Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhh canımmm çok geçmiş olsun doktora gittinmi aman ihmal etme ben neler çektimsenağlama

geçmiş olsun citolcum

aplam geçmiş olsun kıyamam bu sabah ablamınki de burkuldu onunla ilgileniyoruz maileeeeee sen de naz yap aplammmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

forumu açtım direk buraya daldım Çitol canım çok geçmiş olsunn

Hepinizin ve tüm islam aleminin bayramı kutlu olsun

Nursena'cım sanada geçmiş olsun
teşekkürler kızlar
gittim doktora acile
çatlak yada kırık varmı ben anlamam dedi
ortapediye gösterin sonra dedi ama
sanırım kötü burktum
ilaç verdi sardı igne yaptı
yatıoruz bakalım
çok zor ama
sag olsun eşim sabah kah. hazırladı bulaşıgı yıkadı
bir bakıma tam tati oldu babakaydirigubbakcemile3

bende doğumdo 30 kilo aldım yanı 102kiloydum şuan 90kiloyum 4.ayımıza girdim ne ileri ne geri anlamadım verirsin diyorlar ama ben bu yağların gideceğinden umudum yok vallah.ama nasıl getirdiysem bu yağçıkları kovkasınıda bilecem iyice sinir oldum fazla durmalarına....bende sizinleyim arkadaşlar.yarın başlıyorummmmmmmmmmm büyük zorlu maratona:)elvada pirofiterol elvadaaaaaaaaaa mayalılar,kabiki elvada bulgur pilavımmmmmmmmmmmmmmm

Canım,geçmiş olsun..

yattığına göre durum bayağı ciddi demek..

Hoşgeldin aramıza..:)

Hepinize iyi geceler hanımlar......

Özledim hepiniziBayram malum memleketteydik.Sizlere yazamadım..

CİTOL,NURSENA ikinizede geçmiş olsun canlarım....Verilmiş sadakanız varmış.Allah beterinden esirgesin inşallah........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

M.MUTİ canım.Zarif armağanını arife günü aldım canım.İş adresime geldi biliyorsun.Tamda çıkmak üzereydim.İzin alıp biraz erken çıktım memelekete gideceğim için ve sana teşekkür etmem maalesef gecikti..Çok çok teşekkür ederim canım.Çok zarifsin.Çooook beğendim sağolasın......ŞenizŞenizŞeniz

BEYZUS merhaba..

Ben yine dağıttım kızlar,bu bayramlar beni mahfediyor..
Artık uzun süre bayram neyin yok şükür..
tatlının dibine vurdum yine..

demin bile utanmadan bir tabak yedim..ışin traji komik tarafı elimde tatlı tabağı ve ben diyet sayfasındayım..:bbo:

Bu ne yaman çelişki diimi..

Profesyonel yardım almam gerek diyorum size..lülülülü..
:roflol:

Offf ya Ezel diye bir dizi var izliyormusunuz bilmiyorum..Çook beğendim sıkı takipçisiyim..

Eğer izliyorsanız..Tuncel kurtiz var adamım..Ses nasıl ama..Oy ki ne oy..:)))

Birde Barış Falay Resmen oyunculuğunu döktürüyor..

Zaten kanaldan istekte bulunucam Tuncel baba,nazım ustadan şiir okusun diye..:))

günaydın şekerlerim nasılsınız
beyzus teşekkür ederimmmm
citolcümmm kızz nasıl oldun merak ettim dün yazamadım evap site bi ağırlaştı bi hızlandı anamadımmm
gitmedi yazdıklarım

bu arada bi şey sorucam kızım kreşe gidiyo komşum domuz gribi aşısı vurunmuş bende vurdursammıkiii baya etkiledi beni toplu ölümler başlıcakmış aşı bulunmucakmış falan dem,ş dr çocuklarına vurduran varmı yena seninkilerde okulda vurdurdunmu ayy valla kararsızım yaaaa eşimde asker biliyosunuz günde kaç tene insanla uğraşıyo kızımla bana vurdurayım dedi hamile olduğum için bana daha yok
bayramda gittimiz komşunun gelini hamileymiş ölmüş gripten aman valla çocuma vurdurmalımıyımm sizceee

