Günaydın: )
Bu sabah biraz daha erken açıyorum topiği..
Çayı koydum yine: )))
Afiyet olsun..
Wavvvvv görüntü müthiş kalori de düşük ellerine sağlık valla canımm
Genclik iste :)) nerde buluscaniz mekani merak ettim he :))Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Hayırlı yolculuklar canım aklıma Adanın yolları şarkısını getirttin sabah sabahh dolandı dilimeeGunaydin adana yollarindan
Vayyy ne kadar güzel hala kopmamanız güzel bir gün olur inşallahGünaydın
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli
Çok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))Günaydın
Nirdisin sini birdi cik izliyirizÇok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))
Eyvallah diyim ne diyim a mi dim b mi dim c mi dim
İyi eğlenceler ne güzel değişiklik senin için ooooh tadını çıkart hayriyecim :)Gunaydin adana yollarindan
Eyvallah diyim ne diyim a mi dim b mi dim c mi dim
Bende özlüyorum dün geçmişi okuma girişimin oldu ciddi zaman ayırdım ama bitiremedim tabloları bile göremedim öpüyorum çok:)Nirdisin sini birdi cik izliyiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?