Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin canim eksi eksidir bol bol sevin her gordugune. Kahvaltini cok erken yapiyosun daha guclu daha doyurucu ye 4 zeytin nedir bizim bunyemize ya zeytini artir ya da ceviz ekle ve peynir ve tam yumurta ye mutlaka.

Gunaydin canim eksi eksidir bol bol sevin her gordugune. Kahvaltini cok erken yapiyosun daha guclu daha doyurucu ye 4 zeytin nedir bizim bunyemize ya zeytini artir ya da ceviz ekle ve peynir ve tam yumurta ye mutlaka.
Kaptan ben dün yoğunluktan ne yediğimi bilmiyorum aslında bu günlerde hiç bilmiyorum da :)) dün sabah tartıda cumaya göre eksi gördüm :)

Iki gozum sen niye cumadan beri gelmedin merak ediyorum seni hatiri sayilir miktarda @kasimpati35
Bende merak ediyorum nerde @kasimpati35 yaaa

Ne diycem yapman, olman gereken tabloya baktım da bonus sen kısaymışsın yaaa :)))

Yaav akşam gece yatıcam çok açta değildim ama canım muz çekti mutfaktayım eşime canım muz istiyor ama yemiyim ben dedim insan bir cevap verir yee hayatım nolcak filan der sinir oldum

Gerçi akılı adam ye deseydide kavga ederdim sen benim kilo almamımı istiyorsun diyeee :)))

Dun ne yedim yazim sabah yine artiydim bir miktar.

Evden cikmadan su ictim

10 bucukta yada 11 e dogru masaya oturmusumdur herhalde.

1 simit, yarim pogca, 2 kk dan buyuk kasar, krem peynir, 1 yumurta, domates, salatalik, 2-3 kup helva ve sonradan cayla 1 incir.

3 bucukta

4-5 kasik falan yogurdun icine 2 cengelkoy dogradim 2 tatli kasigida keten tohumu

6 da

3 kepce bulgurlu corba

8 bucuk

Koyu ayranla yogurt kuru

Gunduz hic su icemedim yarim litre anca. Aksam corbadan sonra farkedip 1,5 litre koydum bitirdim. Yogurt kurunden sonrada 1,5 ictim. Kisa surede ictigim icin ne kadar cok wc gittim tahmin edemezsiniz.

Sabah cok yemedigim halde hamur isi sisirdi o yuzden boyle gecistirdim ogunleri cacik yedigimde ac degildim yani sislikten hissetmiyodum aciktiysamda.
Uzun sure tam bugday falan yiyince beyazlar fena sisiriyo.

Yuruyusu tamamlayamadim kalkalim dediler. 15 dk 1 km yurudum sadece.

Yogurt kurunu yapamayanlar ayranla denesinler cok daha kolay oluyo.

Aksam birde dondurma yediler kv de kagit helvayla yemedim ben kasigin ucundan tadina bile bakmadim ama Elife sutlac yediriyodum pirincleri diri geldi yemedi tabakta birakilmasin diye 2-3 tatli kasigi yedim ve onu yedigim icin cok huzursuz hissettim.

Cok ac yattim ictigim sularin yogurdun etkisiyle dunku artiyi gormedim sukur cumadan 200 gr artiyim sadece oda yarin sabah gider ins.

Yemedin dimi kuzu muz tehlikeli :)) o saatte butun meyveler tehlikeli sut yada bir parca peynir en iyisi.

Gunaydin sanada dua et seni burda ozluyorum yoksa kisa dedigini gormedim okumadim sanma uzun kisi seni

Adaş bugun de dinlenememissin yazık yaa
Adaş yoruldum ama keyifliydi sabah arkadaşım iki kızıyla vardı öğlen eşimle hafta sonu etkinliği olsun diyee biii atıştık ayar verdim pampık gibi oldu :))) akşamada kardeşimgil vardı yiğenlerimle halılarda yuvarlandık ağlama numarası yapınca 2 yaşındaki gelip sarılıp öpüyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…