Çok cazip
İyi fikir :))Dimi ama. :) ķızima dogum günun de arkadasindan hediye geldi ikili ama.. diyorum ki soylesene 3 set halin de alsaymis 6 ya tamamlardik :))
Ucu görüneni görmezden geldim
Saksıda fesleğen mi var:)
Benim de var fesleğen resmini eklemistim gülün dibinde 2 tane kocaman oldular her balkona çıkışta okşuyorumHahaha sonradan farkettim :) almamaya calistim fincani yakin cekim diye..
evet feslegen. her yaz başi alirim cok severim balkon masasin da feslegen.
tek canli bitkim odur. :) sizin gibi hamarat ve sabirli degilim ..
Aksam sefasi bornovadaki evimizin girisin de vardi cok arsiz hemen oluveriyorlar cok ta guzel gorunuyorlar..Benim de var fesleğen resmini eklemistim gülün dibinde 2 tane kocaman oldular her balkona çıkışta okşuyorum
Bu sene farklı olarak akşam sefalarim ve sardunyalarim var çok seviyorum
Benden hamarat olduğuna eminim :)
Olduunolduu canimmn olmazmiiSlm kizlar
Bugun debize geldik cok sukur simdilik bi vukuat olmadan zamanimizi gecirdik
Gecmisi yari yariya okuyabildim kusura bakmayin
Bir iki alinti yapmistim ama onlarda gitmis araliklarla telefona baktigim icin
DelyDoly oldu mu cnm etiketletebildim mi
Kolay gelsinHerkese selamlar arkadaşlar.abimler dayımdalardi yemeğe davet ettim yaptım bitti yemekler onları bekliyorum.şimdide kaynanama uğrayım dün gündüz gitmedim diye akşam surat beş karış laf vurup durdu.hepinizi seviyorum
YENA evet canim adim Yeşim saat 7 de paydos ediyorum. Kiz otlu peynir aslinda cokk güzel olur tabii ki yapann kisi ye de göre degisir.Valla burayi bende çok sevdim.Ilk geldigim zaman demiştim Bonus arkadaşlık dostuluguniz çok güzel benide dahil eder misiniz diyee sağolun hepiniz canlarim benide dahil ettiniz. Rabbim dostlumuzu daim etsin.
Yeni fincan takımını güle güle kullan yenoşum afiyetler olsun bu fincan takımı altılı mı?
Twister ne adaş ?Ben de makarna yedim biraz peynir ve üzüm
Şimdi de Twister yiyorum hem ferah hem az kalorili
Wuuuuhuuuu süperYarin kahvalti da yiyecegiz otlu peynir den bir de bal geldi tabii :) kacak cay falan :)
Buzlu dondurma gibi bişey adaş tavsiye ederim :)Twister ne adaş ?
Çok cahilim ben bikmiyoom
Yeni fincan takımını güle güle kullan yenoşum afiyetler olsun bu fincan takımı altılı mı?
Yena birkaç müşterime kaliteli küçük bir hediye almam lazım bende ikili fincan takımları varya onları düşünmüştüm sence nasıl olur ?
Arkadaşlar sizlerede soruyorum siz kalıcı olarak ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?