- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
hehe maaşinla alirsin bebiş ısıŕıkli elmali telephoneden :)
Kocaman amin kuzucuk..
sen zaten iki kucuk bebeyle bir ergenus adayiyla basari ornegi olacaksin..
meslegin nedir .?
gecmis olsun bu arada.. benim iki yili askindir ayak burkulmasindan kas yiritlmasi olustu bilegim de,bir turlu gecmiyor.. dikkat etmek lazim ..
hasibecim hersey hazirmi az kaldi doguma.
senin sezeryanmi normalmi olacak.?
yoldaş yarini iple cekiyoruz ama aliskanliktan ayni saatte bi uyaniyorum sonra uyuyabilirsem uyuyorum tekrar..
su an fenayim yaa ha bire cay kahve iciyorum demin yüzumu yikadim basim agridi valla..
Elif dogurdu yav dogum izni devam ediyo hatlar karisti
Doguracak olan hasibe
Alo hasibe cekil aradan tamm
Hahaha yani kucağında hay maşallahh Rabbim nazardan sakınsın.Bonus cum valla aynen hattı sağlam karıştırdım Hasibecim sana sağsalim saglıklı doğum diliyorum
Hayırlı geceler herkeseYok oraya gitmiycem orasi neresi onuda bilmiyorum inan sen beni nerde saniyon acaba :)
Cnm ben 2 sene once pcye indirmistim flash belekte var takoyorum tvye ole yapiyorum link yine rastlarsam atarimcanım bana link atar mısın ben 4 mil bulamadım en fazla 3 mil var hep
bendeki hizlin olan 4 mil 50 dk yakin normal 3 mil var bende bide oda 50 dka yakin hizli olmasinagore degisiyBurcu bu leslie 4 yada 5 50 yada 60 dk olanlarmi
bendeki hizlin olan 4 mil 50 dk yakin normal 3 mil var bende bide oda 50 dka yakin hizli olmasinagore degisiyBurcu bu leslie 4 yada 5 50 yada 60 dk olanlarmi
HosgeldinKızlar İyi geceler.. Bana da yer var mı şuralara bi yere sıkışsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?