Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Burcu sana az yiyosun sutunu etkiler falanmi demistim ben töbe sozumu geri aldim :))
Saygilar sevgiler ve daha bircok sey...
Bonus kisisi isten kızdan yeni okuyom neymis bir suru sey sole bakim :) alt tarafi 2 cumle anlattim
ya kime anlatam dert yanam ya sende he desen bagrina bassan olmazmi

Neyyyy nasil ya onlarmi sebep oldu?
Evet canım o ürünü kullanıp bıraktıktan sonra öyle hızlı kilo aldı ki birkaç ay görmeyenler gördüğünde tanıyamadı.
Kendisi o dönem ürünü satıyordu. hiç kabul etmek istemedi ama biz biliyoruz o ürünün zarar verdiğini

Ah ablam bende oyleydim o adi batasicayi kulladimda iste
Aman kızlar öyle şeylere hiç bulaşmayalım biz herşeyden yiyerek vericez inşallah.
En fazla arada bir şok diyetler yaparız en zarasızından

ne güzel yeşil çaylarınızı falan içiyorsunuz bende az önce yine yemek yedim yanında yarım ekmek
nefret ediyorum kendimden ya
Kızmada canım ekmeği hayatından çıkarmaya çalış ben mesela ekmeksiz doymam asla ama 2 gündür 2 dilim gidiyorum :))) Ara atıştırmalıklar yap kendine senin için daha iyi olur.

Kızmada canım ekmeği hayatından çıkarmaya çalış ben mesela ekmeksiz doymam asla ama 2 gündür 2 dilim gidiyorum :))) Ara atıştırmalıklar yap kendine senin için daha iyi olur.

ya canım kendimi bi düzene sokamadım ki çok kötü uyanıyorum sabahları, depresyona girmiş gibiyim toparlanmak istiyorum yaa

Bonuscum iyi eglenceler .. piknik yorucu olsada ben seviyorum piknigi

------'

Yarin hem yogunluktan sabahtan kayinvaldeme kahvaltiya gidecegiz hem anneler gunu dolayisiyla ugrayamayabilirim belki..az depresyona takilirim gunun anlam ve oneminden merak etmeyin ..

bu aksam film izlerken siirt fistik kacamagi yapma ihtimalim söz konusu.. :) yarin ki kacamak hakkimi kullanmis olurum.. :)

See you later

Ya piknik iyi tabi ben bir suru hamur isini gormek istemedigimden oyle seettim.

Kuruyemisler kacamak degilki :))

Bonus kisisi isten kızdan yeni okuyom neymis bir suru sey sole bakim :) alt tarafi 2 cumle anlattim
ya kime anlatam dert yanam ya sende he desen bagrina bassan olmazmi

Sen yanlis anladin burcu ben seni takdir ettigimden dedim canim töbe diye :))
Masallah zaten cok bilincli yapiyomussun ayrintili yazinca anladim. Sevgi saygi ve daha bir cok guzel duyguyu gonderdim daha napim:)

Ya piknik iyi tabi ben bir suru hamur isini gormek istemedigimden oyle seettim.

Kuruyemisler kacamak degilki :))

Sadece mangal olsa zararsiz olurdu..

kavrulmus kuruyemis oldugundan oyle didim. Trans yag mevzusu.. ay ölezeğim saglikli beslenmekten :))

canim gecmis olsun saglikla kucagina alsin insallah
Bonus Tabii ki sor canım memnun olurum bilakis yaşım 35 çocuğum yok iş ve ev kadınıyım.Eskişehirliyim doğma büyüme anne Trabzonlu babam Eskişehirli melezim yani Tipik bir kova burcuyum
b3nim ki biraz gec oldu ama hosgeldin canim bende 32 yasindayim 3 kizim var ev hanimiyim balik burcuyum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Yelizzz kesin evi topluyodur kizlarla :))
nerden bildin kiizzzz annemlere gidecektik isi varmis gidemedik bend3 evle ugrastim yatak odami temizledim yemek yedik simdi oturdum size bakim dedim anam oku oku bitiremedimaz konusun heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…