Deseler nolucak 10 dk konuscaklar sonra susucaklar ama sen bir omur yasiycaksin.Msjim yarim gitmis 54 yasinda okul bahcesinde torununmu nene derler :))
Aaaaa bende ikiz olsun istiyormTabi zordur cnm 2 kucuk birarada ama ben ikiz bile isteyen biriyim :)
Tabi kızımin iyileşmesi suan 1. Onceligim
Herşeyin ayri zorluğu var. Zaten Rabbim ne zaman nasip ederse
olur
Böyle yazılmış canım demekki. bende istediğimi soyluyorum ama ne olur Allah bilir. Allah evlatlarıni sana bağışlasin cnm . Yuzunu guldursunler her iki cihandaşaka yapıyorum benim ikisinin arası çok açık ve zor oluyor kardeş bağıda farklı oluyor doğru karar vermişsiniz gerçi benim annem hep yanımda destekçimdii kızım bebekken daha çok sosyaldim anneme bırakıp istediğimi yapabiliyordum bende araları az olsun istemiştim ama eşim o zaman kiracıyız nasıl geçinecez 2.olmasın demiştiii aradan 10 yıl geçince bu seferde çocukta çocuk diye tuturdu adam kızım onun isteği sayesinde oldu iyikide olmuş tabii :))
Tmm ikiz dogururuz insallah :)Aaaaa bende ikiz olsun istiyorm
Amin tüm evlatlarımızın içindede bizimkileri sağlıklı ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilsinler daha ne istenilirki değilmi ....Böyle yazılmış canım demekki. bende istediğimi soyluyorum ama ne olur Allah bilir. Allah evlatlarıni sana bağışlasin cnm . Yuzunu guldursunler her iki cihanda
oy oy kuzenimin ikizlerini büyütük ne zorduu tembelim ben tembel :)) şimdi liseye gidiyorlarTmm ikiz dogururuz insallah :)
İmanlı ve sağlıklı nasip etsin Rabbim öncelikle
Aynen canımAmin tüm evlatlarımızın içindede bizimkileri sağlıklı ayaklarının üzerinde kimseye muhtaç olmadan durabilsinler daha ne istenilirki değilmi ....
Tamam canım Iyi geceler :)hadi uyuyun sizi yatırmadan yatmıycam herhalde
Hasbişş eli kulagindadir bebikin :)) normalmi olucak?
2.çocuğa bende talibimBen varım canım diyetisyen yerine olmaz mı
Motivasyon itinayla verilir
Şaka bir yana birbirimize destek olalım, geçen sen oğluna zayıflayıp kardeş yapmak istediğini söyledin , bende istiyorum çok ara vermeden.
Beraber zayıflayıp aynı zamanda yapalım 2.leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?