Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..

tebrikler canımmm ayyy ne güzel teyze oluyoruzzz kızlarrrr:sm_cool::sm_cool:Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bir avazda doğurursun iiiiiiinnnnnnnşşşşşşşşş:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktanacil şifalar ne kötüdür bilirim benim oğlumda sık sık boğaz enfeksiyonu olurdu o hasta olacağına ben olayım diye dua ederdim her hasta olduğunda huyu suyu değişirdi:1no2:

öncelikle tebrik ederim canım inşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekildede yavrunu kucağına alırsın

canım ben 112 ile hamile kaldım sonrasında 110 lara düştüm çünki 4 ay sadece tarhana çorbası ve yoğurtlu makarna yedim herşeyden tiksindim et tavuk balık yiyemedim ama 4 aydan sonrada almaya başladım ama yinede herşeyi yememe rağmen az kilo aldım normalde hamile olmasam ve onları yesem aşırı derecedekilo alırdım .126 ile doğuma girdim canım .drum sezeryanın kilo ile hiçbir sıkıntısı olmayacağını söyledi .ben bu kilo ile doğum yapmaya çok korkuyordum ama o kadar rahat geçtiki hiçbişey anlamadım doğumdan sadece ikinci günü gazımı çıkaramadım 4 saat ne oturabildim nede yatabildim 4saat ağladım okadar .benim arkadailarımın daha zor geçmiş sezeryan doğumları . beni korkutuyorlardı sen bu kilo ile nasıl doğuracaksın diyorlardı allah yardım etti canım.tabii doğumdan sonra 122 ye düştüm ama bebeğim emmedği için bana çok fazla yedirdiler bende iştahımı engelleyemedim 129 a çıktım .benden sana tavsiye sağlıklı bir şekilde diyetine devam et sağlıklı şeyler ye et tavuk balık süt yumurta yoğurt kilo almamaya çalış bak ben uğraşıyorum şimdi anca engelleyebiliyorum boğazımı 4 ay oldu şimdiye kadar bir türlü frenleyemiyordum çok uğraştım.gelinimiz benden 1 ay sonra hamile kaldı şeker hastası dr kontrolünde hiç kilo almadan bitirdi hamilelğini ve 3 kilo doğurdu kızını ben ise 16 kilo aldım ama 2 300. doğurdum . o yüzden aman dikkat et ben 12 sene sonra hamile kalınca hiç dikkat etmedim birde bebeğim zayıf gelişiyordu karnımda abarttım işi çocuk yağdan büyüyemedi heraldelmaz:ama çok şükür şu anda çok sağlıklı ve gelişimide güzel gidiyor

günaydın şekerlerrr
1 mandalina 3 kuru erik
yarım domates
1 dilim dil peyniri
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
şekersiz çay
ara
türk kahvesibuyrunnnnnnnnn

Şeniz yakıtı tasarruflu
bandrolu ucuz
kızımız
üstü açık
ama istedigin zamanda kapanabilenden olsun :roflol:

Doğal Antibiyotik Sarımsak!

Kokusundan dolayı yemekten çekindiğimiz sarımsak; doğal antibiyotik özellikleri taşıyor. Özellikle grip, nezle gibi soğuk algınlığı hastalıklarına karşı koruyor. Sarımsağın faydaları, saklama yöntemleri ve kokusuna karşı çözüm

Sarımsağın Faydaları Nelerdir?

Sarımsağın içeriğinde yüksek oradan germanyum maddesi bulunur. Bu sayede bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudun direncini artırır, hastalıklara karşı koruma sağlar. Grip olmamak için ya da olduğunuzda iyileşmek için sarımsağın etkili gücünden yardım alabilirsiniz.

Vücuttaki zararlı maddelerin dışarı atılmasını ve mikropların temizlenmesini sağlayan sarımsak; salgın haline gelen domuz gribinden korunmak için doğal ve etkili bir yöntem olarak uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

Sarımsak; hücrelerin yapısını bozan serbest radikallere karşı güçlü bir koruyucudur. Bu sayede vücudun erken yaşlanmasını önlemektedir. Saç, cilt sağlığı için de olumlu etkileri bulunmaktadır.

