Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yelizcim kolay gelsin gecmis yapiyosun :)

@sansa_stark umutsuzluga gerek yok hepimizin oyle gunleri oldu oluyo. Basarisizlikla ilgili herseyi bir kenara birakip yeniden baslaman lazim
Aynen iyle naptiniz kizz bu kadar topik bi hareketlendi ama guzel oldu boyle bol muhabbetli

ya canım kendimi bi düzene sokamadım ki çok kötü uyanıyorum sabahları, depresyona girmiş gibiyim toparlanmak istiyorum yaa
Havalardan olabilir başka bir sıkıntın yoksa eğer bazen insanın kolu kanadı kalkmıyor.Ama hedeflerimiz var iyi günleri düşün pozitif düşün canım başaracağızz kgcuklar gidecek kuş gibi hafifleyeceğiz.

hayatımızda böyle ınsanlar ıyıkı var sız gibi

Yorulmusundur bi yesil cay vereyim :)

En cok ben yaziyorum napim elimin ayari yok bazen oyle hizli yaziyorumki iki mesaj arasindaki sureye aykiri oluyo bekle diyo site bana
Alirim valla
Sizle yazisirken bugun hicbirsey yaomadigimi farkettim hemen leslie 1 mil i patlativerdim bi bardakta su ictim simdi yesil cay demlicim

Selamun aleykum
Kendime bi fırsat oluşturdum vee kuaför işlerimi hallettim bugün, saçım çok uzamıştı epey kestirdim toplanınca minicik kaldı ama çok zor oluyodu uzunken,
Evimi de temizledim misler gibi oldu. Yorgun ama İyi hissediyorum kendimi
Kilo verdiğimi gördükçe hiiiiiçççç kaçamak yapacak bişey çekmiyo canım. Bu fazla yükleri taşıdığımız yeter
İyiki varsınız

Aynen elif :))

Birde benim islerim biteydi kuaforde lazim

Sabah sirkeli su içtim.
Yediklerim

Domates salatalık
7 zeytin
3 yumurtadan kekikli omlet
2 dilim tam buğday ekm.
1 bardak süt
2dilim kaşar

2 galeta
1 kaşık keten tohumu+5 kaşık yoğurt

Bolca (abartılmış şekilde) yağsız tuzsuz yeşil salata..
2 dilim t.b ekmek

Suyu çok az içtim sanırım. Ve yeşil çay içmedim henüz...
Akşam acıkırsam ki acıkırım bebiş uyumazsa tarçınlı süt ve beyaz leblebi yerim.

Kahvalti 1 yumurta 1 lokma peynir ve tost, 2 incir ,3 ceviz, 1 kupa sutlu kahve.

Oglen 2 kepce corba (1 kase) 4 dopdolu kasik bulgur pilavi, yarimsar domates salatalik biber

1 kepce corba, 1 kutu ton baligi 4-5 kasik pilav, domates.
Yesil cay

Su pek icemedim 1 litreye yakin anca.
1,5 luk siseyo doldurim yatana kadar icmeye calisim ins.

Aksam yemegi sankim fazla oldu cok sismemekle birlikte biraz doymusum gibi bir hissiyat var pilav olmamaliydi yada 2 kasik olmaliydi. Kalan yemekleri yedim.
Bugun cikmiycam yuruyuse lesli yapcam.

40 dk yapcam bakim yuruyusmu daha cok yoruyo leslimi.

Elif sey geldi aklima sen yagsiz tuzsuz salata yazmissin ya az yagli yemek istiyosan bir kasik zeytinyagi gezdir mutlaka.
Yesilliklerdeki ya da havucta falan bulunan fitaminlerin bazilari yagda emiliyo.
Havuc en iyi bildigim a vitamini degilmiydi salatasina suyuna azcik dokmekte fayda var.

D vitaminide oyle yagla aliniyo.

Demirde c vitaminiyle daha iyi emilirmis. Ender sarac hep diyo yesil mercimek yerken limon sıkın diye.
Kirmizi mercimegede sıkılır ya cok dogru bisey aslinda.

Selam
Kahvalti peynir 2kk 5zeytin 1tkbal 1 çktereyag 2mini dom 2 dilim ekmek 1 yum
45d yuruyus 3 kupa yesil cay 1.5 lt su
Oglen 4 sarma 2 kucuk dilim peynirlu borek siyah cay
Ara turk kahvesi
4 incir kurusu
Aksam yarim kase sebze corbasi 9 kask makarna ekmek yok salata yarim bardak ayran

Ne diyorsun listeme Bonus

Havuc en iyi A vitamini deposu yememem gereken sey ya ezbere biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…