Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah acil sifa versin, Rabbim anne babasina bağışlasin hayırlı ömür versin inşallah

menumude yazip gidip yatayim
08:00
1 bardak sut 2 kayisi

13:30
2 ceviz 1 dilim kasar,1 kasik lor,dereotu,dom.kurusu,6 zeytin 2 dilim t.bugday ekmek,1 t. kasigi pekmez

17:00 1,5 kase bakliyatli ayrsn corbssi

21:30 Ispanakli yumurta 1 dilim peynir
Bolca yeşil zeytin 3 siyah zeytin
2 dilim t.bugday ekmek

Limonlu su kahvalti öncesinde içtim 2,5 litre su ve ihlamur cayi
45 dk yürüyüş

Günaydın kizlar hayırlı sabahlar diliyorum. y.o.l.c.u canim Rabbim bebise sağlık sıhhat nasip etsin.Lakin yazılan kaderin önüne geçilmiyor.Ben aynı aciyla yandim.Ama herdaim vardir yaradanimin bir bildiği diye şükür ettim.Sinav dunyasindayiz Allahim hayırlısı ne ise inu nasip etsin.

Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Yaaa kizlar ben bugun kacamaksiz bitirdim ama gram oynamamis ne oluyorya noramldr dikkat edince hemen giderdi saat 6.30 uedim ensononun hatirina 100 200 bisey gider pofff
Ve aleykümselam Hayriye cim
Hemen moralini bozma canım cumaya kadar dikkat etmeye devam et mutlaka verirsin bir günde hemen farketmez. Sen şükretki hiç oynamamış. Benimki oynamış hemde yukarıya doğru

9
Ve aleykümselam Hayriye cim
Hemen moralini bozma canım cumaya kadar dikkat etmeye devam et mutlaka verirsin bir günde hemen farketmez. Sen şükretki hiç oynamamış. Benimki oynamış hemde yukarıya doğru
insallah ablam seninki yorgluktan odem yapmistir

Hayırlı sabahlar
Hayriyecim hemen bozma moralini mutlaka sebebi vardır sen devam et
Bugün ben de artı bekliyorum Daficim :)
insallah asum bakalim cumaya nasil olacak

Selamun aleykum hayırlı sabahlar
Yaaa kizlar ben bugun kacamaksiz bitirdim ama gram oynamamis ne oluyorya noramldr dikkat edince hemen giderdi saat 6.30 uedim ensononun hatirina 100 200 bisey gider pofff
Hayriye ben de hiç kaçamak yapmadan +1 kilo gördüm dün.. Olabiliyo yani. Aynen devam et

günaydıııınnnn

o kadar uykum var ki gözlerim kapalı kahvaltı yapıyorum resmen şu an

dün akşam yemeği: bol baharatlı tavuk ..o kadar acı koymuşum ki içim yandı ama acı iyidir diyelim.

kahvaltım: tabiki koca kupamla kahve + 2 yulaf kepekli tost +salatalık+domates

Allahin takdiri zeynebim elden geleni yapiyolardir zaten ins duzelir sagligina anesine kavusur cok uzucu bir durum zaten ne denirki bilemedim

Zeynepcim inşallah sağlıkla evine gider yavrucuk Rabbim büyük takdir onun

zeynepcim arkadaslarinda dedigi gibi Allahin takdiri o ne derse o insallah duzelir de annesine kavusur

Allah acil sifa versin, Rabbim anne babasina bağışlasin hayırlı ömür versin inşallah

aminn aminn Allah razı olsun...takdir allahtan tabiki iman ettik ama insan üzülüyor işte...bide eltimin bu ikinci bebişi böyle geçen sene de doğum yaptı 19 gün yaşadı ve şimdi bu doğum sonrası aynı komplikasyonları gösteriyo...böyle işte Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin biz bilemeyiz hayırlı olanın ne olduğunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…