Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Topigin eski yeni uyeleri 1 mayisla basladigimiz kurallarimiza devam ediyoruz.

Kilosu az olan, cok kilo vermis olan ve emzirenler esnek olabilir fakat onun disindakiler cok dikkate alip uysunlar.

Bazi seyleri basarisizliklari geride biraktik ins. Tek dusundugumuz bundan sonra ne yapacagimiz olucak.

Yazdan bayramdan once son cikis...

Moralimizi sabitleyemeyiz sabit olan kararliligimiz olucak. Ne olursa olsun donmek koyvermek yok.
Mazereti olmadan koyveren moddan dusen karsisinda beni bulur.
( senin agzina dusecegime lagim cukuruna duseydim dedirtirim )

sansa_stark hadi artik sende kesin bir giris yap.

günaydınnn güzellerrr hayırlı haftalar olsunn mutlu huzurlu sağlıklı geçsin yeni haftamız

kahvaltımı yaptımm:
1 yumurta 1 çay tabağı çökelekli lorumsu peynir,2 dilim normal peynir domates salatalık 8-9 yeşil zeytin
1 kase cacık tuzsuz (sabah sabah ne alaka) canım istedi öğlene hazırlamışlar iş yerinde

Cok cok sory yav gozumden şeetmiş. Efferim soz diyne dr lar ilk zaman 3 dilim ekmek bile veriyo.
Valla canım bu kg sayende gider bende sana çok çok teşekkür ederim.Burdaki arkadaşlar da sağolsun hep beraber birbirimizi destekleye destekleye hedefe ulaşacağız.

Günaydın canım evet sabah sabah cacık ilginç afiyet olsun.

Günaydın hoşgeldin canım valla 115 iyi vermişsin formül alalım :))))

Gunaydın...

Ya ben anlamıyorum cumartesi 300 gr eksiydim. Pazar 100 gr daha gitmişti. Bugün tam 1 kilo artı çıkıyorum. Dün tek bi kaçamağım olmadı. Akşam yediğim 2 dilim ekmek 1 kilo mu yani.... Malum döneme 6 gün daha var. Onun şişliği de olamaz, 5 saat de uyudum uykusuzluk falan da yok.. Offf modum çok düştü

Hayır canım moddan düşme sakın pozitif düşün vucüt suyu yeteri kadar atamamıştır.Cumaya kadar düzelirsin dur bakalım daha hafta başı yediklerine dikkat et birazda hareketini sıklaştır.Herşey güzel olacakk pozitif düşün canımm

Günaydın hoşgeldin canım valla 115 iyi vermişsin formül alalım :))))

hoşbuldum :) dukan diyetinden örnek alarak kendi diyetimi yapıyorum aslında.
protein ağırlıklı besleniyorum.(dukanın protein, protein+sebze günlerine uyuyorum )
normalde çok meyve yiyen biri değilim zaten meyve haftada sadece 2 kez tüketiyorum.
günlük içtiğim bir karışımım var. yarım litre su + yarım litre soda + 1 limon
1 bardak yeşil çay hergün .
3 günde bir form kayısı çayı.
ara öğünlerimde yoğurt yiyorum . (yoğurda neşe katmak için kuru meyve atıyorum içine (1 tatlı kaşığı kadar) ya da salatalık nane ikilisi eşlik ediyor.)
yulaf kepeği tüketiyorum . (inanılmaz tok tutuyor. sabah kahvaltıda tükettiğimde öğlen sırf yemiş olmak için yemek yiyorum)

cydnz_1 Ne kadar zamanda verdin peki canım merak ettiğim için soruyorum.Spor yapıyor musun peki sporsuz olmaz .Ama gerçekten kayda değer kg vermişsin tebrik ederim.Darısı başıma inşallah insan verdikçe kg hafifliyor.Yulaf kepeğini duymuştum bende alacağım bayağı iyi demişti arkadaşım :)

Elif elif elif once gunaydin diyim bi kucakliyim

O gordugun arti ney biliyonmu dun annende yedigin beyaz ekmek.
Yazdim ya bende okumadinmi sadece simit pogcayla nasil sistim dun. Katki maddeli bir karisimla yapiliyo o ekmekler sisiriyo iste.

Olumsuzluk gormiyim artiysak hemen tedbir alicaz strestende sisme riskimiz var.

Guuunaaaaayyyyydiiiinnnnnn
Hepimizin anneler gunu kutlu olsun
Dun annemlere gittik erkenden aksamda gec gelince yazamadim bu sabahta ancak firsat bulup oturdum cayimi iciyorum

Kahvaltida omlet peynir domates salatalik zeytin 1 dilim ekmek biraz recel bide limonlu tarcinli sicak su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…