Arabayi satti eşim bir ay oldu parasini alamiyoruz...burada çok kişiyi dolandirmislar megersem sonradan öğrendik...eşimin arkadasiydi bende kendi arabami veriyorum abi diyince Güvendik ...Biray sonraya çek vermişlerdi eşimin arkadasina.,Ne demek canım benim hayırdır özel değilse canın neye sıkkın
Derincim ya cok cektin sende ayagindan ve herseyden diyim.
İnşallah direkt noter satışı yapmamışsınızdır canım üzüldüm valla inşallah öderler yada sizi madur etmezler.Arabayi satti eşim bir ay oldu parasini alamiyoruz...burada çok kişiyi dolandirmislar megersem sonradan öğrendik...eşimin arkadasiydi bende kendi arabami veriyorum abi diyince Güvendik ...Biray sonraya çek vermişlerdi eşimin arkadasina.,
Derincim ya cok cektin sende ayagindan ve herseyden diyim.
Allah beterinden korusun tabiki ama insan yipraniyo biliyorum.
Dertlesmek istersen hep burdayiz sıkma canini dert ettigin herneyse allahim cokca sabir versin ins.[/QUOTE
Sorma çok çektim canim allah beterinden korusun...amin inşallah canim
Noterden oldu canim ne yazikki ...helal para inşallah gelir diyoruz ama bakalim...İnşallah direkt noter satışı yapmamışsınızdır canım üzüldüm valla inşallah öderler yada sizi madur etmezler.
Arabayi satti eşim bir ay oldu parasini alamiyoruz...burada çok kişiyi dolandirmislar megersem sonradan öğrendik...eşimin arkadasiydi bende kendi arabami veriyorum abi diyince Güvendik ...Biray sonraya çek vermişlerdi eşimin arkadasina.,
İnşallah canim....biz arabayi 22bin saticaktik ...arkadasida abiii 25 bine verelim arabayi parasi bir ay sonra diyince tamam dedi eşim...çok iyi niyetli biri eşim herkezi kendi gibi dürüst saniyor...bu ona ders olduDerin canım benim inşallah en kısa sürede paranızı alırsınız.Yanlış anlama beni sakın herdaim sıcak paraya bakın senet çek kesinlikle bundan sonra almayın
Vallahi iki aydir Yorulduk yenacim...daha birde bizim uzerimizdende para kazanacakmis arkadasi belki de 30 istedi 5bin kendine kalacakti...Hay Allah .. ne fena insanlar olduk yaa.. kendi arkadasin bile cok rahatlikla kazik atabiliyor ..
sirtindan biçakliyor.. uzuldum..
insallah alabilirsiniz paranizi..
yillar once buna benzer bir durumu biz de yasamistik cok ama cok yipranmistik maddi manevi..
Giy bir dene istersenşalvarlı seni.. :))
Benim de var ki şalvarim :)
İşe gelirken giysem ne olur acaba :)
Geçmiş olsun DerincimArabayi satti eşim bir ay oldu parasini alamiyoruz...burada çok kişiyi dolandirmislar megersem sonradan öğrendik...eşimin arkadasiydi bende kendi arabami veriyorum abi diyince Güvendik ...Biray sonraya çek vermişlerdi eşimin arkadasina.,
Giy bir dene istersen
Slm kizlar
Bugun debize geldik cok sukur simdilik bi vukuat olmadan zamanimizi gecirdik
Gecmisi yari yariya okuyabildim kusura bakmayin
Bir iki alinti yapmistim ama onlarda gitmis araliklarla telefona baktigim icin
DelyDoly oldu mu cnm etiketletebildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?