Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aplammm hoşgeldinn delikafadulden Şeniz ayy ne güldüm yaa aga hee benim kabulusün agammmmm Şeniz :lepi:

Bak şimdi Zübük ağa geldi aklıma.Ne hoş ve mesajları olan bir eserdir çok severim....
ağalıkta ne yakışır ablama hanımağam öpemmmmŞeniz
Berhudar ol evladım....Sana Mercedes resmi alacağım....Güle güle kullan canım....
gene ben yazıyom ben okuyom ya hep sohbetleri kaçırıyorum :çok üzgünüm:

Buradayız Tursariciğim....Arada bir çalışıyor gibi yapıyoruz ya o da sana denk geldi galiba...

OKURRRRRR.....
Hoşgeldin canım....Sana ve Nursena ya da bebek arabası resmi alacağım;ama BMV marka....
Tencerem varrrrrr,tavam varrrr;Trakyalıyım avam(havam yani) varrrrr......

valla oyle ama napalım inş. sonumuz hayır olur nursenacım canım benımm
senı çok sevıyorum arkadasımm yalnız degılız degılmı arkamız da koskoca topiğimizz var onlar yardım eder bıze gerekırse bıze :umursamaz:dıyetısyenlık yaparlarr fazla kılo almayızz özelliklede ben yani
Günaydın canlarım gününüz dünden güzel olsun,hamişleri tebrik ediyorum allah hayırlısıyle kurtarsın, ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
hepinizi öpüyorum!...

teşekkür ederim cnmm aminyerimseniben

iinşallah cnmm herşey güzel olucakk

tebrikler canımmm ayyy ne güzel teyze oluyoruzzz kızlarrrr:sm_cool::sm_cool:Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bir avazda doğurursun iiiiiiinnnnnnnşşşşşşşşş:ecrin_bebek:

teşekkürler cnmm amın cumlemızeekaydirigubbakcemile2

öncelikle teşekkür ederım canım zaten hamılelere ozel dıyetler oluyor sanırım ben gıbı kılolu olanlara az yıyecez baska caresı yok

saglıklı beslenmek az yemek yıne hareket etmek lazımm cok saol tatlımm

Canım çok sevindim,hayırlı olsun a.s.

saol canmm

kıs kaynana bidenede senden bekliyoruz

:):):):):dance:

evet tursari beklıyoruz haaa yok falan deme bende yok dıyordum olurmu olurr

okurcuk da gelmiş oda hoşgelmiş :dance:

hoş buldum canımm nasılsınn

gene ben yazıyom ben okuyom ya hep sohbetleri kaçırıyorum :çok üzgünüm:

ben fırsat buldukca burdayım

malum baska işimdelikafaduldendelikafadulden yok bol bol laklakkk

OKURRRRRR.....
Hoşgeldin canım....Sana ve Nursena ya da bebek arabası resmi alacağım;ama BMV marka....
Tencerem varrrrrr,tavam varrrr;Trakyalıyım avam(havam yani) varrrrr......

ayyy cok sevındımm teşekkür ederim ablamm

ne zaman yollarsınn ona göre beklıyeyımm :roflol: delikafadulden :jeyyar:

yok aplammŞeniz kimseye sitemim yok delikafaduldensitemim kendime hep kaçırıyom yoğunluğu sırnaşık şey sonra oturuyom bekle babam bekle sonra tam geliyor herkes benşm işim çıkıyor :roflolndan şeettim yanii opuyorumnanaktan

amannn okurcum yaa valla şimdi ne bedenşm nede ruhum buna hiçç hazır deel sşz hamilesiniz dua niyetine geçer falan amannnakannehirakannehirakannehir hakkımda hayırlısı tabikide gelene gelme demek olmaz ama düşük bi ihtimal şimdilik yerimseniben zaten doğum kontrol hapı kullanıyom düzenlesin diyesırnaşık şey

ayyy cok sevındımm teşekkür ederim ablamm

ne zaman yollarsınn ona göre beklıyeyımm :roflol: delikafadulden :jeyyar:
Dur ayol sabır et biraz...Çocuğa göndereceğiz herhalde ....Sen mi bineceksin bebek arabası resmine töbe töbe....Şeniz Şeeet anam şeeet... Şeettirmek serbest.......Şeniz
glıkoz nerelerde oda ben gıbı yok sanırım arkadaslarr

Okurcuğum istermisin Glikozda hamileyim diye gelsin.......Aman ha kadıncağızın 3 tane var zaten Allah ömür versin.....

bilmem olurmu acabaCADIARZU

ben gıdıyorum canlarım ıyı aksamlarrr

oleyyy agamızdan şeettirme izni çıktıı sırnaşık şey :roflol: anam yazık kadına yaa dediğin gibi üç tane var zaten :bbo: bide yanlız büyütüyor hepsini kocasıda devamlı şeiridışındaya.:1no2: bu arada bir görüşmeler tehlikeli tabee :1closedeyes::roflol:benim kayıpederde hep şehirdışında çalışmış arada görüşmelerle 14 çocuk:roflol:

Son düzenleme:

sağol gönlü bol ablam benim ayy pardon ağamm demek istemiştim yerimsenibenyerimseniben

EKMEK

Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdüren yasli cift evliliklerinin Ellinci yilini yasamaktaydilar ve mutlu süren evliliklerinin altin yilini kutlamislardi. Bir gün kahvaltida kadin kendi kendine düsünüp;

Elli yil boyunca kocama nazik davrandim ve ona her zaman ekmegin iyi pismis, kitir tarafini verdim. Ama bugün bu lezzetli kismi kendime ayirayim artik diye düsünmüs ve ekmegin kitir kismini yaglayip kendisine ayirmis, öbür yumusak tarafini da esine vermis. Bekledigi tepkinin aksine kocasi sevinerek, karisinin elini öpmüs ve söyle demis;

"Sevgilim ,bana günün en mutlu anini yasattin. Elli yildir ekmegin en sevdigim yeri olan yumusak tarafini yiyemiyordum; cünkü cok sevdigin icin o parcayi hep sana birakiyordum."

geçmişi okumayanlar yanlış anlıcaklar yahuu :bbo: ben biraz sitem şeettirdirdimde kendime ona izin verdi beyzus aplam yanii yanlış anlaşma şeettirilmesinn:roflol: :roflol: :roflol:

bi kavga bu sorunu çözerdi :roflol:elli senedir biririne eziyet eden iki insan :1rolleyes:işin esprisindeeyim bende herşeyi gırgıra alıyom şımardım ben gene sizlerin geldiğini görünce :kedi:ama herzmanki gibi harika bir hikayealkisalkisalkis

biz seni olduğun gibi seviyoruz kıs rahat ollaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…