Canım bizim buralarda her köyün geleneksel pilav günleri oluyor hıdrellez pilavı. birbiriyle çok yakın köylerde aynı güne denk getirmeyip birbirlerinin mevlidine giderler. Bu hafta komşu köyde yapılacak. Haftayada bizim köyde. Öyle şenlik falan yapılmıyor. Mevlit ler okunup yemek yeniyor.
Dedim sana sende oyle ac kalmiycak biseyler yap aralar icin. Sutu mutlaka yanina al falan.
Dr iyiymis hatayi kendinde arayan :)
atesten falan atlamiyosunuz yani :))
Guzelmis ya her yorenin farkli adetleri var ne guzel.. bayiliyorum bu mozaige..
ben sut hic icmiyorum .. icmeye calisicam soz...
sen de modunu dusurme .
ayda 500 lira alinca demek ozelestiri yapilabiliyo :)
devlet hastanesin de yuzune bakmadan liste yaziyorlar :))
atesten falan atlamiyosunuz yani :))
Guzelmis ya her yorenin farkli adetleri var ne guzel.. bayiliyorum bu mozaige..
ben sut hic icmiyorum .. icmeye calisicam soz...
sen de modunu dusurme .
ayda 500 lira alinca demek ozelestiri yapilabiliyo :)
devlet hastanesin de yuzune bakmadan liste yaziyorlar :))
Bonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum
Diger kova kisisi tekti bak cift oldunuz simdi :))Bonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum
Sirf guzel konussun diye bile para verilebilir :)
Moddan dusmek mi oda neymisben demedimmi sana lugatimizda olmayan seyleri yazma diye
Esracan ugradigin gozumden kacmadi hem aferin hem sagol
Topikin dikkatine! Efenim bu toplu bir harekettir ve herkesin destegi ile daha guclu oluruz. Hepinizin yeri ayri kim olmasa yoklugu hissediliyor. Topunuza selam ederim
Napsin yavrun sana destek icin demis. Bosver dr u biz beynimize kelepce takip ruhumuzu ozgur birakicaz olay bu :))Benim verilecek 500 um olsa hemen giderim..
kızim diyor ki anne kendini iyi hissedeceksen git.. ne kadar kolay konusmak dedim icimden..
evet evet yok lugatimiz da ..
:))) hepinize haminiza yaniTopunuza derken
16 Şuabat canım olmaz mı birde acayip ukala bir huyum var ben bilirim :)))Şubat kaç.?
Ben 4 subat.. :)
Senin de düzen takintin varmi.? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?