Gunaydin canim eksi eksidir bol bol sevin her gordugune. Kahvaltini cok erken yapiyosun daha guclu daha doyurucu ye 4 zeytin nedir bizim bunyemize ya zeytini artir ya da ceviz ekle ve peynir ve tam yumurta ye mutlaka.Günaydın kizlar musmutlu bir hafta diliyorum. Sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek 2 siyah 2 yesil zeytin bir parca da yumurta yedim.Sabah tartildim 600 gram eksiyi gördüm. Ama tabi ki bu tam bir başarı değil inşallah bol eksileti görürüm.
Kaptan ben dün yoğunluktan ne yediğimi bilmiyorum aslında bu günlerde hiç bilmiyorum da :)) dün sabah tartıda cumaya göre eksi gördüm :)Gunaydin canim eksi eksidir bol bol sevin her gordugune. Kahvaltini cok erken yapiyosun daha guclu daha doyurucu ye 4 zeytin nedir bizim bunyemize ya zeytini artir ya da ceviz ekle ve peynir ve tam yumurta ye mutlaka.
Gunaydinn
Hayirli mutlu haftalar..
Hayırlı sabahlar
Mutlu güzel bir hafta olur inşallah
Selamun aleykum mutlu bir hafta olsun insallah
Gunayyyddiiınnnnn
Bende merak ediyorum nerde @kasimpati35 yaaaIki gozum sen niye cumadan beri gelmedin merak ediyorum seni hatiri sayilir miktarda@kasimpati35
Yemedin dimi kuzu muz tehlikeli :)) o saatte butun meyveler tehlikeli sut yada bir parca peynir en iyisi.Bende merak ediyorum nerde @kasimpati35 yaaa
Ne diycem yapman, olman gereken tabloya baktım da bonus sen kısaymışsın yaaa :)))
Yaav akşam gece yatıcam çok açta değildim ama canım muz çekti mutfaktayım eşime canım muz istiyor ama yemiyim ben dedim insan bir cevap verir yee hayatım nolcak filan der sinir oldum
Gerçi akılı adam ye deseydide kavga ederdim sen benim kilo almamımı istiyorsun diyeee :)))
Adaş yoruldum ama keyifliydi sabah arkadaşım iki kızıyla vardı öğlen eşimle hafta sonu etkinliği olsun diyee biii atıştık ayar verdim pampık gibi oldu :))) akşamada kardeşimgil vardı yiğenlerimle halılarda yuvarlandık ağlama numarası yapınca 2 yaşındaki gelip sarılıp öpüyor :)))Adaş bugun de dinlenememissin yazık yaa
He he he bonus çok kısasın çabıık zayıflaaa:)))Yemedin dimi kuzu muz tehlikeli :)) o saatte butun meyveler tehlikeli sut yada bir parca peynir en iyisi.
Gunaydin sanadadua et seni burda ozluyorum yoksa kisa dedigini gormedim okumadim sanma uzun kisi seni
He he he bonus çok kısasın çabıık zayıflaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?