kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..
Günaydın,
Oğlumla yapışık bir vaziyette yaşıyoruz..bir an kucağımdan inmiyor..
Dün akşam tuvalete dahi o kucağımdayken oturdum..Kızım toparladı üstümü başımı..
Ne babasına ne ablasına gidiyor..
citol'sana ileti gönderdim,bana dönmeyi unutma..:))
okur'cum 99-100 arası doğum yaptım..normal..8 kiloyu hastanede bırakıp eve geldim..
Sonra bir ay içinde 87 oldum..
Yoğun emzirip fazla yiyemiyordum..Daha sonra bir yedim tutabilene aşk olsun..:))
Sonuç 107
Neyse geçti artık o günler.Artık herşey çok güzel olucak..:))
derin cim sana bi sorum olucak canım sanırım dogum yaptın ve bu kıloları vermeye calısıyorsun
cnm kaç kılo ıle hamıle kaldın kaç kılo ıle doguma gırdın merak ettım yazarsan cok sevınecegım cnmmm
dıyette basarılar cnm
Şeniz yakıtı tasarrufluÇekilişi yapmışsınız demek..Çok güzel..:)
Bende hastalıkla uğraşıyorum..Kızımdan sonra şimdide eşim ve oğlum hasta..
boğaz enfeksiyonu ama bayağı ağır seyrediyor..Özellikle oğlumda,eşim yazık kendini unuttu zaten..
seçil'cim bir ara msnden adresimi vereyim..Çok heyecanlıyım şimdi..
Ne kadar uzun zaman olmuş çekiliş olayına girmediğim..Öğrenciyken,çalışırken çok yapardık..
Eee citol seninle daha samimi olalım,nelerden hoşlanırsın ne renk arabaları beğenirsin..:)))
YURDUSUM gelmiş, hoşgeldin..nasıl geçti fuar olayı..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canımmm tebrik ediyorumm vereliniortakŞeniz Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:Şeniz
seçil siyah elbisemi aldın yoksa bana..:)
Şeniz yakıtı tasarruflu
bandrolu ucuz
kızımız
üstü açık
ama istedigin zamanda kapanabilenden olsun :roflol:
Bence Citol e gri volvo lazım
Neden
İki fanatik futbolsever konuşmaktadır.
Biri diğerine:
"Maça gitmiyor musun?" diye sorar diğeri de cevap verir:
"Ne diye gideyim allah aşkına? Oynanan futbol futbol değil ki. Hakemler kötü, oynanan oyun itiş kakış, saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle, içeride kavga gürültü, çıkışta vasıta
bulamazsın…"
Soruyu soran başını sallayarak:
"Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor.":roflol::roflol::roflol:
Amann Allah acil şifalar versin kuzucuğuma :Saruboceq:üff inan içim sızladı sanki benimki hastalandı:1no2: inan gözlerim doldu biran aklıma geldide nasıl davrandığı şimdi sana dertlerinide anlatamıyorlarki:çok üzgünüm: neyse çocuklarda hastalık bağışıllığını kuvvetlendiriyor ben öyle avutuyorum kendimi benimkide bu ara nanemolla diş yüzünden zorla yemek yiyor ishal gibide asiliği üstünde ben bitirdik zannediyordum dişlerini ama daha en arka çene dişleri varmış :1no2: hayırlısıyla onlarda çıksa rahatlıcaz inşallah.amannn şu boğazımızı tutabilseydik zaten üff bende doğumdan hemen sonra hamile kaldığım kiloya indim ama gece yemeleri beni mahvetti sonra altı kilo aldım. neyseki geçmişte kaldı hepsii önümüzdei maçlara bakıcaz :lepi::lepi:ŞenizGünaydın,
Oğlumla yapışık bir vaziyette yaşıyoruz..bir an kucağımdan inmiyor..
Dün akşam tuvalete dahi o kucağımdayken oturdum..Kızım toparladı üstümü başımı..
Ne babasına ne ablasına gidiyor..
citol'sana ileti gönderdim,bana dönmeyi unutma..:))
okur'cum 99-100 arası doğum yaptım..normal..8 kiloyu hastanede bırakıp eve geldim..
Sonra bir ay içinde 87 oldum..
