günaydınlarrr!
çitol geçmiş olsun canım daha iyi oldu mu ayağın? yemekteyiz olayı noldu?
herkes yavaş yavaş dönüyor topluca bi hareketlenelim artık yav. benim de kilo vermem durdu yine allam anlamıyorum 2 haftaya bir tekliyo ille de istemiyo zayıflamayı sanki vicuudum:))
yena bir diyetisyenen git o zaman karnen yok mu? psikoloğa da yönelndirir ve eğer yemenin kaynağı duygudurumunla ilgiliyse çözmeye çalışırlar. o sırık koca burun delikli imirzalıoğluya gıcık olsam da ben de seyrediyom ezel'i bu arada:) iste bakalım oscar wilde hayyam okudu bi de nazım dan okusun yakışır:)
Yurdusum Mersin merkez mi ?[/QUOTE
Evet canım Mersin Merkez'deyim opuyorumnanaktan
Siteye bir haller olmuş..
yurdusum, sahalara dönmüşsün şükür..Seni görmek güzel..:)
nevra, iradeni tebrik ediyorum gönülden..
nursena H1N1 aşısını okuldan yazı geldi kabul etmedik..KAbul etseydikte pişman olucaktım..Olası her hastalıkta kendi kendimi yiyecektim..
Çevremde çoğu kişi hayır diyo,o yüzden rahatım biraz..Eşimin şirket doktoru yapmayın demiş..Zaten bir şekilde havadan kapmışızdır diyor..
Bencede doğru, kızım hastalandığında sınıflarında 20 kişi aynı şikayetten raporluydu..
Yüksek ateş,öksürük,halsizlik..Benim dışımda herkes hastalandı..eşim,kızım,oğlum..:))
Sanırım şişko olmak bazen işe yarıyor..:roflol:
Birde şu var,yapında diyen doktor,yapmayın diyende doktor..Anlamadım ben..
Allah emanetiz artık..her konuda olduğu gibi..
Yurdusum 13 yıl kaldım, yarı mersinli sayılırım
günaydın canım, valla ne kötü bir bayram geçirdim, Kayınvalideme, ablama va abime gittim. Ordan eve geldim, bence bayramın pek tadını alamadım desem yeri.
Oğlumla akşam konuştum,anne bu bayramda kimseciklerle görüşemedik.evde ablamla yalnız oturduk, sizsiz de bayramın tadı yoktu diyor, bende aynen oğlum dedim.Allahım tüm insanlara sağlık sıhhat versin, içinde de bizlere de ve çocuklarımıza da canım.opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını yeniden kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum.
Beyzus'cum hediyeni beğenmene sevindim, iyi günlerde kullan canım.
Aramıza yeni katılan arkadaş sen hoş geldin
Hepimizin Güzel bir hafta geçirmesi temennisiyle ... Öpüldünüz
ŞenizŞenizŞenizgünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr
günaydınlarrr!
çitol geçmiş olsun canım daha iyi oldu mu ayağın? yemekteyiz olayı noldu?
herkes yavaş yavaş dönüyor topluca bi hareketlenelim artık yav. benim de kilo vermem durdu yine allam anlamıyorum 2 haftaya bir tekliyo ille de istemiyo zayıflamayı sanki vicuudum:))
yena bir diyetisyenen git o zaman karnen yok mu? psikoloğa da yönelndirir ve eğer yemenin kaynağı duygudurumunla ilgiliyse çözmeye çalışırlar. o sırık koca burun delikli imirzalıoğluya gıcık olsam da ben de seyrediyom ezel'i bu arada:) iste bakalım oscar wilde hayyam okudu bi de nazım dan okusun yakışır:)
BEYZUS'um seni görüyorum ekranda
Neşe'ye selam söyle şekerim.Öptüm sizleri
Günaydın kızlar,
bayram telaşesi de bitti aman iş yap et valla bi yoruldum ki sormayın
artık düzenime dönüyom çok şükürrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?