Yüksek tansiyon ve kolesterolü düzenleyici özelliği olan sarımsağı çiğ ya da pişmiş olarak tüketebilirsiniz. En yüksek düzeyde faydalarından yararlanmak için sarımsağın çiğ tüketilmesi öneriliyor.

Tek başına sarımsak yemeyi sevmiyorsanız bir kâse yoğurdun içine ekleyebilirsiniz. Bu sayede hastalıklardan korunurken günlük kalsiyum ihtiyacınızı sağlar, kemik erimesine karşı önlem almış olursunuz.

Günde 1 diş sarımsak tüketerek hastalıklara karşı doğal koruma sağlayabilirsiniz. Daha yüksek miktarda sarımsak yemek tansiyonunuzun düşmesine ve kendinizi halsiz hissetmenize neden olabilir.

Sarımsak Nasıl Saklanır?

Sarımsağa ihtiyaç duyduğunuzda her defasında kabuklarını soyup ellerinizin kokmasını istemiyorsanız pratik bir önerimiz var.

Ellerinize mutfak eldiveni takın. 1 hafta boyunca tüketebileceğiniz kadar sarımsağı soyun. Cam bir kavanozun içine sarımsakları bütün olarak doldurun. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyin. Kavanozun kapağını kapatıp buzdolabına kaldırın. İhtiyaç duyduğunuz her anda kavanozdan sarımsak alarak kullanabilirsiniz. Sarımsaktan artan zeytinyağını salatalarınızda kullanabilirsiniz. Sarımsak aromalı zeytinyağı yemeklerinize de hoş bir tat verecektir.

Sarımsak Kokusu Nasıl Giderilir?

Çiğ sarımsak yedikten sonra oluşan kokuyu gidermek için birkaç tane karanfili ağzınızda tutun. Tadı acılaşana kadar bekletin.

C vitamini deposu maydanoz; sarımsak kokusunun giderilmesi için etkili bir yöntem. Birkaç dal maydanoz yemek sarımsak kokusunu yok ederken midenizi de dinlendirir.

Sarımsağın tadından hoşlanmıyorsanız küçük parçalara bölüp bir bardak suyla ilaç içer gibi yutabilirsiniz.

Neden

İki fanatik futbolsever konuşmaktadır.

Biri diğerine:

"Maça gitmiyor musun?" diye sorar diğeri de cevap verir:

"Ne diye gideyim allah aşkına? Oynanan futbol futbol değil ki. Hakemler kötü, oynanan oyun itiş kakış, saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle, içeride kavga gürültü, çıkışta vasıta

bulamazsın…"

Soruyu soran başını sallayarak:

"Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor.":roflol::roflol::roflol:

Hahahaha yazık zavallılar..

Amann Allah acil şifalar versin kuzucuğuma :Saruboceq:üff inan içim sızladı sanki benimki hastalandı:1no2: inan gözlerim doldu biran aklıma geldide nasıl davrandığı şimdi sana dertlerinide anlatamıyorlarki:çok üzgünüm: neyse çocuklarda hastalık bağışıllığını kuvvetlendiriyor ben öyle avutuyorum kendimi benimkide bu ara nanemolla diş yüzünden zorla yemek yiyor ishal gibide asiliği üstünde ben bitirdik zannediyordum dişlerini ama daha en arka çene dişleri varmış :1no2: hayırlısıyla onlarda çıksa rahatlıcaz inşallah.amannn şu boğazımızı tutabilseydik zaten üff bende doğumdan hemen sonra hamile kaldığım kiloya indim ama gece yemeleri beni mahvetti sonra altı kilo aldım. neyseki geçmişte kaldı hepsii önümüzdei maçlara bakıcaz :lepi::lepi:Şeniz