Günaydın kızlar nasılsınız Bayram sonrası anlatın bakalım.
Benim ne Bayram , ne bayram valla.Çocuklarda olmayınca kimseciklere gitmedim.
Deliye her gün Bayram dedim oturdum.
citol'üm
nursena'm sizlere geçmiş olsun canlarım

kızlar günaydın, bayramı bitirdik çok şükür daha nice bayramlar görürüz inşallah ama çıtır olarak...ben canım çekince tatlıda yedim, yaprak sarmayla, poğaça da yapmıştım onlarıda yedim ama sadece canım gerçekten çektiğinde veee kilo almadım çok şükür aynı duruyor..sizde durumlar nasıl hatunlar..

yurdusum canım valla bizde çok oturduk, hatta sıkıldık.. memlekete gitmedik 5-6 komşu dışında kimse yoktu, bu bayram bana sanki uzun bir hafta sonuymuş gibi geldi

yurdusum canım valla bizde çok oturduk, hatta sıkıldık.. memlekete gitmedik 5-6 komşu dışında kimse yoktu, bu bayram bana sanki uzun bir hafta sonuymuş gibi geldi

günaydın canım, valla ne kötü bir bayram geçirdim, Kayınvalideme, ablama va abime gittim. Ordan eve geldim, bence bayramın pek tadını alamadım desem yeri.
Oğlumla akşam konuştum,anne bu bayramda kimseciklerle görüşemedik.evde ablamla yalnız oturduk, sizsiz de bayramın tadı yoktu diyor, bende aynen oğlum dedim.Allahım tüm insanlara sağlık sıhhat versin, içinde de bizlere de ve çocuklarımıza da canım.opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını yeniden kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum.
Beyzus'cum hediyeni beğenmene sevindim, iyi günlerde kullan canım.
Aramıza yeni katılan arkadaş sen hoş geldin
Hepimizin Güzel bir hafta geçirmesi temennisiyle ... Öpüldünüz

günaydın mmuti'ciğim, bizlerden de selam olsun tüm arkadaşlarımıza,
Bundan sonra kiloları vermeye başlayalım hayırlısı ile,
nasıl olacak bilmiyorum, bayramda cozuttuk valla.
opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun yaaa.bende ton balığı çok yerim korktum valla...

kızlar ayagıımı burktum
felket oldu
sanırım nazar degdi bana D:
ewde yatıyorum basamıyorum üstüne
citol geçti mi bacım nasıl oldu ayağın?
geçmiş olsun..

hoşgeldin canmertcik...

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrr
günaydıııııııın

kıslar benim bayram koşturma vs vs ile ama hiiiç bozmadan geçti.....
bu hafta yürüyüşlere devam bakalım cumaya ne olacak?

günaydınlarrr!

çitol geçmiş olsun canım daha iyi oldu mu ayağın? yemekteyiz olayı noldu?

herkes yavaş yavaş dönüyor topluca bi hareketlenelim artık yav. benim de kilo vermem durdu yine allam anlamıyorum 2 haftaya bir tekliyo ille de istemiyo zayıflamayı sanki vicuudum:))

yena bir diyetisyenen git o zaman karnen yok mu? psikoloğa da yönelndirir ve eğer yemenin kaynağı duygudurumunla ilgiliyse çözmeye çalışırlar. o sırık koca burun delikli imirzalıoğluya gıcık olsam da ben de seyrediyom ezel'i bu arada:) iste bakalım oscar wilde hayyam okudu bi de nazım dan okusun yakışır:)

bu domux gribi muamması da beni öldürcek ya
nursena aklımı bulandırdın gene ya
bende hep diyorumki
aslında aşıdan herkese yetecek kadar olmadıgından
böle dedi kodu çıkarıyolar :sinifsinif:
ayagıma gelince seke seke yim işte
agrıyo 1-1.5 ay çekersin diyoar akannehir

yemkteyize başvuru doldurdum işte
bilmiyorum tel aldılar
ama aramadılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…