Yazdım canım ama farketmedin galiba haklısın canım ceviz yada peynirle takviye yapayım.İnan
Bonus canim evet dedigin gibi sabah 6.30 da yapiyorum.Haklisin ceviz veya peynirle takviye yapayim.Yani bünyemde sasirmistir kapi gibi gadin iyice yemiyor diye
Valla canım bu kg sayende gider bende sana çok çok teşekkür ederim.Burdaki arkadaşlar da sağolsun hep beraber birbirimizi destekleye destekleye hedefe ulaşacağız.Cok cok sory yav gozumden şeetmiş. Efferim soz diyne dr lar ilk zaman 3 dilim ekmek bile veriyo.
Günaydın canım evet sabah sabah cacık ilginç afiyet olsun.günaydınnn güzellerrr hayırlı haftalar olsunn mutlu huzurlu sağlıklı geçsin yeni haftamız
kahvaltımı yaptımm:
1 yumurta 1 çay tabağı çökelekli lorumsu peynir,2 dilim normal peynir domates salatalık 8-9 yeşil zeytin
1 kase cacık tuzsuz (sabah sabah ne alaka) canım istedi öğlene hazırlamışlar iş yerinde
Günaydın hoşgeldin canım valla 115 iyi vermişsin formül alalım :))))günaydınnn. ben de dahil olabilir miyimmm
yapılan diyet türü farketmiyor diye anlıyorum :)
şuan ki kilo : 103.200(115 ten düştüm)
kahvaltı : yulaf kepeği ile yapılmış 2 dilim tost ekmeği + peynir + kahve
Hayır canım moddan düşme sakın pozitif düşün vucüt suyu yeteri kadar atamamıştır.Cumaya kadar düzelirsin dur bakalım daha hafta başı yediklerine dikkat et birazda hareketini sıklaştır.Herşey güzel olacakk pozitif düşün canımmGunaydın...
Ya ben anlamıyorum cumartesi 300 gr eksiydim. Pazar 100 gr daha gitmişti. Bugün tam 1 kilo artı çıkıyorum. Dün tek bi kaçamağım olmadı. Akşam yediğim 2 dilim ekmek 1 kilo mu yani.... Malum döneme 6 gün daha var. Onun şişliği de olamaz, 5 saat de uyudum uykusuzluk falan da yok.. Offf modum çok düştü
Günaydın hoşgeldin canım valla 115 iyi vermişsin formül alalım :))))
Görüntü çok hoşş afiyet olsun canım çilekli su değişik bir yöntem sadece çilek mi başka bir şey kattın mı .Eki Görüntüle 1829182
Yeşilçay ve çilekli su icimkar olsun diyeBonus çilekli suya başka ne koyuyordun içine
Elif elif elif once gunaydin diyim bi kucakliyimGunaydın...
Ya ben anlamıyorum cumartesi 300 gr eksiydim. Pazar 100 gr daha gitmişti. Bugün tam 1 kilo artı çıkıyorum. Dün tek bi kaçamağım olmadı. Akşam yediğim 2 dilim ekmek 1 kilo mu yani.... Malum döneme 6 gün daha var. Onun şişliği de olamaz, 5 saat de uyudum uykusuzluk falan da yok.. Offf modum çok düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?