Ehehe balik demek bonus ve yeliz hanimlarda balik :))
Sen cok az yiyon emziriyosun diye biliyorumhayirli geceler canlar :)
bugun yidiklerim;
sabah musli
Sonra kahvalti 1yumurta kucuk kasarli tost, 6 zeytin, domates,yesillik,1 ceviz
Oglen kepekli bulgurlu bir tabak kisir ve buyuk bardak ayran
Ara 2 galeta 1 dilim chedar peynir 1 bardak seker ilabeei
Oyy fridammAllah iyiliğini versin :))))
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]330 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]135 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si.......................................- 2.3 kg............................................BONUS
HAFTANIN 2.si..........................................-1.6 kg..........................................BURCU1983
HAFTANIN 3.sü.................................................- 1.4 kg..............................................PLYNNA
Ben geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gitt çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....
Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne dediğini duyar gibiyim....
Sen cok az yiyon emziriyosun diye biliyorum
Canim sende cok basarilisin bu hafta bende seni kocaman kutluyorum:)@kasimpati35 veBonus cum tablolar için teşekkürler hakınızı helal edin vakit ayırıyorsunuz
bu haftanın başarılılarını ve sağlıklı olmak için çabalayan arkadaşları kutluyoruum
Canim gecmis olsun Allah tez vakitte bebisi sagligina kavusturup annesinin kucaginda olmayi nasip etsinBen geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gittik çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....
Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne yiyeydin dediğini duyar gibiyim....
Herhalde bir süre bildirimlerden takip edebilecem bonuscum gerçekten yetişemiyorum kaçırdığım mesaj 300 ü geçti ....Oyy fridammbi firsat bulursan oku gecmisi
Yok tuketilmiyor demedim genelde onun resimlerinde gormuyorum dedim. Benimde yedigim oluyo. Fazladan ekmek yiyene kadar yogurt yiyim diyorum.Bonus baklagilin yanina neden yogurt tketilmiyor acaba biiyormusun
Merak ettim genelde tukettigim oluyor
O zaman muhim mesajlara seni etiketliyorum.Herhalde bir süre bildirimlerden takip edebilecem bonuscum gerçekten yetişemiyorum kaçırdığım mesaj 300 ü geçti ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?