Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tarif:

3 yumurtanin aki ve sarisi iki ayri kaba ayrilir,beyazlara bir cay kasigi kabartma tozu eklenerek mikserde kati köpük olana kadar cirpilir.
Sarilarin bulunduğu kaba 3 tepeleme kasigi kadar krem peynir ve bir cimdik tuz eklenir o da 1-2 dakika cirpilir.
beyazlar yavaşça söndürmeden sarilara eklenir nazikçe karistirilir. kasik yardimi ile tepsilere dökülür,150 derece de 15-20 dakika pişirilir..

Ben birdahaki sefere içine dereotu,taze soğan,baharat ve krem peynir yerine normal peynir veya çökelek eklemeyi düşünüyorum,daha cok lezzet katacaktır muhtemelen..

Eline sağlık çok güzel görünüyorlar

Ben hiç yapmadım canımcım ablamada sormadım. Biz ekmek yaptığımız zaman ekmek hamurundan pide büyüklüğünde bir parça hamur ayırıp serin bir yere koyuyoruz. Ekmek yapacağımız zaman o hamuru ılık suyla eritip onu çoğalıyoruz. Mayalanmasını bekliyoruz. Genellikle akşamdan mayayı çoğaltırız sabah ne kadar ekmek yapacaksak o kadar un koyup çoğalttığımız mayayida içine koyup yoğuruyoruz.

3 yumurtadan bayagi fazla cikmis. Yoksa foto hilesimi.?
Bir de yumurta kokmuyo dimi..
Kesinlikle deneyecegim tesekkur ederim canim..

15 adet cikti:)büyüklüğüne göre değişir tabi.
Ben de yumurta kokusundan dolayi tereddüt etmiştim ama hic hissetmedik biz.

Yumurtalar organikti bu arada:)

Bu benim dedigim de nohut mayasiymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…