Aynen iyle naptiniz kizz bu kadar topik bi hareketlendi ama guzel oldu boyle bol muhabbetliYelizcim kolay gelsin gecmis yapiyosun :)
@sansa_stark umutsuzluga gerek yok hepimizin oyle gunleri oldu oluyo. Basarisizlikla ilgili herseyi bir kenara birakip yeniden baslaman lazim
Yorulmusundur bi yesil cay vereyim :)Aynen iyle naptiniz kizz bu kadar topik bi hareketlendi ama guzel oldu boyle bol muhabbetli
Havalardan olabilir başka bir sıkıntın yoksa eğer bazen insanın kolu kanadı kalkmıyor.Ama hedeflerimiz var iyi günleri düşün pozitif düşün canım başaracağızz kgcuklar gidecek kuş gibi hafifleyeceğiz.ya canım kendimi bi düzene sokamadım ki çok kötü uyanıyorum sabahları, depresyona girmiş gibiyim toparlanmak istiyorum yaa
hayatımızda böyle ınsanlar ıyıkı var sız gibiYa sicakkanli olmak pozitif olmak cok onemli gercekten...
teyzemin gelini var cok seviyorum onu sizden iyi olmasin...
sunnet dugunu yapicaklar bu ayin icin de...
Yardima gelemedigimi ama yine de bana ihtiyaciniz oldugunda lutfen ara diye uzuldugumu belirtmek icin aradim.
canııımm diyerek bir açışı var telefonu..
musmutlu oluyor degerli oldugunu hissediyor insan...
Alirim vallaYorulmusundur bi yesil cay vereyim :)
En cok ben yaziyorum napim elimin ayari yok bazen oyle hizli yaziyorumki iki mesaj arasindaki sureye aykiri oluyo bekle diyo site bana
Selamun aleykum
Kendime bi fırsat oluşturdum vee kuaför işlerimi hallettim bugün, saçım çok uzamıştı epey kestirdim toplanınca minicik kaldı ama çok zor oluyodu uzunken,
Evimi de temizledim misler gibi oldu. Yorgun ama İyi hissediyorum kendimi
Kilo verdiğimi gördükçe hiiiiiçççç kaçamak yapacak bişey çekmiyo canım. Bu fazla yükleri taşıdığımız yeter
İyiki varsınız
Biter senin işlerin de. Tabi senin kızlar düşmüyodur yakandan :)Aynen elif :))
Birde benim islerim biteydi kuaforde lazim
Allah omur versin birde agliyolarBiter senin işlerin de. Tabi senin kızlar düşmüyodur yakandan :)
tamam ozaman canimsinSen yanlis anladin burcu ben seni takdir ettigimden dedim canim töbe diye :))
Masallah zaten cok bilincli yapiyomussun ayrintili yazinca anladim. Sevgi saygi ve daha bir cok guzel duyguyu gonderdim daha napim:)
tamam ozaman canimsin
Yarin piknige benide gotururmusun
Havuc en iyi A vitamini deposu yememem gereken sey ya ezbere biliyorumElif sey geldi aklima sen yagsiz tuzsuz salata yazmissin ya az yagli yemek istiyosan bir kasik zeytinyagi gezdir mutlaka.
Yesilliklerdeki ya da havucta falan bulunan fitaminlerin bazilari yagda emiliyo.
Havuc en iyi bildigim a vitamini degilmiydi salatasina suyuna azcik dokmekte fayda var.
D vitaminide oyle yagla aliniyo.
Demirde c vitaminiyle daha iyi emilirmis. Ender sarac hep diyo yesil mercimek yerken limon sıkın diye.
Kirmizi mercimegede sıkılır ya cok dogru bisey aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?