- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
mafoldumben :gitme: senağlama :a015:
off off
köşee yazarıı olsana sen kız
dergilere makale felan yaz
uzun yazıları okuyamıyorum ben aama bunu bir solukta okudum
sanırım aynı şeyleri yaşıyor olmam ve bunun dile getirmesi
etkilendim
allah yar ve yardımcın olsun
sende bana dua et Şeniz
bitanem icimi cektim okurken inan..
aslinda onlarin böyle yapmalarinin biraz pozitif yanindan bakmak lazim.
bak ne güzel hirs yapmissin.
sana lazim olanda bu zaten. simdi $öyle bir silkin.. ve allahin izniyle kalan kilolarinida ver.
sarkma olmaz merak etme.
yeterki düzenli spor yap.
bak ben 24 kilo verdim .. hic bir yerim sarkmadi.
tabi 24 ve 50 kilo ayni deildir. ama kendine zaman tani.
25 kiloyu verdikten sonra 6-7 ay o kilonu sabitle. diyet yapma. ama sporunuda birakma.
bir kac ayda vücudun derini toparlar sonra devam edersin.:teselli:
kendini üzme ne olur.. allah dermansiz dert vermesin.
su kilo belasinin dermani hepimizin elinde.. yeterki biraz sabredelim:teselli:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
Canım benim hepimiz seni çooook iyi anlıyoruz.Anlattıklarının tamamını veya daha bile fazlasını yaşıyoruz.Niyeti bozuk olanların konuşmasına da maalesef engel olamıyoruz...Yapacağımız tek şey gayret edip zayıflamak...Sen zaten zor kısmını başarmışsın bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağına eminim.Hepimiz yanındayız...Üzülme artık sadece gayret et.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
bu kıloyla hemde Allah sonumu hayr etsın inş..
kızlar sarka kremi kullanıyorum ben 3. kutumu aldım ve faydasını gördüm isteyen olursa sizede yollarım
süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuu tbrk ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlarr sıze bı haberım varr nursenacıgıma arkadas oldum bende hamişim
secil00'im sarka kremi ne yavrum hayırdır.
Canım hiç önemli değil, sizlerin varlığı yeter,An beni bir kozla oda çürük çıksın demiş atalarımız.[COLOR"indigo"]ohh afiyetolsun :lepi:aplammm sakın cannı sıkma bugün yedin diye verdiğin kiloların hepsini almıcanki hatta 100 gr bile almazsın yerimseniben biz seni biliyoz sen hergün bunu yapmazsın sen süper gdiyosun çünkü Şenizbu arada ben saa hedaye alcemm :lepi:acaba netür şeylerden hoşlanırsın CADIARZU[/COLOR]
CANIM YA BU HABERİ DUYUNCA İNAN ÇOK SEVİNDİM.ALLAHIM HAYIRLI,UĞURLU ETSİN İNŞALLAH.
Maşallah Topik hamişlerle doldu.geliyorrrrrrrrrrrr.
Bizlerde teyze oluyoruz, topik teyzesi.
süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuu tbrk ederimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımmm
ya ablam yanlış yazmışım sarkıkkremi sıkılaştırıcı :):):)
Canım,çok tebrik ederim..Çok güzel bir haber..
Sen yinede ayrılma burdan..
Senin ilk çocuğunmu..??
Bende oğluma 92 li kilolarda hamile kalmıştım..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden canımmm tebrik ediyorumm vereliniortakŞeniz Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:Şeniz
slm kızlar hafta sonu giremedim kınaydı düğündü derken diyetim devam ediyor arada minik kaçamaklar olsada. hafta sonu adet oldum onun şişkinliğindenmi bilmem yarım kilo fazla çıkıyorum iki gündür 124.5 olmuşum 124 tüm çünki. ama inşallah bu haftada gider 1kilo 2 kilo. gitmesi lazım hafta sonu stresli geçti biraz bugünde devam ediyor stresim kardeşimin eşi çok üzdü bizi yani gelinimiz benimle ilgisi yok ama bu kız her zaöman böyle zaten onun kızkardeşi evlendi. anlatmaya kalksam çok uzun sürecek kardeşim süper bir insan çokmu çok sakin ona çok üzülüyorum sadece.sabah herzamanki gibi klasik kahvaltıma başlıyordumki olayın baş kahramanları annem ve halam bana kahvaltıya gelince kepek ekmekli tost kenarda kaldı onların getirdiği bir simiti yedim neyse sabah kaçırdım stresle üzüntüyle derken öğlede hazırda bir yemek olmayınca hemen kuskus pilavı yaptım ondan yedim tabii sonrasında pişmanlşık akşama sadece çorba ve salata yiyeceğim artık sabah ve öğle çok kuvvetli geçti çünki
sabahın köründe ben olduguma göre ılk gunaydında benden olsun bakalımm
günaydınların en güzeli sizin olsun hanımlar
hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?