Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun dinlendir ayagini basit seyler ciddi sıkıntı yapabilir.
İşteyim bonuscum şimdilik minimuma indirdim.Yani imkanlar doğrultusunda ister istemez azalttım.Çünkü kötüye gidip engellemesini istemiyorum.Çoğunluk hep erkenci çalışıyor muyuz ev hanımı genel olarak bende sitenin meraklısı gibi oldum

Geçmiş olsun canım

hehe maaşinla alirsin bebiş ısıŕıkli elmali telephoneden :)

Kocaman amin kuzucuk..
sen zaten iki kucuk bebeyle bir ergenus adayiyla basari ornegi olacaksin..

meslegin nedir .?

gecmis olsun bu arada.. benim iki yili askindir ayak burkulmasindan kas yiritlmasi olustu bilegim de,bir turlu gecmiyor.. dikkat etmek lazim ..
Gunaydin kizlar
Hepimize iyi hafta sonlari diliyorum

hasibecim hersey hazirmi az kaldi doguma.
senin sezeryanmi normalmi olacak.?

damdan düşer gibi yazdımm

günaydınn hayırlı hafta onları olsun hepimizee malum işteyim yarını iple çekiyorumm

topiğin genel gidişatı çok iyi maşallahh buda heyecanlandırıyor

yoldaş yarini iple cekiyoruz ama aliskanliktan ayni saatte bi uyaniyorum sonra uyuyabilirsem uyuyorum tekrar..
su an fenayim yaa ha bire cay kahve iciyorum demin yüzumu yikadim basim agridi valla..

kahveltımı yaptım yeşil çayımı içtim 1 litre su bitti bile
Bonus kuzum dualarına amin diyorum bende
DelyDoly geçmiş olsun canım
oyy kıyamam kolay gelsin yenam

Bende bugün tembellik ediyorum kalkıp kalkıp tekrar yatıyorum hiçbir iş yapmadım. Kahvaltıda yapmadım. Direkt öğle yemeğimi yesem acaba
Bulgur pilavıyla tavuk var. Bugün tavuk günümü yapsam acaba
Tek besinle beslensem hazmı kolay olur.
Yarın kaçamak yapmamak mümkün değil gibi

Sağol canımbenim gerçekten çok teşekkür ederim duygulandırdın beni.Allah kimseyi sıkıntıda bunalımda sıkıştırıp bırakmasın

ben çalışıyorum YENA 74FRIDA çalışan güzeller başka benim bilmediğim varsa affola diğer güzellerde emekçi hatunlar

yoldaş yarini iple cekiyoruz ama aliskanliktan ayni saatte bi uyaniyorum sonra uyuyabilirsem uyuyorum tekrar..
su an fenayim yaa ha bire cay kahve iciyorum demin yüzumu yikadim basim agridi valla..
YOLDAŞ
aynen yenam bende kurulu saat gibi aynı saatte uyanıyorum zaten eşimin futbol okulu oluyor erken kalkıyoruz pazar gün içi şekerleme yapıyorum ama yarın piknik ayarlıyor arkadaşlar bakıcaz evde biriken işlerde var

kahveltımı yaptım yeşil çayımı içtim 1 litre su bitti bile

afiye olsunn hayriyecimm su suuuu akşama kadar baya bi olucak senin

130 kiloya merdiven dayamis kuzenim var.. bilgisayar muhendisi isi ve yapisi geregi cok agir kanli hareketsiz.. gectigimiz 5 yil yurt disinda bulunmasi iyice sagliksiz beslenmezine yol acti...
simdi saglik sorunlari yasiyor genc yasta.. tansiuon şeker gibi..seker ilacina baslatti dahiliyeci..
9 gun once bir beslenme uzmanina basladi haftalik kontrol onun disin da maille watsapla surekli paslaşicaklarmis..

şimdi monusun de 5 dilim ekmek var bu arada her hafta kilo durumuna gore degisecekmis listesi..
onun disin da ogle yemegin de ekmek yok aksam gec yattigi icin iki dilim ekmek var..gun de uc kez sut var kalsiyum yardimci oluyormus kilo vermeye..
cikolata bagimlisi oldugu icin kendisi.. wasa diye bir markanin ara ogun icin atistirmaliklarini onermis. Her ara ogun de sut meyve kuru yemis yahut galeta veya dedigim wasa urunlerden..
diyorki kuzen,"suphelendim anneme bile soyledim cok tokum nasil kilo verecegim" dün yengemdeyken kontrole gidip geldi 3 kg vermis...
diyetisyen demiski ac kalmayacaksin.. eger doymuyorsan benim haberim olsun eksik birsey vardir listen de ben hata yapmisimdir.. :)
Haftalik minimum 500 gr.maksimum1.500 gr.vermek normal karsilaniyormus.

Son düzenleme:

Daficim neden 15 inde oluyo sizin hidirillez.
merak ettim :)

Daficim neden 15 inde oluyo sizin hidirillez.
merak ettim :)
Canım bizim buralarda her köyün geleneksel pilav günleri oluyor hıdrellez pilavı. birbiriyle çok yakın köylerde aynı güne denk getirmeyip birbirlerinin mevlidine giderler. Bu hafta komşu köyde yapılacak. Haftayada bizim köyde. Öyle şenlik falan yapılmıyor. Mevlit ler okunup yemek yeniyor.

Dedim sana sende oyle ac kalmiycak biseyler yap aralar icin. Sutu mutlaka yanina al falan.
Dr iyiymis hatayi kendinde arayan :)

Broken cogumuz ev hanimi.
Nothingg ve yena hem calisan hem ev hanimi.
Frida yeni calismaya basladi.
Hasibe yeni calismayi birakti dogum izninde.
Birde iki ay once dogum yapmis 3 arkadasimiz var elif yolcu meyra

Peki sen?
Bende hem çalışan hemde ev hanımı ön muhasebe ve satış temsilcisiyim.Showrrom da tekim tek çalışan yani kendi kendi akşama kadar gelen giden vs vs vakit öldürüyorum.Ooo hay maşallah doğum yapan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin yavrucaklar annelerini hiç üzmesin doğum yapacak olan arkadaşlarımda Rabbim sağsalim kucaklarına aldırsın.Allahım herkesin evlatlarını bağıslasın

Tanimak icin sormak durumundayim senin varmi cocuk? Kac yasindaydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…