Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 2 dilim ekmek 4 zeytin peynir ve az yumurta ara öğün elma yesil cay öğlen 3dilim ekmek 1domates 1 kk peynir 1 kupa cay ara öğün elma yesilcay aksam uzeri 1kase yogurt aksam yemegi bir kase mercimek çorbası 1 biber dolması ve az makarna ekmek hic yemedim. Bol bol.su ictim.Caylarim hep sekersiz.

Aksam yemeginde bizde de ayni seyler vardi ben sadece makarna yemedim

Selamünaleyküm..
Ben geldimm...yorucu bi gündü kızımın yıl sonu programı vardı annem geldi o çocuga bakarken biraz ütü yaptım yemek yaptım sonra programa gittik çok güzeldi prensesim...dönüşte yemek faslı derken annemleri yolculadım kocamda kardeşine gitti...bebişin durumu kritikmiş çok üzüldüm bugun ilk duydugumda sütüm falan kesildi iki öğün mama vermek zorunda kaldım oğluma...çok ağladı bu akşam az önce aldım onuda yatağa girdim artık süt gelsede gelmesede emzirdim uyuyakaldı koynumda...bende uzanırken size bakayım dedim..daha geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir..enerjik başladıpım günü çok üzgün kapatıyorum dua edin nolur doktor herşeye hazırlıklı olun dedi...

Allahin takdiri zeynebim elden geleni yapiyolardir zaten ins duzelir sagligina anesine kavusur cok uzucu bir durum zaten ne denirki bilemedim

Hayırlı geceler canlar
Aksam ustu sizle konuşurken, doktor kıza merhem vermişti onu almadığım aklima geldi bir kosturmaca ile hazırlanıp eczaneye gittim
Sonra biraz yurudum ordanda markete gidip eşimle buluşup döndük.
Yemek hazırlayip, yiyince kızı uyutmaya geçtim.
Hala kollarimda dalmasini bekliyorum minik kuzumun

Sağol Yelizcim,
Bizede sadece merhem verdi 2 tane karıştırip sür dedi. İnşallah sorun sadece budur tahlillerde iyi çıkar

Ve aleykümselam zeynepcim
Allah cc bir canın var olmasını Murad etmişse ona kimse mani olamaz. Sayılı nefeste ne bir dk. Önce , ne bir dk.sonra tükenir. Takdiri ilahi neyse o olur. Rabbim sağlık afiyet versin inşallah
Sende çok üzme kendini Rabbimin dediği olur. Bak sütüm kesildi diyorsun. Tevekkül ve dua edin canım.

Yok hic yok hep aileler geliyo parkta var. Bizde gidemiyoruz oyle yerlere zaten. Acibademden sonraki konutlar parkin dibinde hemen :)) git mutlaka cok sevicen orayi. Esinde eminim.
Sagol canım en kısa sürede giderim Insallah
Belki bir gün beraber gitmekte nasip olur

Canım inşallah çok iyi bi şekilde çıkar bebiş... Ya inan bize bile hep herşey olabilir dediler yoğun bakımdayken. Kesin bişey söylemiyolar hiç. 35 haftalık doğmuştu sanki dimi sizinki 35 hafta çok da erken değil. Bebişler çok güçlü oluyor inşallah çok çok güçlü bi şekilde çıkar.. Arkadaşımın oğlu 32 haftalık doğdu, her an kötü bi haber bekledik 47 gün kaldı yoğun bakımda şimdi 6 aylık oldu bile.. İnşallah sizinki de sağ salim döner evine..

zeynepcim arkadaslarinda dedigi gibi Allahin takdiri o ne derse o insallah duzelir de annesine kavusur

Cnm ya koftenin ekmeginden ne olacak hic hesaplama onu
bence süper gidiyorsun
Bir buçukta sadece çorba icmisin ara ogun gibi zatii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…