BalikEğer özel olmazsa burcunu sorabilir miyim?
Ben onu bi anlamadimki zaten seninkide yanmiyo simdiBonus senin yeşil ışığın neden yanmıyor
Abla cezveyi aldimda yapmadim sutu spora basladim hemen. Simdide yapsammi bilemiyorum :)) sen naptin daha bisey yedinmi
Ooo aglamak dedinmi orda bi dururum :))
Oyle zamanlarinda kalk bi kahve yap kendine sutlusunden ic arkana yaslanip sonra biseyler yapmaya calis.
Bende hiç bir şey yemedim
Meyra böcüğün nasıl büyümüştür tam sıkmalık olmuştur
Ben trentlere göz atıyordumBen onu bi anlamadimki zaten seninkide yanmiyo simdi
Sağol meyram sen de kuzunun nice yaşlarını görASUMAN ablam kızının doğum günü kutlu olsun, daha nice yaşları olsun inş hayırlısı ile..
Derin YENA menu yazmadilar baska varmi yazmayan?
Bonus hala sporunu yapmadi
Ben de adaşımı özledim
Yena ya ben de ses ettim :)
adaş ışıkları yakmasakta sen görmüyormusun ? ben ışığımı kapatmadım görünmüyormuyuumYakın ışıklarınızı demiyor muyum ben hep :)
geçmiş olsun zeynepçiğim ümit edelimde annede bebekte sağlıcakla çıksınlar hastaneden ...Ben geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gittik çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....
Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne yiyeydin dediğini duyar gibiyim....
Allah iyiliğini versin :))))Kesin geçtim ben siz rahat olun bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?