hoşgeldin yağmurgözlüm opuyorumnanaktan
hoşbuldummm kıs naber
aplammm hoşgeldinn delikafadulden Şeniz ayy ne güldüm yaa aga hee benim kabulusün agammmmm Şeniz :lepi:
Berhudar ol evladım....Sana Mercedes resmi alacağım....Güle güle kullan canım....ağalıkta ne yakışır ablama hanımağam öpemmmmŞeniz
gene ben yazıyom ben okuyom ya hep sohbetleri kaçırıyorum :çok üzgünüm:
annaaaa kız pek sevindim bu topikte yalnız olmadımı görmek güzell heyyyttt teyzeleri çocuk görmeye gelicenizmi kızlarrrr allah hakkımızda hayırlısını versin kız okur topiği aksatmanda vardı bişey bakim hııııı ne işler çevirdin bizde meraklanıyoduk yena öldü meraktan
canım senı yalnız bırakmadım bak gördün müü evet teyzoşlar beklıyoruz sızlerııı
hımm ne işlermi çeviriyordumm sonra anlatırım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
tombik hamile kaldıkta bakalım 9 ay sonunda nası çıkacak bu bebeler yağların arasından:))))))
Günaydın canlarım gününüz dünden güzel olsun,hamişleri tebrik ediyorum allah hayırlısıyle kurtarsın, ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
hepinizi öpüyorum!...
Günaydın,
Oğlumla yapışık bir vaziyette yaşıyoruz..bir an kucağımdan inmiyor..
Dün akşam tuvalete dahi o kucağımdayken oturdum..Kızım toparladı üstümü başımı..
Ne babasına ne ablasına gidiyor..
citol'sana ileti gönderdim,bana dönmeyi unutma..:))
okur'cum 99-100 arası doğum yaptım..normal..8 kiloyu hastanede bırakıp eve geldim..
Sonra bir ay içinde 87 oldum..
Yoğun emzirip fazla yiyemiyordum..Daha sonra bir yedim tutabilene aşk olsun..:))
Sonuç 107
Neyse geçti artık o günler.Artık herşey çok güzel olucak..:))
tebrikler canımmm ayyy ne güzel teyze oluyoruzzz kızlarrrr:sm_cool::sm_cool:Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bir avazda doğurursun iiiiiiinnnnnnnşşşşşşşşş:ecrin_bebek:
öncelikle tebrik ederim canım inşallah rahat bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekildede yavrunu kucağına alırsın
canım ben 112 ile hamile kaldım sonrasında 110 lara düştüm çünki 4 ay sadece tarhana çorbası ve yoğurtlu makarna yedim herşeyden tiksindim et tavuk balık yiyemedim ama 4 aydan sonrada almaya başladım ama yinede herşeyi yememe rağmen az kilo aldım normalde hamile olmasam ve onları yesem aşırı derecedekilo alırdım .126 ile doğuma girdim canım .drum sezeryanın kilo ile hiçbir sıkıntısı olmayacağını söyledi .ben bu kilo ile doğum yapmaya çok korkuyordum ama o kadar rahat geçtiki hiçbişey anlamadım doğumdan sadece ikinci günü gazımı çıkaramadım 4 saat ne oturabildim nede yatabildim 4saat ağladım okadar .benim arkadailarımın daha zor geçmiş sezeryan doğumları . beni korkutuyorlardı sen bu kilo ile nasıl doğuracaksın diyorlardı allah yardım etti canım.tabii doğumdan sonra 122 ye düştüm ama bebeğim emmedği için bana çok fazla yedirdiler bende iştahımı engelleyemedim 129 a çıktım .benden sana tavsiye sağlıklı bir şekilde diyetine devam et sağlıklı şeyler ye et tavuk balık süt yumurta yoğurt kilo almamaya çalış bak ben uğraşıyorum şimdi anca engelleyebiliyorum boğazımı 4 ay oldu şimdiye kadar bir türlü frenleyemiyordum çok uğraştım.gelinimiz benden 1 ay sonra hamile kaldı şeker hastası dr kontrolünde hiç kilo almadan bitirdi hamilelğini ve 3 kilo doğurdu kızını ben ise 16 kilo aldım ama 2 300. doğurdum . o yüzden aman dikkat et ben 12 sene sonra hamile kalınca hiç dikkat etmedim birde bebeğim zayıf gelişiyordu karnımda abarttım işi çocuk yağdan büyüyemedi heraldelmaz:ama çok şükür şu anda çok sağlıklı ve gelişimide güzel gidiyor
Canım çok sevindim,hayırlı olsun a.s.
