Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen cok az yiyon emziriyosun diye biliyorum

Kizlar 283 mesaj nedir yaaa
5. Sayfadan sonra gozlerim kapanip telefon elimden kaymaya basladi bitiremedim gecmisi okuyamadim kusura bakmayin

Yrn gorusuruz insallah

Elinize saglik kizlar
Insallh listemiz hep boyle bol yesillikli devam eder ☺

Geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inşallah. Bebeğini kaybeden eltinmi bu?

Sen cok az yiyon emziriyosun diye biliyorum

cnm bu mesajda eksik gitmis tekrar duzelttim onu gordunmu
bende bakiyorumda benim kadr yiyen yok sanki yediklerimi yaz yaz bitmiyor duzelttigim menume bakip azmi ne.ekleyeyim onerirsin Ben gece gec uyudugum hatta suan oldugu gibi sabah uyudugum icin uykusuzluktn kizla oglene kadar yatakta debeleniyorum o yuzden ilk musli yiyip sonra oglen 1-2 gibi anca kahvalti yapiyorum o yuzden oglen genelde ya sık ara ogun yada kalan yemekleri yiyorum aksamda gec yiyorum ben. Gece 10 da bitiyor yemek isim bu yuzden aksamlari genelde ara ogun yemiyorum

Canim gecmis olsun Allah tez vakitte bebisi sagligina kavusturup annesinin kucaginda olmayi nasip etsin

Gunaydinnn

Hayirli haftasonlari olsun hepimize :)

Burcu canim okudum tekrar aksam yedigin cok degilki sen cok diyosun asiri kisma bebegin sadece sut aliyo cunku.
Oglen kahvalti degilde yemek yemeye calis cunku kahvalti saati geciyo.
Gurkan kubilay demisti mesela bazen gec yatilir gec kalkilir o zaman o gunun kaldigimiz ogununden devam edin demisti.

Ender hocada kahvalti gec yapilinca ogle yemegi yemeyin demisti ikisinin dediginide kendimize uyarlayabiliriz.

Genel mantik nedir corba ekmek yerine gecer corba varsa ekmek olmaz.
Protein varsa yanina sebze ( tavuk salata gibi)
Sebze varsa yanina yogurt ( kabakla yogurt gibi)
Baklagillerle en uygun olan nedir onu bilemiyorum ama ender saracin yemek paylasimlarinda baklagillerin yaninda hic yogurt olmuyo genelde. Bilmedigimiz cok sey var bildiklerimizin oldugu gibi.

Simdi sen bunu kendine uyarliycan normal biri corbayla ekmek yemeyebilir sen 1 dilim yiycen. Gece uykusuzlukta acikmani onler.

Burcu sana soyluyorum elif sen anla yolcu sende bi baksan fena olmaz

+500 deyim neden acaba bir dusun bonus fazla bisey yemedin gayet iyi yedin yesil cayda ictin ama onceki gunlere gore suyunu az ictin ve aksam yedigin corbayla pilav tuzluydu yerkende dedim biraz tuzu kacmis diye.
Onlarin ve gece mikkemmel uyumamin eseri sanirim. Ne yapalim ilk ekside moral bozacak deyiliz tabiki.
Hic sorunsuz devam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…