Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zemini sifirla bahar bugun hic bir kacamagin olmiycak. Cok dayanamazsan istah olarak dislerini fircala uzun uzun.
Gozum ustunde

Cumartesi de 2 ye kadar mı gene ben sabah 8 bir başlıyorum akşam 7 paydos hele yazın bu 8-8,30 bile buluyor.

Çalistigim yer gida firmasi atolye ve satis kismi haftaici 7 haftasonu 5 paydos..
idari kısım haftaici 5 haftasonu 3 paydos..

Baharnaz ben kullanmistim once kremi surup sonra bi aleti vardi ovaliyodum hiic bir etkisini görmedim.. hikaye geliyo bana.. cerrahi mudahele disin da duzelmiyordur bence ve tabii ki yeme duzeni degistirmek...

Elifcim kesinlikle bir firsat yaratip palaliktan kurtulman gerek aynaya baktigin da kendini bakimli gormelisin ..
koca kisisi de dırdır edip dursun takma takmiyomussun zaten . :)

Son düzenleme:
ayça kayanın sayarak zayıflama kıtabında da kılona gore sayı verıyor orda banada 6 dilim çıkmıştı ama bıtıremezsenız yemeyın ne kadar az yersenız okadar ıyı yazıyor her dıyetısyen ayrı verıyor sankı benım ıyıce kafam karıştı
instekramda bı kız var 40 kılo vermiş ona ozelden yazmıştım apartoparr benı bır guruba soktular burdakıler cok kılolar verdı bızım gıbı yaparsan verırsın falan yazmışlar karatay yapıyor onlar kadın 2 haftaa 5 kılo vermıs bırı 25 bırı 30 kılolar vermişler bide seker orucu diye bir şey yapıyorlar 40 gun kılodan cok kalça göbek erıyormus ılk yapanlara 10 kılo veren bile var
kafam ıyıce karıştı ıstıareye yatacam ınan bu gıdısle

ay neguzel ablam eglercelı olur ınsanlar kaynaşır yardımlaşır

Ogulcuklarim

Göbek eriten iyiymis banada o lazim ne yemisler
Canım göbek için 3 kaşık yoğurt,1 sade maden suyu ve yarım limon ayran gibi yapıp içilirse eritir diyorlar ya bakalım bende dün başladım.Umarım iy olur ve göbiş gider yatmdan 30 dk yada 1 saat önce yapılacak.

sabah 11de yarım litre su ile başladım güne 1dilimden biraz fazla ekmek peynir ve maydanoz
saat 1gibi 2minik bır şeycik yedim şimdide oğlumu uyutuyorum uyanınca nikah var bugün oraya gidicem eşim çalıştığı için dayım ve yengemle gidicem 2saat önce çıkcaz biraz dolaşmak için sahilde.çıkmadan hafif bırşeyler yiyebilirm sabah yiyemdm pek

Hayriyecim

neden kafan karisiyor..? sen bilincli birisin. nasil beslenmen gerektigini neden bu durum da oldugunun farkindasin..
Surekli fikir alarak ertelemis oluyorsun gibi geliyor bana..
noolur hayriyecim bu yazi bari 10 kilo hafif gecirelim..

Madem disari cikcan nikah falan var o minik dedigin seyi niye yedin acaba zaten dun aksamdan mimlisin bugun daha dikkat etmen gerekirdi ve gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…