Selam
Kahvalti peynir 2kk 5zeytin 1tkbal 1 çktereyag 2mini dom 2 dilim ekmek 1 yum
45d yuruyus 3 kupa yesil cay 1.5 lt su
Oglen 4 sarma 2 kucuk dilim peynirlu borek siyah cay
Ara turk kahvesi
4 incir kurusu
Aksam yarim kase sebze corbasi 9 kask makarna ekmek yok salata yarim bardak ayran
Ne diyorsun listeme Bonus
Benim listemde soyle
Sabah...omlet peynir zeytin domates salatalik recel ekmek
Ogle...buyuk bi kase corba
Aksam...patlican iturtma bulgur pilavi cacik salata
Spor...1 mil leslie
Su...cok az ictim malesef ama yesil cayimi ictim
Bonusum piknikte iyi eglenceler ben hic sevmem nedense piknikleri cok yorucu gelir bana
Niye yav nerde oturuyodun sen basaksehirmiydi?Bonus :)) bugunu kurtardik diyorum daha azda olabilir oglumun tabagindan kalan makarnayi catalladim
Simdi bir cay serisine baslayim
Piknik güzeldir tadini unuttum iyi eğlenceler
Tamam super :) samlar koyunemi gidiceksinizTabisi :) sofra bezini siper yapip emziririz cocuklari yuruyus parkuru var 550 metrelik orayi dolaniriz :))
suan leslie fast 4 milin 2 mile kadar olanini yaptim gecen gunki gibi terledim ve yoruldumKahvalti 1 yumurta 1 lokma peynir ve tost, 2 incir ,3 ceviz, 1 kupa sutlu kahve.
Oglen 2 kepce corba (1 kase) 4 dopdolu kasik bulgur pilavi, yarimsar domates salatalik biber
1 kepce corba, 1 kutu ton baligi 4-5 kasik pilav, domates.
Yesil cay
Su pek icemedim 1 litreye yakin anca.
1,5 luk siseyo doldurim yatana kadar icmeye calisim ins.
Aksam yemegi sankim fazla oldu cok sismemekle birlikte biraz doymusum gibi bir hissiyat var pilav olmamaliydi yada 2 kasik olmaliydi. Kalan yemekleri yedim.
Bugun cikmiycam yuruyuse lesli yapcam.
40 dk yapcam bakim yuruyusmu daha cok yoruyo leslimi.
Yok oraya gitmiycem orasi neresi onuda bilmiyorum inan sen beni nerde saniyon acaba :)Tamam super :) samlar koyunemi gidiceksiniz
Ah keske cok seviyorum piknik oraya esime diyom gidelim 2,5 kisi piknikmi olur diyor
Senin de anneler günün kutlu olsun taze ve güzel anneŞimdiden unutmadan yazıyım, anneler gününüz kutlu olsun..
Senin de anneler günün kutlu olsun taze ve güzel anne
seninde anneler günün kutlu olsun.Rabbim tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu nice anneler günü nasip etsin.tabi tüm annelerin tabikiBen de tüm topigin anneler gününü Kutlarım yavrularınızla güzel günler görün
Çiçekli bir ifade vardı bulamadım
suan leslie fast 4 milin 2 mile kadar olanini yaptim gecen gunki gibi terledim ve yoruldum
eger cok tempolu yurumuyorsan hizli Leslie cok daha yoruyor
Bide ton baligini bol yesil salata ile ye ozaman cok doyurur pilav az yersin
Acunmu niye la :)Bonus bi an seni acuna benzettim: D
canım bana link atar mısın ben 4 mil bulamadım en fazla 3 mil var hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?