Zemini sifirla bahar bugun hic bir kacamagin olmiycak. Cok dayanamazsan istah olarak dislerini fircala uzun uzun.Kahvalti yapildi yesil cay icildi 3 bardak su icildi 45 dklik yuruyusun ortasindayim
Corba taze fasulye pisti birde oglumun ogretmeni icin borek yapildi mutfak toplanti ve bende pistim. Birazdan oglumla parka ineriz
Bonus ateşin geldi bana kan ter ıçindeyim.
Heey kacamak yok ama alt zemini var
Cumartesi de 2 ye kadar mı gene ben sabah 8 bir başlıyorum akşam 7 paydos hele yazın bu 8-8,30 bile buluyor.
Benim diyetisyenlerim en az 5 tane olmustur bana verdiler ben yedim hepBonus baklagilin yanina neden yogurt tketilmiyor acaba biiyormusun
Merak ettim genelde tukettigim oluyor
ayça kayanın sayarak zayıflama kıtabında da kılona gore sayı verıyor orda banada 6 dilim çıkmıştı ama bıtıremezsenız yemeyın ne kadar az yersenız okadar ıyı yazıyor her dıyetısyen ayrı verıyor sankı benım ıyıce kafam karıştı130 kiloya merdiven dayamis kuzenim var.. bilgisayar muhendisi isi ve yapisi geregi cok agir kanli hareketsiz.. gectigimiz 5 yil yurt disinda bulunmasi iyice sagliksiz beslenmezine yol acti...
simdi saglik sorunlari yasiyor genc yasta.. tansiuon şeker gibi..seker ilacina baslatti dahiliyeci..
9 gun once bir beslenme uzmanina basladi haftalik kontrol onun disin da maille watsapla surekli paslaşicaklarmis..
şimdi monusun de 5 dilim ekmek var bu arada her hafta kilo durumuna gore degisecekmis listesi..
onun disin da ogle yemegin de ekmek yok aksam gec yattigi icin iki dilim ekmek var..gun de uc kez sut var kalsiyum yardimci oluyormus kilo vermeye..
cikolata bagimlisi oldugu icin kendisi.. wasa diye bir markanin ara ogun icin atistirmaliklarini onermis. Her ara ogun de sut meyve kuru yemis yahut galeta veya dedigim wasa urunlerden..
diyorki kuzen,"suphelendim anneme bile soyledim cok tokum nasil kilo verecegim" dün yengemdeyken kontrole gidip geldi 3 kg vermis...
diyetisyen demiski ac kalmayacaksin.. eger doymuyorsan benim haberim olsun eksik birsey vardir listen de ben hata yapmisimdir.. :)
Haftalik minimum 500 gr.maksimum1.500 gr.vermek normal karsilaniyormus.
ay neguzel ablam eglercelı olur ınsanlar kaynaşır yardımlaşırCanım bizim buralarda her köyün geleneksel pilav günleri oluyor hıdrellez pilavı. birbiriyle çok yakın köylerde aynı güne denk getirmeyip birbirlerinin mevlidine giderler. Bu hafta komşu köyde yapılacak. Haftayada bizim köyde. Öyle şenlik falan yapılmıyor. Mevlit ler okunup yemek yeniyor.
...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...
- Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
- Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
- Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
- Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
- Hergün menü paylaşımı yapılacak.
- Günlük kaçamak yapılmıycak.
- Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
- Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
- Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
- Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...
NOTLAR:
- Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
- Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
- Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
- Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
- Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
- Kaçamak günü herşey serbest.
- Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
- Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
ah o diyetisyenlere verdiğim paralar herbilayf lara doktuklerim allahim içime oturuyor simdiEsra
ben de 4 kez gittim diyetisyene ikisi devlet diger ikisi de tip merkezin de idi
4 ude ayniydi sagolsunlar. :)
öperim seni şılap
Canım göbek için 3 kaşık yoğurt,1 sade maden suyu ve yarım limon ayran gibi yapıp içilirse eritir diyorlar ya bakalım bende dün başladım.Umarım iy olur ve göbiş gider yatmdan 30 dk yada 1 saat önce yapılacak.Ogulcuklarim
Göbek eriten iyiymis banada o lazim ne yemisler
Madem disari cikcan nikah falan var o minik dedigin seyi niye yedin acaba zaten dun aksamdan mimlisin bugun daha dikkat etmen gerekirdi ve gerekir.sabah 11de yarım litre su ile başladım güne 1dilimden biraz fazla ekmek peynir ve maydanoz
saat 1gibi 2minik bır şeycik yedim şimdide oğlumu uyutuyorum uyanınca nikah var bugün oraya gidicem eşim çalıştığı için dayım ve yengemle gidicem 2saat önce çıkcaz biraz dolaşmak için sahilde.çıkmadan hafif bırşeyler yiyebilirm sabah yiyemdm pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?