barışın yaptığı çok komiik yaaa ben anlatmışmıydım bilmiyorum benim yiğen yüzünü cidileştirip elini bana doğru uzatıp bişey yapıp duruyordu anneme sordum bu napıyor beee diyee annem sana ağ atıyor dediiiDoğru söylüyosun aynen..
Yada aramıza alıp sıkıştıralım :))
Ben varım canım diyetisyen yerine olmaz mıBurcu cvp icin tsk ederim basaksehir civari olsaydi
Dafi bu duruma bir davranis gelistirmelisinki bir daha olmasin uzmesin seni ozel boyle durumlarda tavrini ortaya koyarsan bir daha yenilenmez
ikram derdi olmaması iyiymiş yaa :)Yoruldum canim evet özellikle iki çocukla çok zor oluyor temizledigim odayi gidip dagitiyorlar ...pazartesi günü gün ...disaridan söylüyorlar ikram derdi yok
Noevet pazar kahvaltısı kendimede yulaf kepeği almıştım yarın kendime krep yapsam iyi olur
Dukan beslenme seklini nedir bilmiyorum Bonus bilenler yorum yapacaktir.Acaba yarin baslayip persembeye kadar 5 gun dukanmi yapsam?
Atak evresi olur sonra normal devam ederim olmamı?
bi dakka yaaa bismillah biraz yavaş gidin biraz bebikler büyüsüünBen varım canım diyetisyen yerine olmaz mı
Motivasyon itinayla verilir
Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
Beraber zayıflayıp aynı zamanda yapalım 2.leri
Evet canim çok iyi ...ev sahibi kahve ve cay ikram ediyor sadece...ikram derdi olmaması iyiymiş yaa :)
yulaf kepeğinden krep yapmak çok uzun sürüyor iş yerinde yapamam vakit alıyor. sende yarın yarım simit yee anlaşalım orta bir anlaşma olsuun:)No
Ahhh ahh sen pazartesi yap yulaf kepegini benimde yarin simit günüm esim sicacik firindan alir gelir..inşallah yarisiyla yetinebilirim
Tabiki kabulumdur kesinlikle varim benim kadar ara vermemeni öneriyorum şartlarin eger uygunsa ve kendim icin cok gec kaldigimi biiiyorumBen varım canım diyetisyen yerine olmaz mı
Motivasyon itinayla verilir
Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
Beraber zayıflayıp aynı zamanda yapalım 2.leri
Canım arayı açmamak lazım, 2 si bir büyüsün:)bi dakka yaaa bismillah biraz yavaş gidin biraz bebikler büyüsüün
Canım bu işler nasip meselesi. Rabbim ne zaman yazdiysa ozaman olur bende ilk için gec kaldığımi düşünuyorum ama aslında bu zamanmis cok sukur Allah yokluklarini göstermesinTabiki kabulumdur kesinlikle varim benim kadar ara vermemeni öneriyorum şartlarin eger uygunsa ve kendim icin cok gec kaldigimi biiiyorum( hayirlisi Allahtan.
Sebze hicmi yokCok yakin yaslarin kotu tarafida var tek cocuklular :)
Baharnaz dukan diyeti saf protein diyeti ama yapmiycam ben yani yapamam sanirim.
şaka yapıyorum benim ikisinin arası çok açık ve zor oluyor kardeş bağıda farklı oluyor doğru karar vermişsiniz gerçi benim annem hep yanımda destekçimdii kızım bebekken daha çok sosyaldim anneme bırakıp istediğimi yapabiliyordum bende araları az olsun istemiştim ama eşim o zaman kiracıyız nasıl geçinecez 2.olmasın demiştiii aradan 10 yıl geçince bu seferde çocukta çocuk diye tuturdu adam kızım onun isteği sayesinde oldu iyikide olmuş tabii :))Canım arayı açmamak lazım, 2 si bir büyüsün:)
Planlarım var sonrasi Icin
Sebze bir sure sonra oluyobi gun sebze bi gun protein yanlis bilmiyosam.44 yasimda ogluma kardes dogursam 54 yasinda ben oku
Sebze hicmi yok
Tabi zordur cnm 2 kucuk birarada ama ben ikiz bile isteyen biriyim :)Cok yakin yaslarin kotu tarafida var tek cocuklular :)
Baharnaz dukan diyeti saf protein diyeti ama yapmiycam ben yani yapamam sanirim.
ben çok detaylarını bilmiyorum ama lezetli dukan tariflerini beslenmemizin arasına serpiştirmeyi uygun buluyorum neticede ne kadar çeşit = o kadar diyetden sıkılmamakSebze bir sure sonra oluyobi gun sebze bi gun protein yanlis bilmiyosam.
Hmm kissa sureligine gitigim diyetisyen protein agirlikli bir diyet vermisti yaninda sebzede oluyordu o listemi bir bulabilsem aynen onu yapicam tabii o diyetisyen doguma gidince benim istegim gittiSebze bir sure sonra oluyobi gun sebze bi gun protein yanlis bilmiyosam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?