Üzülme tatlım ben senden kısayimmValla yaaaaa accikta bizde boy olaydi
1.63 musun kacsin :))Üzülme tatlım ben senden kısayimm
iyi akşamlarrr kızlarr listeller için teşekkürler ellerinize sağlık
topiğin hakkını verip spor yapan zayıflayan arkadaşlarımı tebrik ediyorumm
asuuu 7 li rakamları görünce dedim geçmiş sayfalar açıldı sandım bugün çamaşırsuyuyla çok uğraştım kafa gidik eskileri açmışım diyodumkii anam tarihe baktım kii bu cumaa yazılmışş oyyy ben ölemmm lan kadınn sen ne ettün kendineee aferumm bacımm yawww sana imkanu yok artık yetişememmm süperötesisisn
bonusum uzun zamandr sende böylee kilocukların gittiğini görüyormmm ben yokken çoşmuşunuz tebrikederim hepiniziz maşşallah
diğer azimli arkadaşlarımıda tebrikk ediyorummm
1.601.63 musun kacsin :))
vallaa buralardayımmm diyetten uzak yaşantuma devam ettuğum için sizin zamanınızıda almayayım dedimm sonra cuma günü bildirim yapılırkene mal oluyommmnerdesin be gelirsen birlikte cosariz
Diyetten uzak yasanti ne nursena yasama oyle. Hadi gel birlikte verelim. Bu yaz bitirelim ins bu isi. Biz bitiricez cok kararliyiz. Sende gel sensiz olurmu :)vallaa buralardayımmm diyetten uzak yaşantuma devam ettuğum için sizin zamanınızıda almayayım dedimm sonra cuma günü bildirim yapılırkene mal oluyommm
boydan dolayı kiloda olunca iyice yuvarlak oluyorum
kaçırmışım ipin ucunu iyce baksana bonusummm bitirmem lazımm birazda kapanınca saldım biliyonmu bol tunukler falan giyince kilomu takmamaya başladım sankii salıyon yağlarıı ohhh lömbür lömbürrDiyetten uzak yasanti ne nursena yasama oyle. Hadi gel birlikte verelim. Bu yaz bitirelim ins bu isi. Biz bitiricez cok kararliyiz. Sende gel sensiz olurmu :)
Emin ol cok sey kaciriyosun
Bilemedim ki canim samsung ama desteklemiyor dedi.Hayirlisi olsun ne diyimAaa niye ki acaba
Fitwell vardi bide oda guzel onuda dene istersenBilemedim ki canim samsung ama desteklemiyor dedi.Hayirlisi olsun ne diyim
Aliriz tabi canim hosgeldin tam zamaninda geldin motivasyonda tavan yaptigimiz bi donemdeyizSelamlar beni de alır mısınız aranıza 94 kiloyla motivasyona çok ama çok ihtiyacım var
Hosgeldin. Daha oncede buraya gelmissin zaten biraz eski olsada. 2011 yaziyoSelamlar beni de alır mısınız aranıza 94 kiloyla motivasyona çok ama çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?