Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili bagyanlar icince yiyince gobegimizi direk eriten birsey yoktur. Ne bir icecek ne bir yiyecek. Zaten olsaydi bu durumda olmazdi kimse.

Sadece yag yakimini kolaylastiran hizlandiran seyler vardir bu yazdiklarinizda onlara giriyo.

Arabaya istedigimiz kadar benzin koyalim motor calismazsa benzini kullanamaz gibi bisey. Spor yapiliyorsa bol su iciliyorsa bunlarin faydasi gorluyo.

Hayriye bundan sonra gereksiz anlayisli olmiycaz diye soz verdik bilmem hatirladinmi?
Hah iste ona dayanaraktan acik secik yaziyorum.

Okudukca icim sisti kizim sen niye baska seylerden kimselerden medet ummaya calisiyosun?
Onceden kilo vermedinmi burda neler yazdik biliyosun ne yapman gerektigini.
Bizim senden farkimiz yokki.

Butun dr larin farkli yontemi var ama hepsinin karatay disinda benzerligi var. Dogru olan neyi duyduysan onu yap uygula ama kararsiz kalicak bir durum yok asla.
Sonucta kimseye gitmiyceksen evdeysen muhtac oldugun kudret yesil cayda mevcut olabilir seninde.

Yena dogru demis vakit kaybi sadece yillarimizi kaybettik artik sakasi yapamiyorumu kalmadi. Daha kaybedecek bir gunumuz yok.
Silkelen icinden aklindan geldigi gibi beslen ve kurallarimiza uy bak nasil tikir tikir isliyor hersey...

Seni seviyorum ve kilo vermeni istiyorum.
"Anliyorum seni hayriye sıkma canını biraz daha arastir napalim iste bizde boyleyiz" diyecek halim yok demiycemde anlayislida olmiycam.

Yanlis anlamiycagini bi kac gundur olan boslukta hallerinin farkinda oldugunu dusunerek yaziyorum.

Gozunu seveyim haydi artik...

Ha eger diyosanki daha tam toparlanamadim ustumde baski var biraz vakit lazim tamam iki hafta suren var topla kafani. Ama bir tablomuz olsun diye en cok isteyenlerden biri sendin.

Son düzenleme:
allah benim cezami verecek ama basladim kuzum ve bu hafta ayni kalmiycam inşallah haklisin çok vakit kaybettim bakalim inşallah olacak
Siz olmasaniz çok bosluktayim ama iyiki siz varsiniz cikariyorsunuz her seferinde
Cansiniz

Bonuscum yemek içmeyi kestik sadece ekstraymış ondan dedim bir de deneyelim bakalım nolcak gibisine yoksa açızz aç

Şimdiye kadar yediklerini yazayim
Sabah
2 yumurta
Ceviz badem
Peynir
12 zeytin
Domates salatalik
Ogeln
5 ızgara köfte
3 yk bulgur pilavı
Salata
Yogurt
Ha soyle canimi ye :)) bak ne yaziyo dikkatli oku sen duzgun beslenip sporunu oldukca yap diyet kendisi yoluna giricek. Cikar aklindan diyeti falan yemen gerekeni ye vesselam

atesten falan atlamiyosunuz yani :))

Guzelmis ya her yorenin farkli adetleri var ne guzel.. bayiliyorum bu mozaige..

ay neguzel ablam eglercelı olur ınsanlar kaynaşır yardımlaşır
Gerçekten güzel adetler
Bahaneyle köyün bütün gençleri köyde toplanıyor. Herkes aynı masaya oturup yemek yiyor. Köyümüzün gelinleri kızları , oğulları damatları birbirini görüp tanıma fırsatı buluyor. Yaşlılar sene boyunca görmediklerini görüyor. Güzel bir kaynasma oluyor. Bayramlarda tatile gidenler hıdrellez de köye toplanıyor.

ah o diyetisyenlere verdiğim paralar herbilayf lara doktuklerim allahim içime oturuyor simdi

öperim seni şılap
Unuttum ben onu kafam dolu diyom sana
Ah canım o herbilayfmı horbulayfmı ne karın ağrısıysa , eltimin kızı balık etliydi .o zımbırtıyı kullanıp kullanıp ara verdikten sonra obez oldu. Şu anda 160 boyla tahminim 130 ların üzerinde

Neyyyy nasil ya onlarmi sebep oldu?

Dafi dun isyerine geldi iki hanim taki tasarimi yapip satan.. birseyler aldik biri ayni zamanda herbillife icerek zayiflamis. Bana satmaya calisti. :) sanki siskoymusum gibi 3 ayda 30 kilo verdim dedi.. 120 ymis 90 olmus.
Ben kullanamam dedim herseyden yiyip zayiflamak gibi delice girisimim var dedim. :)
Bozuldu sanki,tabii haklisiniz yapti alttan alttan bakarak... ..
atliycam sandi elinde tapirin sisesi icip duruyodu cirkin renkli birseyden gozume sokarak .. :)

Son düzenleme:
Ah ablam bende oyleydim o adi batasicayi kulladimda iste

Ya sicakkanli olmak pozitif olmak cok onemli gercekten...
teyzemin gelini var cok seviyorum onu sizden iyi olmasin...
sunnet dugunu yapicaklar bu ayin icin de...
Yardima gelemedigimi ama yine de bana ihtiyaciniz oldugunda lutfen ara diye uzuldugumu belirtmek icin aradim.
canııımm diyerek bir açışı var telefonu..
musmutlu oluyor degerli oldugunu hissediyor insan...

Bilirim :)) ve uygularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…