Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cay her gun olsada sorun yok biz sade icicez yada leblebi falan hafif kuruyemisle.

Buna alistircaz kendimizi. Zararli bisey yapsakta yemiycez iki lokma tadina bakmalar bize tepsileri yedirdi.

Yesil cayi ben her gun icmesem daha iyi sanirim sute geciyo sonucta. Gunasiri olabilir heralde

M meyra__ dediydi ihlamur zayiflatiyomus diye birden aklima geldi yesil cayin yerine ne koysam diye dusunurken

Evet zayıflatıyormuş canım, ben sadece çiçeğinden içtim daha etkili olsun diye, çiçeğinin çayıda iştah kapatıyor ama işte bize pek işlemez bu açısı heralde: )
Yeşilçay emziren anneye neden yasakki? Geçen bende içmiştim, ilk defa limonluymuş limonlusu çok hoşuma gitmişti.

Sutte icmedim sporumu yaptim :))

25 dk lesli 5 dk karisik hareketler 15 er kez mekik yan mekik squat twist birde arkaya dogru bacagi kaldiriyoz ya ondan

Ben bunlari yaparken elif iki kere hafifce dustu sandalyenin dibine bana sarildi pesimden geldi en alttaki cekmeceyi doktu
butun kavanozlar yerde simdi ha bir de ben ayakkabimin bagcigina bastim actim bagcigi tehlikeye bak hele :)) bunlar hep aksilik ama ben yaptim terledim

Gerekli yerlere gitsin verdigim mikemmel mesaj

Kim demis leslinin sesi sıkıcı diye pehh hakan pekerle yaptim ben atesini yolla bana diyerekten

Ben bu akşam baya sinirliyim, bir neden yok..
Çok yoruluyorum uykusuzum ondan galiba, birde bu aralar evde işlerede yetemiyorum sinirim bozuluyor buna..
Son zamanlarda gereksiz alınganlıklar yapıyorum.. Falan falan işte, mutsuz değilim yanlış anlaşılmasın ama böyle işte, neyse geçer bakalım.
Bir dert yanıyım dedim.

Tarçınlı süt iç

Son düzenleme:

Canim benim sen gec bile kaldin dert yanmaya :))
Islere yetememek hepimizde var hele siz daha yeni adapte oluyosunuz bebiklere her seyi yeni yasiyosunuz bazi seylerin aksamasi normal.

Yapamadiklarini firsat olunca yaparsin sirayla. Konusup atmali biraz ustumuzden. Ben son temizligi aglaya zirlaya yaptim

Maşaallah...

: ))
Kıyamam ağlama sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…