Allah sağlıklı sıhhatli ömür nasip bir an önce kucağına alsın eltiniz bebeğini Allah bağıslasınBen geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gittik çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....
Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne yiyeydin dediğini duyar gibiyim....
Geçmiş olsun dinlendir ayağını biraz geçer inşallah ...Günaydın kızlar hepinize musmutlu bir gün diliyorum.Yeşil çayımı içerken yazıyorum sizlere sanırım alıştım artık tadınadün aktara uğrayamadım. Sabah ayağımda resmen tel kopması gibi bir şey oldu ondan yürüyerek gelemedim lakin genede 20 dk yürümem var Bacağım zonkluyor nedenki acep
İnşallah geçer canım çalıştığım için birde ne kadar masa başı da olsa müşteri odaklı kalk otur topal pire gibiyim bugünGeçmiş olsun dinlendir ayağını biraz geçer inşallah ...
Teşekkürler canımCanim sende cok basarilisin bu hafta bende seni kocaman kutluyorum:)
Dahada ustu yokmu onu alalim sana :)) guzel kilo verdin sende bu haftaMutlu bir hafta sonu diliyorum keyifli sağlıklı olalım hep beraber
Yoldayım işe gidiyorum ama yalovadaki kardeşim çocuklarla annemle kahvaltıya gelicek halalarının kuzuları geliyor
BirdeBonus bu takozla çok zor yiziyirim :)))iPhone 6s plasa ihtiyacım var otobüs salıyor bir yandan
Ben alana kadar 7 çıkmasa gönlümü çalan telefon oooDahada ustu yokmu onu alalim sana :)) guzel kilo verdin sende bu hafta
Çok teşekkür ederim canım sağolasın ters bastım herhal ama beni yıldıramayacak ufak ufakta olsa devam :)))Brokenangel geçmiş olsun
Duygusal gun neymis de bakim pek severim o gunlerigecmis olsun ihlamur falan kaynat istersen
Yarını bende 4 gözle bekliyorum.Yoğun bir hafta işyerinde ve ev de yatışdamdan düşer gibi yazdımm
günaydınn hayırlı hafta onları olsun hepimizee malum işteyim yarını iple çekiyorumm
topiğin genel gidişatı çok iyi maşallahh buda heyecanlandırıyor
Bugun dinlendir ayagini basit seyler ciddi sıkıntı yapabilir.nothinggg belkide öyle canım topallatması banada onu aklıma getirtti bir de netten okuyorum eee bünyeninde zaten maşallahı var İlk günden ayaklar eror verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?