Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topigin eski yeni uyeleri 1 mayisla basladigimiz kurallarimiza devam ediyoruz.

Kilosu az olan, cok kilo vermis olan ve emzirenler esnek olabilir fakat onun disindakiler cok dikkate alip uysunlar.

Bazi seyleri basarisizliklari geride biraktik ins. Tek dusundugumuz bundan sonra ne yapacagimiz olucak.

Yazdan bayramdan once son cikis...

Moralimizi sabitleyemeyiz sabit olan kararliligimiz olucak. Ne olursa olsun donmek koyvermek yok.
Mazereti olmadan koyveren moddan dusen karsisinda beni bulur.
( senin agzina dusecegime lagim cukuruna duseydim dedirtirim )

74FRIDA ahada beyle

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Günaydın kızlar hepinize musmutlu bir gün diliyorum.Yeşil çayımı içerken yazıyorum sizlere sanırım alıştım artık tadına dün aktara uğrayamadım. Sabah ayağımda resmen tel kopması gibi bir şey oldu ondan yürüyerek gelemedim lakin genede 20 dk yürümem var Bacağım zonkluyor nedenki acep

Allah sağlıklı sıhhatli ömür nasip bir an önce kucağına alsın eltiniz bebeğini Allah bağıslasın

Geçmiş olsun dinlendir ayağını biraz geçer inşallah ...

Allahim sen bana gelecek guzel gunlerimi kolaylastir. Yukumu hafiflet icimdeki gucu her gun daha cok kesfetmemi nasip et.
Kilomu vermeye basladim ins.
Hepsini verip saglikli olacagim.
100 un altina inince bunu kutlarim ilk 8 kilom gitmis olucak.
Feraceler daha rahat olucak pantolonumda oyle.
Yuruyusumu daha rahat yapicam.
Moralim aksiliklerle bozulsada ben yemekle gecirmeyip guzel dusunmeye devam edicem.
Yuruyuse cikarken spor yaparken hep gecikmeli hep ayagimin altinda biriyle yapsamda devam edicem yapmaya.
Elifin aglamasi beni yildirmiycak sabredicem ins

Bunun sonunda cocuklara ragmen basarmanin gurunu yasiycam.

Not: pembe madde bugun burdan uygulandi

Geçmiş olsun dinlendir ayağını biraz geçer inşallah ...
İnşallah geçer canım çalıştığım için birde ne kadar masa başı da olsa müşteri odaklı kalk otur topal pire gibiyim bugün Sabah ters bir hareket ya da boşluğa mı bastım anlayamadım.Tel koptu gibi oldu sonraıs malum

Dahada ustu yokmu onu alalim sana :)) guzel kilo verdin sende bu hafta

Duygusal gun neymis de bakim pek severim o gunleri gecmis olsun ihlamur falan kaynat istersen

şey kem kümm bu konulara girmesekk
ıhlamur kekik kabuk tarçın demledim bol limonla içtim birde grip ilacı ve erkenden sızmışım

DelyDoly geçmiş olsun kas ezilmesi v.s olabilir

ben bu hafta çok düzene oturtamadım yeme içme işini dünyevi işlerden ama bugün kahvaltı ile başladık bakalım

sabah 2 dilim ekmek yedimm 1 yumurta peynir kereviz yoğurtlu 2 bardak çayy

şimdide bol suu bugün belediyenin plates var inşallah gidebilirim vakitten dolayı

damdan düşer gibi yazdımm

günaydınn hayırlı hafta onları olsun hepimizee malum işteyim yarını iple çekiyorumm

topiğin genel gidişatı çok iyi maşallahh buda heyecanlandırıyor
Yarını bende 4 gözle bekliyorum.Yoğun bir hafta işyerinde ve ev de yatış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…