Supurge elimde ugrasiyorum napim.
Yesil cay suyy koyim iyi hatirlattin.
Yeter supurdugumuz ucsak ya birazBen de alicam elime supurgeyi :)
Bonus kisisi isten kızdan yeni okuyom neymis bir suru sey sole bakim :) alt tarafi 2 cumle anlattimBurcu sana az yiyosun sutunu etkiler falanmi demistim ben töbe sozumu geri aldim :))
Saygilar sevgiler ve daha bircok sey...
Evet canım o ürünü kullanıp bıraktıktan sonra öyle hızlı kilo aldı ki birkaç ay görmeyenler gördüğünde tanıyamadı.Neyyyy nasil ya onlarmi sebep oldu?
Dafi dun isyerine geldi iki hanim taki tasarimi yapip satan.. birseyler aldik biri ayni zamanda herbillife icerek zayiflamis. Bana satmaya calisti. :) sanki siskoymusum gibi3 ayda 30 kilo verdim dedi.. 120 ymis 90 olmus.
Ben kullanamam dedim herseyden yiyip zayiflamak gibi delice girisimim var dedim. :)
Bozuldu sanki,tabii haklisiniz yapti alttan alttan bakarak... ..
atliycam sandi elinde tapirin sisesi icip duruyodu cirkin renkli birseyden gozume sokarak .. :)
Aman kızlar öyle şeylere hiç bulaşmayalım biz herşeyden yiyerek vericez inşallah.Ah ablam bende oyleydim o adi batasicayi kulladimda iste
Kızmada canım ekmeği hayatından çıkarmaya çalış ben mesela ekmeksiz doymam asla ama 2 gündür 2 dilim gidiyorum :))) Ara atıştırmalıklar yap kendine senin için daha iyi olur.ne güzel yeşil çaylarınızı falan içiyorsunuz bende az önce yine yemek yedim yanında yarım ekmek
nefret ediyorum kendimden ya
Kızmada canım ekmeği hayatından çıkarmaya çalış ben mesela ekmeksiz doymam asla ama 2 gündür 2 dilim gidiyorum :))) Ara atıştırmalıklar yap kendine senin için daha iyi olur.
Ya piknik iyi tabi ben bir suru hamur isini gormek istemedigimden oyle seettim.Bonuscum iyi eglenceler .. piknik yorucu olsada ben seviyorum piknigi
------'
Yarin hem yogunluktan sabahtan kayinvaldeme kahvaltiya gidecegiz hem anneler gunu dolayisiyla ugrayamayabilirim belki..az depresyona takilirim gunun anlam ve oneminden merak etmeyin ..
bu aksam film izlerken siirt fistik kacamagi yapma ihtimalim söz konusu.. :) yarin ki kacamak hakkimi kullanmis olurum.. :)
See you later
Bonus kisisi isten kızdan yeni okuyom neymis bir suru sey sole bakim :) alt tarafi 2 cumle anlattim
ya kime anlatam dert yanam ya sende he desen bagrina bassan olmazmi
Ya piknik iyi tabi ben bir suru hamur isini gormek istemedigimden oyle seettim.
Kuruyemisler kacamak degilki :))
Sadece mangal olsa zararsiz olurdu..
kavrulmus kuruyemis oldugundan oyle didim. Trans yag mevzusu.. ay ölezeğim saglikli beslenmekten :))
canim gecmis olsun saglikla kucagina alsin insallahBen geldimm ne hızlı bi akşamdı be...kardeşime yemeğe gittik çay faslında bi telefon geldi eltim doğum yapmış yattığı hastane benim eve yakın dönüşte uğradık...dünden beri yatıyodu zaten iki üç gün daha gözetimde olucaktı ama bebişin kalp atışları durunca hemen almışlar ameliyata 35 haftalık ama gelişimi 33 haftalık gibiymiş ciğerleri gelişmemiş küvezde şuan inş toparlar eltimde daha iyi görünüyodu inş sağlıcakla alır kucağına....
Sabahki yediklerimi yazmıştım zaten akşamda çorba beş kaşık türlü ve beş kaşık bulgur pilavı bi dilimde ıslak kek yedim çaylan...
Ama saat sekiz falandı o saatten sonrada hiç bişi atmadım ağzıma...bonuss yuhh daha ne yiyeydin dediğini duyar gibiyim....
b3nim ki biraz gec oldu ama hosgeldin canim bende 32 yasindayim 3 kizim var ev hanimiyim balik burcuyum yarismaci arkadaslara basarilar dilerimBonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum
nerden bildin kiizzzz annemlere gidecektik isi varmis gidemedik bend3 evle ugrastim yatak odami temizledim yemek yedik simdi oturdum size bakim dedim anam oku oku bitiremedimYelizzz kesin evi topluyodur kizlarla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?