Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar
Uzandim telefona bakiyorum zeynep hanim kudurdu oynasip duruyo masallah

Hazir her sey. Mutfak balkonum kapali cantalarimi oraya koydum ayak altinda olmasin diye gitis kapisina da yakin sayilir 1 adet acil cantam var gezmeye giderken bagaja atiyorum hemen
1 adet yedeklerin bulundugu daha az acil olan esyalar var
2 poset canta da sus malzemeleri var kapisusudur sekerlerdir sepetlerdir vs vs

Emine normal olmustu. Zeyneptede insallah bi aksilik olmazsa normal dusunuyoruz

Elif dogurdu yav dogum izni devam ediyo hatlar karisti
Doguracak olan hasibe

Alo hasibe cekil aradan tamm

Hahaha yani kucağında hay maşallahh Rabbim nazardan sakınsın. Bonus cum valla aynen hattı sağlam karıştırdım Hasibecim sana sağsalim saglıklı doğum diliyorum

Amin cnm insallah

10:00 muusli
13:00 cok ama cok peynirli 2 yumurta ve tereyagi ile omlet 3 zeytin 2dilim Tm bugday ekmek dereotu 1 ceviz
16:30 az peynir 2 zeytin 1 kasik biber kavurma 2 galeta ve meyva suyu
18:00 bir avuctan fazla cig k.yemis
19:15 2 kasik esmer kisir
21:30 1 dolu kase gendime corba
Bol zeytinyagli roka salata 4 kucuk kofte yarim dilimden fazla t. Bugday ekmek
Sabah limonli su
3 lt su
İsirgan cayi
25 dk leslie

Bütün annelerimizin anne adaylarimizin ve ben gibi yavrusu cennet kusu olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Allahim hiçbir anneyi evlatsiz hiçbir evladida annesiz birakmasin.Gunaydin canım arkadaşlarım musmutlu bir gün diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

Dün aksam eşim yemege çıkardı birazcik kaçırdım. Sabah kahvalatisinda da ona eşlik ettim Bugün sınırlı bir şekilde devam edeceğim.Esime hic diyeyte oldugumu söylemedim.Cunku oncekiler gibi hüsran olmasin.Allah muhafaza diline dusmiyeyim dalga gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…