tesekkürler o sayfaya bakmistim ama cok karisik anlatilmis site ingilizce oldugu icin anlamiyorum ve kilo cizelgesi yapilmamis resimli anlatimda ... tesekkür ederim canim
kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin
inanın buna karar vermek o kadar kolay deıl
evimin başındayım gücüm yetene kadarda başında durup şavaşacağım bunu anlatama size ancak yaşayan anlayabılır ne diyeyim saçmaladıysam özür dilerim iyi geceler
kizlar bugünden itibaren bende aranizdayim cok sükür... degisen bisey varmi ??
kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin
evimin başındayım gücüm yetene kadarda başında durup şavaşacağım bunu anlatama size ancak yaşayan anlayabılır ne diyeyim saçmaladıysam özür dilerim iyi geceler
2 adet elma
1adet limon
1 çubuk tarçın
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil elma ve limonlar dörde bölünüp hepsi karıştırılıyo ve 2.5 veya3 litre su konup 20 dk kaynatılıyo süzülüp yemeklerden sonra 3 öğün içiliyo ben içiyorum tuvaletle arkadaş oldum diye bilirim tavsiye ederim yarında diyetisyene gideceğim tartılcam çok merak ediyorum kilo vermişmiyim diye dayanamayıp yazarım size gelişmeleri...
canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin...feraha çıkarsın...Hakkında hayırlısını versin...öpüyorum seni...kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin
öfff dün bende çok üzüldüm ya bide tanıdık olunca ne zor bişiydir tahmin bile edemiyorum.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum,Allah askerimizi korusun,devlete zeval vermesin...iyi akşamlar kızlar canım sıkkın tokkattaki hain saldırı beni mahfetti şuanda ağıryaralı olan uzmançavuşla urfada beraber çalışmıştık allah onu korusun başım ağrıyo canım sıkkınn off ne olacak sonumuz belli deil allah tüm askerleri korusun
canım bende tam diyecektim az yiyosun ama zaten yazmışın.:... o ilk haftalardaki duyguları bende yaşadım.dolap önüne gidip gidip geldim...çok zor bişi iradeye hakim olmak ama güzel demişsin gerekirse ağlaya ağlaya yapmalıyız ki sonuçların ortada canım...valla ben bi 70 olsammmmmm :lepi:biliyorum yediklerim cok az.
metabolizma acisindan iyi deil. ama benim önce migdemi kücültmem lazim.
ilk basladigimdada böyle yapmistim.. 1 hafta sonra otomatikmen istahim azalacaktir ve daha rahat diyet yapabilecegimm..
baska bir topigede yazmistim kizlar sitzede yazayim..
90 kilo iken diyete basladigimin ilk haftasi cok acikmama ragmen tutuyordum kendimi.
bir gün esime tavuklu nohutlu pilav yaptim.(margarinli)
cook canim cekti.
ama yemedim.
inat ettim.
mutfaga gidip agladimkarnimda cok acti. ve en sevdigim yemeklerden biri mis gibi kokuyordu.
ama basardim.. yememeyi basardigim icin de.
sabah 1 kasik yiyerek ödüllendirdim kendimi.
cünkü sabah yedigini gün icerisinde daha kolay yakiyor insan.
yani aglaya aglaya yapicaz diyetimizi kizlar..pes etmek yokk
bakin 68 kiloya düstüm ben bu düsünceyle.
insallah sizde düseceksiniz.
ben buna inaniyorum.
günaydın canım afiyet olsun ...günaydın canlar,
Bugün sabah bende yağsız sebze çorbası ile güne başladım,1 bardak çay içtim.
Dünde aynı şekilde yapmıştım, ara öğün olarak portakal ve elma yedim.bitki çayları içiyorum.
Okur'umcanım benim kendini hiç üzme ne olur, sana ihtiyacı olan çocuğun var, birde karnında olan var, allahım her şeyin hayırlısını verir inşallah.Evet başına gelmeyen bunları tabii ki anlayamaz canım.kızlar beni merak eden etmeyen herkeze teşekkürler net. yok o yuzden gıremıyorum ben iyiyim şükür hakkıım da yazmışsınız ama alıntı yapamadım bebek bi kazayla oldu zaten isteyerek deildi j- kesın de onun boyle b,i şey yaptıgından emin degilim ama eşimin ailesi beni yanlarına onu karşılarına aldılar ne kadar dogru bılmıoyrum ama ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gececeksin
nursena'makşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım.iyi akşamlar kızlar canım sıkkın tokkattaki hain saldırı beni mahfetti şuanda ağıryaralı olan uzmançavuşla urfada beraber çalışmıştık allah onu korusun başım ağrıyo canım sıkkınn off ne olacak sonumuz belli deil allah tüm askerleri korusun
Canım ayın 6'sında dönecem inşallah.
saat 15.50'de uçağım.İnşallah görüşürüz.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?