Yoğun emzirip fazla yiyemiyordum..Daha sonra bir yedim tutabilene aşk olsun..:))
Sonuç 107
Neyse geçti artık o günler.Artık herşey çok güzel olucak..:))
nursenacımm son aylarda hareketini arttır ve hamilelere göre olan egzersizleri yap anacım ben son aylarımda çok hareketsiz kaldım ve bide bendeki bir şeyden dolayı rahim geride dedi doktor oyüzdende çok zor doğum yaptım zaten ilk hastanemde sezeryan demişleridi ama kabul etmedim.ama hareketimi arttırsaydım dahada kolay yapardım doğumumu 2 buçuk saat masada kaldım bitmicek zannettim artık sonunda bayılıyordum kafamçokkarıştıneyse seni endişelendirmek için söylemedim anacım ama mutlaka hareketini arttır ödem içinde günde iki fincan yeşil çay iç anacım. sonra nasıl gidiyor seyret o ödemler ama fazla içme iki yeter bide genede araştır bak netten yeşil çayla hamileliği Şenizannaaaa kız pek sevindim bu topikte yalnız olmadımı görmek güzell heyyyttt teyzeleri çocuk görmeye gelicenizmi kızlarrrr allah hakkımızda hayırlısını versin kız okur topiği aksatmanda vardı bişey bakim hııııı ne işler çevirdin bizde meraklanıyoduk yena öldü meraktan
tombik hamile kaldıkta bakalım 9 ay sonunda nası çıkacak bu bebeler yağların arasından:))))))
yok anacım yaa ben 10 kilo aldım bütün hamileliğimde ama altı aya kadar hamile kaldığım kilonun bir kilo aşağısında seyrettim sonrasında zaten normal olarak kilo aldım oda bebeğe gitti hemde hiçbşeyi takamadan yedim sıkıntı etmek bence daha çok kilo aldırıyor rahat olmak lazım.bide benim oğlan normalinden 5 santim uzun ve 3 buçuktan fazla doğdu. biraz yürüsen anamı ağlatıyordu nasıl kasılıyordu karnımda kafamçokkarıştı çıkıcak diyordum karnımı delip kaydirigubbakcemile3 sonrada anlaşıldı neden o kadar rahatsızlık verdiği boyundan dolayıymış 57 cm olunca sığamıyordu biyerekaydirigubbakcemile3öncelikle tebrik ederim canım inşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekildede yavrunu kucağına alırsın
canım ben 112 ile hamile kaldım sonrasında 110 lara düştüm çünki 4 ay sadece tarhana çorbası ve yoğurtlu makarna yedim herşeyden tiksindim et tavuk balık yiyemedim ama 4 aydan sonrada almaya başladım ama yinede herşeyi yememe rağmen az kilo aldım normalde hamile olmasam ve onları yesem aşırı derecedekilo alırdım .126 ile doğuma girdim canım .drum sezeryanın kilo ile hiçbir sıkıntısı olmayacağını söyledi .ben bu kilo ile doğum yapmaya çok korkuyordum ama o kadar rahat geçtiki hiçbişey anlamadım doğumdan sadece ikinci günü gazımı çıkaramadım 4 saat ne oturabildim nede yatabildim 4saat ağladım okadar .benim arkadailarımın daha zor geçmiş sezeryan doğumları . beni korkutuyorlardı sen bu kilo ile nasıl doğuracaksın diyorlardı allah yardım etti canım.tabii doğumdan sonra 122 ye düştüm ama bebeğim emmedği için bana çok fazla yedirdiler bende iştahımı engelleyemedim 129 a çıktım .benden sana tavsiye sağlıklı bir şekilde diyetine devam et sağlıklı şeyler ye et tavuk balık süt yumurta yoğurt kilo almamaya çalış bak ben uğraşıyorum şimdi anca engelleyebiliyorum boğazımı 4 ay oldu şimdiye kadar bir türlü frenleyemiyordum çok uğraştım.gelinimiz benden 1 ay sonra hamile kaldı şeker hastası dr kontrolünde hiç kilo almadan bitirdi hamilelğini ve 3 kilo doğurdu kızını ben ise 16 kilo aldım ama 2 300. doğurdum . o yüzden aman dikkat et ben 12 sene sonra hamile kalınca hiç dikkat etmedim birde bebeğim zayıf gelişiyordu karnımda abarttım işi çocuk yağdan büyüyemedi heraldelmaz:ama çok şükür şu anda çok sağlıklı ve gelişimide güzel gidiyor
anammmmm akannehirakannehirakannehirakannehirağzından yel alsın Allah isteyenlere versinnn :Saruboceq:kıs kaynana bidenede senden bekliyoruz :):):):):dance:
kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..
CANIM YA BU HABERİ DUYUNCA İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM HAYIRLI,UĞURLU ETSİN İNŞALLAH.
Maşallah Topik hamişlerle doldu.geliyorrrrrrrrrrrr.
Bizlerde teyze oluyoruz, topik teyzesi.
Geçmiş olsun canım...Aile boyu......Çekilişi yapmışsınız demek..Çok güzel..:)
Bende hastalıkla uğraşıyorum..Kızımdan sonra şimdide eşim ve oğlum hasta..
boğaz enfeksiyonu ama bayağı ağır seyrediyor..Özellikle oğlumda,eşim yazık kendini unuttu zaten..
seçil'cim bir ara msnden adresimi vereyim..Çok heyecanlıyım şimdi..
