Esra
ben de 4 kez gittim diyetisyene ikisi devlet diger ikisi de tip merkezin de idi
4 ude ayniydi sagolsunlar. :)
Hic haz etmiyorum duzenli kisilerdenŞubat kaç.?
Ben 4 subat.. :)
Senin de düzen takintin varmi.? :)
Ortmenim elifinde durgunlugu gozumden kacmadi degil..
Hahaha yani kucağında hay maşallahh Rabbim nazardan sakınsın.Elif dogurdu yav dogum izni devam ediyo hatlar karisti
Doguracak olan hasibe
Alo hasibe cekil aradan tamm
Hahaha yani kucağında hay maşallahh Rabbim nazardan sakınsın.Bonus cum valla aynen hattı sağlam karıştırdım Hasibecim sana sağsalim saglıklı doğum diliyorum
aynı anda aynı cümleyi kullanmışız bu kadar bıkkınız :)Maalesef cumartesi de calisiyorum..
aynı anda aynı cümleyi kullanmışız bu kadar bıkkınız :)
Ben doğurdum ama sağol yine de
Yenaammm uykusuzluk, yoğunluk, hiç bi işe yetişememe, duş alamama, sürekli ağlama zırlama, bi de yetmiyomuş gibi koca dırdırı... Biraz bunalmışım sanki. O yansımıştır... CanımsınOrtmenim elifinde durgunlugu gozumden kacmadi degil..
Yok çok kötü değilim de afedersin pala remzi oldum, onu geçtim duş bile alamıyorum. Zaten şişkoyum iyice sinir oluyorum aynadaki görüntümeOyle bir ilisti gozume benimde ama cokta kotu gormedim :))
Haftasonu herkes evde olunca dır dır kacinilmazzz
Cumartesi de 2 ye kadar mı gene ben sabah 8 bir başlıyorum akşam 7 paydos hele yazın bu 8-8,30 bile buluyor.Maalesef cumartesi de calisiyorum.. oglumun cikisina yetismek icin okul dolayisiyla haftaici saat 14 te cikiyorum Bu sene. Sagolsun yetkili kisiler benim gibi mikemmel çalişani kaybetmemek icin bunu öngördü. :))
Seneye ne olur bilemiyorum..
Valla bende malesefff tek pazar yetmiyor yaaevet maalesef cumartesileri de çalışıyorum.
muhasebeciyim
Gunaydinnn
Hayirli haftasonlari olsun hepimize :)
Burcu canim okudum tekrar aksam yedigin cok degilki sen cok diyosun asiri kisma bebegin sadece sut aliyo cunku.
Oglen kahvalti degilde yemek yemeye calis cunku kahvalti saati geciyo.
Gurkan kubilay demisti mesela bazen gec yatilir gec kalkilir o zaman o gunun kaldigimiz ogununden devam edin demisti.
Ender hocada kahvalti gec yapilinca ogle yemegi yemeyin demisti ikisinin dediginide kendimize uyarlayabiliriz.
Genel mantik nedir corba ekmek yerine gecer corba varsa ekmek olmaz.
Protein varsa yanina sebze ( tavuk salata gibi)
Sebze varsa yanina yogurt ( kabakla yogurt gibi)
Baklagillerle en uygun olan nedir onu bilemiyorum ama ender saracin yemek paylasimlarinda baklagillerin yaninda hic yogurt olmuyo genelde. Bilmedigimiz cok sey var bildiklerimizin oldugu gibi.
Simdi sen bunu kendine uyarliycan normal biri corbayla ekmek yemeyebilir sen 1 dilim yiycen. Gece uykusuzlukta acikmani onler.
Burcu sana soyluyorum elif sen anla yolcu sende bi baksan fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?