EvtNiye yav nerde oturuyodun sen basaksehirmiydi?
4 mile varmi bende bilmiyorum bi 5 mile vardi sanki ama sorun degil 3 un ustune 1 mile daha yaparsin.
Her video ayni degil burn fat olanlar yag yakimi icin bazilari ust bolgeyi daha cok calistiriyo falan.
Birde 3 fast mile vardi oda cok zevklidir
Acunmu niye la :)
Kesinlikle ben az iciyorum. Yemekten beri zorluyorum kendimi.Kizlar grup olarak ben dahil suyu azmi iciyoruz
Organize etme açısından: )))
Cekmecedeyim bende :)) boyle bir aksesuar gibi hissettim kendimi
Halkaliya gidicem sabah :)
Bir balik hassasiyeti sezmekteyim ve sormim daha dimi :)
Ben zeytinyağı hiç yiyemem kokusu ağır geliyo bana. Ama az bi sıvıyağ gezdirebilirimElif sey geldi aklima sen yagsiz tuzsuz salata yazmissin ya az yagli yemek istiyosan bir kasik zeytinyagi gezdir mutlaka.
Yesilliklerdeki ya da havucta falan bulunan fitaminlerin bazilari yagda emiliyo.
Havuc en iyi bildigim a vitamini degilmiydi salatasina suyuna azcik dokmekte fayda var.
D vitaminide oyle yagla aliniyo.
Demirde c vitaminiyle daha iyi emilirmis. Ender sarac hep diyo yesil mercimek yerken limon sıkın diye.
Kirmizi mercimegede sıkılır ya cok dogru bisey aslinda.
Ben zeytinyağı hiç yiyemem kokusu ağır geliyo bana. Ama az bi sıvıyağ gezdirebilirim
ne yedin bonusumAksamin bu vaktinde acikan ev halkina bi yapistirasim var
onlarin yuzunden bende gece ara ogunu yapmis oldum gereksizce
ne yedin bonusum
neyse masum ara öğün olmuşLavasa krem peynir domates biber koydum onlara bende iki kere ufak isirdim sonra dedimki laaann noluyo ne yiyosun sen bari sadece peynir ye :) carlistonun icine koydum bende peyniri birazda oyle yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?