ayy yalan mı mimik olarak tek bildiği burnunu genişletmek ağır abilik yapmak peh. ama o ali cengiz süper bu arada ali cengiz oyunundan esinlenip o isimleri vermişler senaristler sanırım şu an farkettim de:))) bi kaç bölüm seyrettim herkes bahsediyor merak ettim. bi kaç ünlü şairi bile diziler sayesinde tanıyan gençlerimiz adına üzülüyorum yena tam tersi ben.. yazık..Canım,duygudurumumla ilgili olduğu çok doğru..
Koca burun delikli ha..Çok hoşsun..fanları duymasın seni..
Birde ben oscar wilde'yi ezel sayesinde tanıyanlar oldu ya..Çok memnun oldum..yerimseniben
Yakışıklılıkta bir yere kadar..Ali ve Cengiz nasıl döktürüyor diimi..
Kesinlikle eğitim şart..
ŞŞŞİİİİİİŞŞŞTTTT Kenan a laf söyleyen mi oldu.Ben mi yanlış duydum.......:1shok::1shok:.klava: klava::1no2::1no2::roflol::roflol::roflol:
]Hüzün,nasılsın.?? görünmüyorsun artık..
nursena,geçmiş olsun..
kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne
YENA ne yaptın döndüm mü hastaneden? yaw utanacak ne var kilo vermişsin ya daha ne? az olsun ama yeter ki olsun arkadaşım...Yarın hastaneye gidicem tartı günüm..Bir ay olmuş hiç haberim yok..
Çok utanıyorum bir ayda 2-3 kilo vermişim sadece..
selam kıslarr nasılsınızzzopuyorumnanaktan ben szileri çok özledim ne zmandır giremiyorum gıccııkkkk site bir sayfa okunuyorsa ikinci sayfada hata veriyor :umursamaz: öff sinir etti beni kaçgündür.. bu arada gardrobumda duran ve senelerdir içine giremediğim şeylerin içine girdiğimi görmek beni acayip motive etti ve bayramda herkes ne kadar kilo verdiğimi falan söyledizemuszemus bu arada beysuz aplam bişey demişti bizim beynimiz şişman diyemalesef öyle gerçekten ne kadar kilo verdiğimi ben bile farkedemez ve bu duruma sevinemez olmuştum. senelerdir etek giymiyordum ve giycek hiçbişeyim yok diye yakınıyordum ama bu bayram kendime giyecek bisürü şey buldummdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden şakkıdı
Günaydın kızlar,
ben bugün yine yürüyüşe çıkcam.aman havanın da hiiiç tadı yok ama kararlıyım...,
tam uyku havası
YENA ne yaptın döndüm mü hastaneden? yaw utanacak ne var kilo vermişsin ya daha ne? az olsun ama yeter ki olsun arkadaşım...
canım site düzelmiş nihayet..
ne güzel kıyafetlerinin içine girmişsin oh oh.alkisalkisalkis.Dahada zayıflarsın inşallah..
darısıda benim başıma..:Saruboceq:
bu arada bende bilidirim yapayım bu hafta ben aynı geçicem :umursamaz: bu hafta kilo veremedim MALUMM KURBANNDIR baklavadır ettir filan. bu arada ben kime ne hediye gitti çok merak ediyorum:kedi:.yani isterseniz tabiki..-tatlicadiarzu- bana emrahelif çokkk güzel ahşap bir albüm hediye ettidelikafadulden . tam bana göre bir hediye hatıralara ve anılarıma çok düşkün olan ben doğal olarak resimlerede çok düşkünüm. hatıraların hislerini yeniden yaşamak çok hoşuma gider hatta okul döneminde kitaplarımın kenarlarına o anlarla yada hislerimle ilgili küçük notlar alırdım. şimdi karıştırıyorum bazen okuduklarımı ve aynı hisleri eniden yaşıyorum bbazen sevinç bazende içim burkuluyor ama hepsini yaşamak çok hoşuma gidiyoroooooo ne uzattım bee işte beyle hepinizi seviyorumm
Canım gittim geldim..Sadece yeni kilomu ekledi o kadar..:))
Hiiç birşey demedi..Normal buldu heralde..:)
Sen yürüyüşe çıktınmı,uyudunmu..karar veremedin sanırım..
Yok ya kışın yürünmüyo..O kadar çok severim yürüyüşü ama yinede olmuyor..
tursari, burcun ne merak ettim..:)
bende seçilde çok hoş,tam benim tarzım şal,fular olarakta kullanılır aldım..Çok beğendim..
ben citole gönderdim..Kendisi açıklasın..:roflol:
Ayrıca citol'cüm büyük bir incelik yaparak,oyalı yazma gönderdi..Çook duygulandım..:1hug:
harika birşey..Kızıma saklıycam,çehizine..citol ablasından hatıra..
burcum yengeç ama ikizlerdende almışım yükeselenim ikisinin arası bişey iştesırnaşık şeybende hepini<ze yollamak isterdim ma malum işte :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?