Kızlar İyi geceler.. Bana da yer var mı şuralara bi yere sıkışsam..
Gunaydin mutlu pazarlar
Oncelikle dafi ablamin, sonradanothinggg
DelyDoly
@bengisu022 sizlerin,
Birde @kasimpati35 iki gozum senin ve butun annelerin hepimizin anneler gunu kutlu olsun.
Eki Görüntüle 1828807
bonusum canımmm çok teşekkür ederim.Allah sana ne muradın varsa versin incecikkk ol kuzumseninde anneler günün kutlu olsun
geçmişi bir okuyayım
Ne tembelligi ya butun hafta calistin. Tavuguda artik ye saat kac olmus :))selam güzeller hepinizin anneler günü kutlu olsun .
bugün burası çok sessiz kalmış , benim şu an kaçamaksız geçiyor
sabah 1 dilim ekmek ve Allah ne verdiyse biraz karışık ve çeşit çok pazar kahvaltısıydı tek tek yazmayım ama zararlı bişey yemedim.
öğlen geçen sene tam anneler gününde annesi vefat eden arkadaşım vardısene mevlüdü yaptılar oaraya gitti
az pilavlı et ve 2 bardak ayran içtim.
akşam haşlanmış tavuğum var onu yerim ve yoğurt eşim işte pek ayrıntılı bişey yapasım yok tembellik dizboyu
Ne tembelligi ya butun hafta calistin. Tavuguda artik ye saat kac olmus :))
Burdaki sessizligide elleme hele diynensinler bugun
Yarin ben cokecem onlarin ustune
Ne guzel beslenmissin masallah yasemin bu gunde olacak temmellik butun hafta koztur kosturselam güzeller hepinizin anneler günü kutlu olsun .
bugün burası çok sessiz kalmış , benim şu an kaçamaksız geçiyor
sabah 1 dilim ekmek ve Allah ne verdiyse biraz karışık ve çeşit çok pazar kahvaltısıydı tek tek yazmayım ama zararlı bişey yemedim.
öğlen geçen sene tam anneler gününde annesi vefat eden arkadaşım vardısene mevlüdü yaptılar oaraya gitti
az pilavlı et ve 2 bardak ayran içtim.
akşam haşlanmış tavuğum var onu yerim ve yoğurt eşim işte pek ayrıntılı bişey yapasım yok tembellik dizboyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?