kıs kaynana bidenede senden bekliyoruz
:):):):):dance:
Kız isterem kız........Hayırlısı inşallah canım.Gözün aydın...Hayırlı evlat olsun...
saol cnnm ablam inş. bende kız istiyorum bakalım hayırlısı :hulya:
Yurduşum tatlım özledim seni canım......Ne güzel topik teyzeleri oluyoruz.Allah arttırsın inşallah.Bekarlarımız hayırlı kişilerle evlensinler ;isteyenler hayırlı evlatlar doğursunlar inşallah
aminnn
Geçmiş olsun canım...Aile boyu......
ARABA??????????????? Ne gönlü zengin kadınsın vallaha anlından öpüyorum....MUCCCCK....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Merhabalar Nursencığım...Okur un hakikatliliğini görüyorsun değilmi.Seni yalnız bırakmak istemedi....Ne güzel topiğimiz hem bereketli hemde meleklerimiz çoğalıyor.....
Evet evet biz meraktan ölürken Okurcuk......Neyse yazmayayım topik kapanmasın.Gerçi tarif etmeyecektim sadece ima edecektim ya neyse.....
............................................................kaydirigubbakcemile5
yaa öyleyimdirr hakikatlıyımdır benn
Madem öyle buyrun işte böyle....Topikteki her hanıma istediği araba benden...Ağanın eli tutulurmu...Tutulmaz alacağım dedim bir kere.....Anacığımmmmmm araba resmi demek istemiştimmmmmm yanlış anladınız......Ağa isek sanal ağayız canııııım..Ancak resmini alırız ayrıca ağalık düzenine karşıyız değilmi arkadaşlar.....Birde topik ağası çıkmasın başımıza......
Çoooook güzel yaaaa. sağolasın canım.....
okurcuk da gelmiş oda hoşgelmiş :dance:
gene ben yazıyom ben okuyom ya hep sohbetleri kaçırıyorum :çok üzgünüm:
OKURRRRRR.....
Hoşgeldin canım....Sana ve Nursena ya da bebek arabası resmi alacağım;ama BMV marka....
Tencerem varrrrrr,tavam varrrr;Trakyalıyım avam(havam yani) varrrrr......
Bak şimdi Zübük ağa geldi aklıma.Ne hoş ve mesajları olan bir eserdir çok severim....
Berhudar ol evladım....Sana Mercedes resmi alacağım....Güle güle kullan canım....
Buradayız Tursariciğim....Arada bir çalışıyor gibi yapıyoruz ya o da sana denk geldi galiba...