Ne kadar uzun zaman olmuş çekiliş olayına girmediğim..Öğrenciyken,çalışırken çok yapardık..
Eee citol seninle daha samimi olalım,nelerden hoşlanırsın ne renk arabaları beğenirsin..:)))
YURDUSUM gelmiş, hoşgeldin..nasıl geçti fuar olayı..
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsabahın köründe ben olduguma göre ılk gunaydında benden olsun bakalımm
günaydınların en güzeli sizin olsun hanımlar
hepinizi öpüyorumm
Merhabalar Nursencığım...Okur un hakikatliliğini görüyorsun değilmi.Seni yalnız bırakmak istemedi....Ne güzel topiğimiz hem bereketli hemde meleklerimiz çoğalıyor.....annaaaa kız pek sevindim bu topikte yalnız olmadımı görmek güzell heyyyttt teyzeleri çocuk görmeye gelicenizmi kızlarrrr allah hakkımızda hayırlısını versin kız okur topiği aksatmanda vardı bişey bakim hııııı ne işler çevirdin bizde meraklanıyoduk yena öldü meraktan
tombik hamile kaldıkta bakalım 9 ay sonunda nası çıkacak bu bebeler yağların arasından:))))))
Peki kaç adet istiyosun..:roflol:
Evet ya ne güzel arabadır o..:)) ben renault megane leri çok severim..
Neden
İki fanatik futbolsever konuşmaktadır.
Biri diğerine:
"Maça gitmiyor musun?" diye sorar diğeri de cevap verir:
"Ne diye gideyim allah aşkına? Oynanan futbol futbol değil ki. Hakemler kötü, oynanan oyun itiş kakış, saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle, içeride kavga gürültü, çıkışta vasıta
bulamazsın…"
Soruyu soran başını sallayarak:
"Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor.":roflol::roflol::roflol:
Kız isterem kız........Hayırlısı inşallah canım.Gözün aydın...Hayırlı evlat olsun...
Yurduşum tatlım özledim seni canım......Ne güzel topik teyzeleri oluyoruz.Allah arttırsın inşallah.Bekarlarımız hayırlı kişilerle evlensinler ;isteyenler hayırlı evlatlar doğursunlar inşallah
Geçmiş olsun canım...Aile boyu......
ARABA??????????????? Ne gönlü zengin kadınsın vallaha anlından öpüyorum....MUCCCCK....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Merhabalar Nursencığım...Okur un hakikatliliğini görüyorsun değilmi.Seni yalnız bırakmak istemedi....Ne güzel topiğimiz hem bereketli hemde meleklerimiz çoğalıyor.....
Evet evet biz meraktan ölürken Okurcuk......Neyse yazmayayım topik kapanmasın.Gerçi tarif etmeyecektim sadece ima edecektim ya neyse.....
Madem öyle buyrun işte böyle....Topikteki her hanıma istediği araba benden...Ağanın eli tutulurmu...Tutulmaz alacağım dedim bir kere.....Anacığımmmmmm araba resmi demek istemiştimmmmmm yanlış anladınız......Ağa isek sanal ağayız canııııım..Ancak resmini alırız ayrıca ağalık düzenine karşıyız değilmi arkadaşlar.....Birde topik ağası çıkmasın başımıza......
Çoooook güzel yaaaa. sağolasın canım.....
Kız isterem kız........Hayırlısı inşallah canım.Gözün aydın...Hayırlı evlat olsun...
Yurduşum tatlım özledim seni canım......Ne güzel topik teyzeleri oluyoruz.Allah arttırsın inşallah.Bekarlarımız hayırlı kişilerle evlensinler ;isteyenler hayırlı evlatlar doğursunlar inşallah
Geçmiş olsun canım...Aile boyu......
ARABA??????????????? Ne gönlü zengin kadınsın vallaha anlından öpüyorum....MUCCCCK....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Merhabalar Nursencığım...Okur un hakikatliliğini görüyorsun değilmi.Seni yalnız bırakmak istemedi....Ne güzel topiğimiz hem bereketli hemde meleklerimiz çoğalıyor.....
Evet evet biz meraktan ölürken Okurcuk......Neyse yazmayayım topik kapanmasın.Gerçi tarif etmeyecektim sadece ima edecektim ya neyse.....
Madem öyle buyrun işte böyle....Topikteki her hanıma istediği araba benden...Ağanın eli tutulurmu...Tutulmaz alacağım dedim bir kere.....Anacığımmmmmm araba resmi demek istemiştimmmmmm yanlış anladınız......Ağa isek sanal ağayız canııııım..Ancak resmini alırız ayrıca ağalık düzenine karşıyız değilmi arkadaşlar.....Birde topik ağası çıkmasın başımıza......
Çoooook güzel yaaaa. sağolasın canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?