Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

atesten falan atlamiyosunuz yani :))

Guzelmis ya her yorenin farkli adetleri var ne guzel.. bayiliyorum bu mozaige..

Dedim sana sende oyle ac kalmiycak biseyler yap aralar icin. Sutu mutlaka yanina al falan.
Dr iyiymis hatayi kendinde arayan :)

ben sut hic icmiyorum .. icmeye calisicam soz...
sen de modunu dusurme .

ayda 500 lira alinca demek ozelestiri yapilabiliyo :)
devlet hastanesin de yuzune bakmadan liste yaziyorlar :))

Hayırlı sabahlar kızlar
Bonus cugum ben eskisi gibi iki öğün yemek yemeye karar verdim.sadece sabah ve akşam yiyecem arada su ve kahve
geçen sefer böyle iki ayda 7 kilo vermiştim
bakalım rabbi m daim etsin inşallah

sabah 2 bardak su içtim
kahvaltı da 3 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 çatal peynir 3-4 çatal reçel ve domates salatalık yedim

şimdiden 1 litre su içtim
evi toparlayip yürüyüşe cikcam inşallah
şimdilik bu kadar

Aynen yena
iki hafta önce devlet hastanesi nin diyetisyenine gittim , ne tahlillerime baktıne bir soru sordu (ne yersin ne yyemezsin diye) hazır bi diyet listesi tutusturdu elime . Bir ay sonra gel dedi

bende daha eve gelmeden yirttim attım verdiği kağıdı

Sirf guzel konussun diye bile para verilebilir :)
Moddan dusmek mi oda neymis ben demedimmi sana lugatimizda olmayan seyleri yazma diye

Bonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum

Şubat kaç.?
Ben 4 subat.. :)

Senin de düzen takintin varmi.? :)

Sabah 2 bardak su içtim limon ykmuş içemedim.2 dilim ekmek menemen kibrt kutusu kadar peynir saat 6,30 yaptım.20-25 dakika felandır herhal yürüdüm.Yeşil çayımı içtim saat 11 de de bir elma yedim.Kalabak sucu gelmediği için işyerimde su içemedim Bizim burda çeşme suları içilmiyor

Bonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum
Diger kova kisisi tekti bak cift oldunuz simdi :))
Yinede balik burcunun ustunlugu soz konusu :))

Sirf guzel konussun diye bile para verilebilir :)
Moddan dusmek mi oda neymis ben demedimmi sana lugatimizda olmayan seyleri yazma diye

Benim verilecek 500 um olsa hemen giderim..
kızim diyor ki anne kendini iyi hissedeceksen git.. ne kadar kolay konusmak dedim icimden..

evet evet yok lugatimiz da ..

Esracan ugradigin gozumden kacmadi hem aferin hem sagol

Topikin dikkatine! Efenim bu toplu bir harekettir ve herkesin destegi ile daha guclu oluruz. Hepinizin yeri ayri kim olmasa yoklugu hissediliyor. Topunuza selam ederim

Topunuza derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…