldin dert yanmaya :))
Islere yetememek hepimizde var hele siz daha yeni adapte oluyosunuz bebiklere her seyi yeni yasiyosunuz bazi seylerin aksamasi normal.
Yapamadiklarini firsat olunca yaparsin sirayla. Konusup atmali biraz ustumuzden. Ben son temizligi aglaya zirlaya yaptim
Maşaallah...
: ))
Kıyamam ağlama sende..
Bende hiç bir şey yemedimAbla cezveyi aldimda yapmadim sutu spora basladim hemen. Simdide yapsammi bilemiyorum :)) sen naptin daha bisey yedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?