İnşallah canımDafi ablacim,sesli güldüm:)
Haftaya yeşerirsin inşallah:)
Cok güzel görünüyor bende yapsam da becerebilirmiyimki
maşallah çok güzel sanki kokusu burnuma geldiEki Görüntüle 1832181
Balkondaki gülüm açmış :)
Oy senin sehpa çiçeklerinde güzelmiş
Ben bugün menü yazmayayım kızlar :) verdiğim 1 kilonun hepsini almış olabilirim, yarın kaldığım yerden devam ederim inşallah..
Karanfili çok severim
Kasimpati
orada da varmi organik akım.?
Bir donem endustriyel urunleri öve öve gözumuze soktular zihnimize işlediler simdi yeniden dogaya donuldu.
İnşallah canım
Cok güzel görünüyor bende yapsam da becerebilirmiyimki
maşallah çok güzel sanki kokusu burnuma geldi
Oy senin sehpa çiçeklerinde güzelmiş
Yenaa benimkiler Bayaa soldu seninkiler güzel görünüyor
yarın durumdan haberDar ederimRica ederiz efenim,memnun kalirsiniz inşallah.:)
Daficim suyuna azicik camasir suyu damlatinca uzun sure dayaniyor...
Oldukça fazla,hatta organik ürünler cok fazla rağbet görüyor..
Her markanin organik ürünleri mevcut,marketlerde organik reyonlar organik olmayan ürünlere göre oldukça fazla..Sadece yiyecek ile sinirli değil,kiyafet,icecek,taki,parfümeri vb birçok konuda oldukça yaygin ve rağbet görüyor organik ürünler.Ayrice tr gibi pahali değil,bu da tüketici sayisini artiriyor..Özellikle farkindalik oluşturmak için yapiliyormus..
Çiftçilik de oldukça yaygin olduğu için,pakete giren ürünlerden ziyade acikta,tarlasinda satan hatta bunu hobi olarak yapan cok fazla..Mesala suan spargel ( kuşkonmaz) mevsimi heryer kuşkonmaz tarlasi:) hatri sayilir bir kültüre sahiptir burda kendisi:)
Aa hiç duymamıştımDaficim suyuna azicik camasir suyu damlatinca uzun sure dayaniyor...
Camasir suyu mu? ilk defa duydum topramm,cok ilginç:)
Ne güzel yaa.. ben de cok merakliyim ama burada oylesine pahalliki mumkun degil surekli faydalanmak.. ve ne aci ki tarim cenneti ülkemiz gdo lu urunleri ithal edeerek biz de daha uygun diye tuketerek zehirleniyoruz iste..
Haha evet. Zamanin da kuzenimin cicekci sevgilisi vardi o soylemisti :) ama dedigim gibi azicik damlatilacak..
Az önce birkaç tane kiraz yemiş olabilirim
Eşim durmadan birşeyler yiyor karşımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?