nursenacımm son aylarda hareketini arttır ve hamilelere göre olan egzersizleri yap anacım ben son aylarımda çok hareketsiz kaldım ve bide bendeki bir şeyden dolayı rahim geride dedi doktor oyüzdende çok zor doğum yaptım zaten ilk hastanemde sezeryan demişleridi ama kabul etmedim.ama hareketimi arttırsaydım dahada kolay yapardım doğumumu 2 buçuk saat masada kaldım bitmicek zannettim artık sonunda bayılıyordum kafamçokkarıştıneyse seni endişelendirmek için söylemedim anacım ama mutlaka hareketini arttır ödem içinde günde iki fincan yeşil çay iç anacım. sonra nasıl gidiyor seyret o ödemler ama fazla içme iki yeter bide genede araştır bak netten yeşil çayla hamileliği Şeniz
yok anacım yaa ben 10 kilo aldım bütün hamileliğimde ama altı aya kadar hamile kaldığım kilonun bir kilo aşağısında seyrettim sonrasında zaten normal olarak kilo aldım oda bebeğe gitti hemde hiçbşeyi takamadan yedim sıkıntı etmek bence daha çok kilo aldırıyor rahat olmak lazım.bide benim oğlan normalinden 5 santim uzun ve 3 buçuktan fazla doğdu. biraz yürüsen anamı ağlatıyordu nasıl kasılıyordu karnımda kafamçokkarıştı çıkıcak diyordum karnımı delip kaydirigubbakcemile3 sonrada anlaşıldı neden o kadar rahatsızlık verdiği boyundan dolayıymış 57 cm olunca sığamıyordu biyerekaydirigubbakcemile3
kıs kaynana bidenede senden bekliyoruz :):):):):dance:
anammmmm akannehirakannehirakannehirakannehirağzından yel alsın Allah isteyenlere versinnn :Saruboceq:

Son düzenleme:
bende yediklerimi yazayım barimm
iki dilim kepek ekmeği
bir parça kaşar peyniri
iki yeşil biber
vede bir demlik yeşil çayy :roflol: halaa içiyorum gerçi :roflol:
bir haftadır böyle yapıyorum arada meyve yiyorum bir iki tane akşamda altıdan sonra yemek faslını kapatıyorum sadece elma yada ayva yiyorum yada başka meyve bir haftadır bakalım nolcek delikafadulden aslında bu sabah dayanamadım tartıldım :kedi:ve gözlerime inanamadm 87.7 çıktı delikafadulden delikafadulden ben bunu hergün içtiğim yeşil çaya bağlıyorum ve bol bol suya bir sıkıntısı var cidden lavobayı su yolu yaptım :bbo:

Son düzenleme:
kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..

Kız isterem kız........Hayırlısı inşallah canım.Gözün aydın...Hayırlı evlat olsun...
CANIM YA BU HABERİ DUYUNCA İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM HAYIRLI,UĞURLU ETSİN İNŞALLAH.
Maşallah Topik hamişlerle doldu. geliyorrrrrrrrrrrr.
Bizlerde teyze oluyoruz, topik teyzesi.

Yurduşum tatlım özledim seni canım......Ne güzel topik teyzeleri oluyoruz.Allah arttırsın inşallah.Bekarlarımız hayırlı kişilerle evlensinler ;isteyenler hayırlı evlatlar doğursunlar inşallah
Geçmiş olsun canım...Aile boyu......
ARABA??????????????? Ne gönlü zengin kadınsın vallaha anlından öpüyorum....MUCCCCK....

sabahın köründe ben olduguma göre ılk gunaydında benden olsun bakalımm
günaydınların en güzeli sizin olsun hanımlar
hepinizi öpüyorumm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Merhabalar Nursencığım...Okur un hakikatliliğini görüyorsun değilmi.Seni yalnız bırakmak istemedi....Ne güzel topiğimiz hem bereketli hemde meleklerimiz çoğalıyor.....
Evet evet biz meraktan ölürken Okurcuk......Neyse yazmayayım topik kapanmasın.Gerçi tarif etmeyecektim sadece ima edecektim ya neyse.....

Peki kaç adet istiyosun..:roflol:
Evet ya ne güzel arabadır o..:)) ben renault megane leri çok severim..

Madem öyle buyrun işte böyle....Topikteki her hanıma istediği araba benden...Ağanın eli tutulurmu...Tutulmaz alacağım dedim bir kere.....Anacığımmmmmm araba resmi demek istemiştimmmmmm yanlış anladınız......Ağa isek sanal ağayız canııııım..Ancak resmini alırız ayrıca ağalık düzenine karşıyız değilmi arkadaşlar.....Birde topik ağası çıkmasın başımıza......
Çoooook güzel yaaaa. sağolasın canım.....

aplammm hoşgeldinn delikafadulden Şeniz ayy ne güldüm yaa aga hee benim kabulusün agammmmm Şeniz :lepi:

Son düzenleme:

ağalıkta ne yakışır ablama hanımağam öpemmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…