Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Abla cezveyi aldimda yapmadim sutu spora basladim hemen. Simdide yapsammi bilemiyorum :)) sen naptin daha bisey yedinmi

Canım dafi ablamla aynı düşünüyoruz sütten bişey olmaz bencede, faydası olur zararı olmaz, tok tutar, tarçınlı olursa daha iyi kan şekerim dengelenir iştahını kapatır: )
Zaten biliyon sende yinede dedim: )

Sabah hergün olduğu gibi...
Dom salt peynir 2 yumurta
Iki dilim uno çok tahilli ekmek
1 tatlı kaşığı tereyagi bal
Öğle
Tavuklu yayla corbasi kıymalı taze fasulye çok az bir dilim ekmek...
Ikinci
Bir çikolata nescafe
Akşam
Bir kepçe çorba
Gezmekte kacamak
Öğretmenim yazmiyayim dedim bugün menü ama yakalandık bonusum

Derin YENA menu yazmadilar baska varmi yazmayan?

Bonus hala sporunu yapmadi

Ben de adaşımı özledim
Yena ya ben de ses ettim :)

bende sizi özledim tabloya bakayım dedimde saddece tablodan sonra 194 mesaj var tablo öncesini söylemiyorum bahar aylarındayız kilo vermek için en uygun zaman olduğu için bol bol yaptığımızı ettiğimizi paylaşıyoruz mesajlar çok birikiyor ben yetişemiyorum ama böyle olması güzel

adaş kızımızın doğumgünüsüymüş Allah şansını bahtını açık etsin sağlıklı mutlu ömürler versin annesi

Ben geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gittik çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....

Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne yiyeydin dediğini duyar gibiyim....

geçmiş olsun zeynepçiğim ümit edelimde annede bebekte sağlıcakla çıksınlar hastaneden ...

hayirli geceler canlar :)
bugun yidiklerim;
sabah musli
Sonra kahvalti 1yumurta kucuk kasarli tost, 6 zeytin, domates,yesillik,1 ceviz
Oglen kepekli bulgurlu bir tabak kisir ve buyuk bardak ayran
Ara 2 galeta 1 dilim chedar peynir 1 bardak seker ilavesiz
aksam 1dolu kase gendime corbasi 3kasik biber kavurma dosmatesli 1 kasik yogurt ve 3 dilim.t. bugday ekmek sicakti biraz fala oldu sonra maden suyu ictim
isirgan cayi limonlu su ve 3 lt su ok spor suan yok
bide sun aksam cayin yaninda 1 biskuvi yemistim soleyim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…