valla oyle ama napalım inş. sonumuz hayır olur nursenacım canım benımm
senı çok sevıyorum arkadasımm yalnız degılız degılmı arkamız da koskoca topiğimizz var onlar yardım eder bıze gerekırse bıze :umursamaz:dıyetısyenlık yaparlarr fazla kılo almayızz özelliklede ben yani
teşekkür ederim cnmm aminyerimseniben
iinşallah cnmm herşey güzel olucakk
teşekkürler cnmm amın cumlemızeekaydirigubbakcemile2
öncelikle teşekkür ederım canım zaten hamılelere ozel dıyetler oluyor sanırım ben gıbı kılolu olanlara az yıyecez baska caresı yok
saglıklı beslenmek az yemek yıne hareket etmek lazımm cok saol tatlımm
saol canmm
evet tursari beklıyoruz haaa yok falan deme bende yok dıyordum olurmu olurr
hoş buldum canımm nasılsınn
ben fırsat buldukca burdayım
malum baska işimdelikafaduldendelikafadulden yok bol bol laklakkk
glıkoz nerelerde oda ben gıbı yok sanırım arkadaslarr
Dur ayol sabır et biraz...Çocuğa göndereceğiz herhalde ....Sen mi bineceksin bebek arabası resmine töbe töbe....Şenizayyy cok sevındımm teşekkür ederim ablamm
ne zaman yollarsınn ona göre beklıyeyımm :roflol: delikafadulden :jeyyar:
Şeeet anam şeeet... Şeettirmek serbest.......Şenizyok aplammŞeniz kimseye sitemim yok delikafaduldensitemim kendime hep kaçırıyom yoğunluğu sırnaşık şey sonra oturuyom bekle babam bekle sonra tam geliyor herkes benşm işim çıkıyor :roflolndan şeettim yanii opuyorumnanaktan
glıkoz nerelerde oda ben gıbı yok sanırım arkadaslarr
Dur ayol sabır et biraz...Çocuğa göndereceğiz herhalde ....Sen mi bineceksin bebek arabası resmine töbe töbe....Şeniz
neee bilem merak ettım azcıkk
Şeeet anam şeeet... Şeettirmek serbest.......Şeniz
Okurcuğum istermisin Glikozda hamileyim diye gelsin.......Aman ha kadıncağızın 3 tane var zaten Allah ömür versin.....
Dur ayol sabır et biraz...Çocuğa göndereceğiz herhalde ....Sen mi bineceksin bebek arabası resmine töbe töbe....Şeniz
Şeeet anam şeeet... Şeettirmek serbest.......Şeniz
Okurcuğum istermisin Glikozda hamileyim diye gelsin.......Aman ha kadıncağızın 3 tane var zaten Allah ömür versin.....
Bak şimdi Zübük ağa geldi aklıma.Ne hoş ve mesajları olan bir eserdir çok severim....
Berhudar ol evladım....Sana Mercedes resmi alacağım....Güle güle kullan canım....
Buradayız Tursariciğim....Arada bir çalışıyor gibi yapıyoruz ya o da sana denk geldi galiba...
bi kavga bu sorunu çözerdi :roflol:elli senedir biririne eziyet eden iki insan :1rolleyes:işin esprisindeeyim bende herşeyi gırgıra alıyom şımardım ben gene sizlerin geldiğini görünce :kedi:ama herzmanki gibi harika bir hikayealkisalkisalkis
EKMEK
Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdüren yasli cift evliliklerinin Ellinci yilini yasamaktaydilar ve mutlu süren evliliklerinin altin yilini kutlamislardi. Bir gün kahvaltida kadin kendi kendine düsünüp;
Elli yil boyunca kocama nazik davrandim ve ona her zaman ekmegin iyi pismis, kitir tarafini verdim. Ama bugün bu lezzetli kismi kendime ayirayim artik diye düsünmüs ve ekmegin kitir kismini yaglayip kendisine ayirmis, öbür yumusak tarafini da esine vermis. Bekledigi tepkinin aksine kocasi sevinerek, karisinin elini öpmüs ve söyle demis;
"Sevgilim ,bana günün en mutlu anini yasattin. Elli yildir ekmegin en sevdigim yeri olan yumusak tarafini yiyemiyordum; cünkü cok sevdigin icin o parcayi hep sana birakiyordum."
bi kavga bu sorunu çözerdi :roflol:elli senedir biririne eziyet eden iki insan :1rolleyes:işin esprisindeeyim bende herşeyi gırgıra alıyom şımardım ben gene sizlerin geldiğini görünce :kedi:ama herzmanki gibi harika bir hikayealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?