Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esra

ben de 4 kez gittim diyetisyene ikisi devlet diger ikisi de tip merkezin de idi
4 ude ayniydi sagolsunlar. :)

Valla canım ben iki sene önce özel gittim
o kadar iyi bir hanım di ki ilgilendi sordu dinledi takip etti ve 2.5 ayda 12 kilo vermiştim

Elif dogurdu yav dogum izni devam ediyo hatlar karisti
Doguracak olan hasibe

Alo hasibe cekil aradan tamm
Hahaha yani kucağında hay maşallahh Rabbim nazardan sakınsın. Bonus cum valla aynen hattı sağlam karıştırdım Hasibecim sana sağsalim saglıklı doğum diliyorum

Kahvemi ictigime yeterli miktarda sallandigima gore kalkip islerime basliyim. Mp3 ude takayim kulagima az daha hakan peker dinliyim :)
Aziz mubarek gun o bana ben ona atesi yollaya yollaya bitiremedik

Enercisi yuksek bir sarki napiyim baska turlu is yapamam sadece o degil tabiki

Herkese kolay gelsin ben cikinca gelebilecek nadide sahsiyetlerede selam olsun. Asuman abla yeliz kasimpati burcu

YENA canım sende çalışıyorsun galiba nothinggg sende ben gibi emekçi cmrts bile çalışyoruz değil mi

Maalesef cumartesi de calisiyorum.. oglumun cikisina yetismek icin okul dolayisiyla haftaici saat 14 te cikiyorum Bu sene. Sagolsun yetkili kisiler benim gibi mikemmel çalişani kaybetmemek icin bunu öngördü. :))
Seneye ne olur bilemiyorum..

E eboe canım Allah sağlıcakla kucağına aldırsın bir havazda doğum nasip etsin.Salıklı sıhhatli ömürlü olsun canım kuzucugun
Ben doğurdum ama sağol yine de
Ortmenim elifinde durgunlugu gozumden kacmadi degil..
Yenaammm uykusuzluk, yoğunluk, hiç bi işe yetişememe, duş alamama, sürekli ağlama zırlama, bi de yetmiyomuş gibi koca dırdırı... Biraz bunalmışım sanki. O yansımıştır... Canımsın
Oyle bir ilisti gozume benimde ama cokta kotu gormedim :))

Haftasonu herkes evde olunca dır dır kacinilmazzz
Yok çok kötü değilim de afedersin pala remzi oldum, onu geçtim duş bile alamıyorum. Zaten şişkoyum iyice sinir oluyorum aynadaki görüntüme

Amaaaa biliyorumki hepsi geçici, bugünümüze şükürler olsun

Cumartesi de 2 ye kadar mı gene ben sabah 8 bir başlıyorum akşam 7 paydos hele yazın bu 8-8,30 bile buluyor.

Kahvalti yapildi yesil cay icildi 3 bardak su icildi 45 dklik yuruyusun ortasindayim
Corba taze fasulye pisti birde oglumun ogretmeni icin borek yapildi mutfak toplanti ve bende pistim. Birazdan oglumla parka ineriz
Bonus ateşin geldi bana kan ter ıçindeyim.
Heey kacamak yok ama alt zemini var

Canim iste aynen Emziriyorun diye corbada olsa ekmek giyiyorum hatta 1 dilim degil 3 dilim oluyor bole bazen hatta yaptiysammakarna pilav bile yiyorum normalde rejim yaparken yemezdim
Ben kahvaltiyi atlamiyorum yumurta dereotu ve peynir bunlar hem bana hemde sute lazim diye.
Ayrica benim yedigim muslide
hazir degil ben 1 hurma 1 gun kurusu yarim incir 1 ceviz 1 dolu kasik yulaf ezmesi. Ben bol sutle kendim hazirliyorum
Bu hem sutu hemde kalitesini artiriyor bunu ve dereotunu kizimin doktoru az kilo aliyor diye onerdi ve ikisinede basladim ve kilo alimi gayet iyi oldu oyuzden ozellikle emzirenlere israrla
oneriyorum
Sut konusu benim onceligim her
zaman kizimi beslenememesi teshisi ile hala anlayamadigim sekilde yogun Bakima yatirinca
sutum oldugu halde (bunu hastanedeki hemsireler sagdigimda gorup ben cok az bulurken yeni dogum yapanlarda Bunun Yarisi cikmiyor dedikleri halde)kafaya takip artik Sutumu azltmistim sut
yapsin diye herseyi yiyordum her gun arasririp esime sunu al diyordum ole kilo aldim yoksa
dogumda gitmisti cogu. Sonra
dedimki sen elinden geleni yap rızık
veren Allah kızımın rıskını nerden
verirse yazilmis ve Allaha dua ettim kızımın rıskını Hayirlisi ile benden eyle diye.
Sonra dengeli beslenip stresi
birakinca yine sutum arti

Bencede sen bana sole onlar isitsin

ben kizim 4 aylikolduktan sonra
dikkat etmeye basladim
onlarin bebeleri daha kucuk ve
benim yarim kadar yiyorla suan

Oglen yemegi icinde aksamdan
kalan yemek varsa Yemeye
Firsat bulursam yemeye calisiyorum ama bazen olmuyor ve
hazirlayacak vakit bulamiyorum
aksama bile anca yemek
yetistirmeye calisiyorum

Tatli ve abur cubur yememeye calisiyorum
Ekmek ve karbonhidrati sınırlı yiyorumgerisini bol yiyorum mesela
taze kuru yemiste tane hesabi
yapmiyorum dolu dolu avucla
yiyorum yogurt peynir cok bol
yiyorum sabah domatesr bile z. Yagi
dokuyorum yumurtaya tereyagi vs katiyorum 2 bazen 3 yumurta bile yedigim oldu yemekte dolu dolu yiyorum hesap yapmiyorum genelde bole olunca cok sukur kizim.kilo aliyor bende vermeye basladim

son donemde Et ve taze meyva
bazen eksik kaliyor oda meyva
Yemeye vakit kalmiyor
Et te esim yemiyor yemekleri etsiz
yapiyorum yaninda ayrica et
kendime pisiriyordum bu ara ihmal
ettim bu konuda hemen aksiyon
alicam cunku et cok onemli emziriken ve kilo verirken bir porsiyon yemek lazim
Ayrica her zaman yorum ve onerilerini bekliyorum ve seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…