Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ucu görüneni görmezden geldim
Saksıda fesleğen mi var:)

Hahaha sonradan farkettim :) almamaya calistim fincani yakin cekim diye ama girmiş işte ...
evet feslegen. her yaz başi alirim cok severim balkon masasin da feslegen.
tek canli bitkim odur. :) sizin gibi hamarat ve sabirli degilim ..

Hahaha sonradan farkettim :) almamaya calistim fincani yakin cekim diye..
evet feslegen. her yaz başi alirim cok severim balkon masasin da feslegen.
tek canli bitkim odur. :) sizin gibi hamarat ve sabirli degilim ..
Benim de var fesleğen resmini eklemistim gülün dibinde 2 tane kocaman oldular her balkona çıkışta okşuyorum
Bu sene farklı olarak akşam sefalarim ve sardunyalarim var çok seviyorum
Benden hamarat olduğuna eminim :)

Herkese selamlar arkadaşlar.abimler dayımdalardi yemeğe davet ettim yaptım bitti yemekler onları bekliyorum.şimdide kaynanama uğrayım dün gündüz gitmedim diye akşam surat beş karış laf vurup durdu.hepinizi seviyorum

YENA evet canim adim Yeşim saat 7 de paydos ediyorum. Kiz otlu peynir aslinda cokk güzel olur tabii ki yapann kisi ye de göre degisir.Valla burayi bende çok sevdim.Ilk geldigim zaman demiştim Bonus arkadaşlık dostuluguniz çok güzel benide dahil eder misiniz diyee sağolun hepiniz canlarim benide dahil ettiniz. Rabbim dostlumuzu daim etsin.

Benim de var fesleğen resmini eklemistim gülün dibinde 2 tane kocaman oldular her balkona çıkışta okşuyorum
Bu sene farklı olarak akşam sefalarim ve sardunyalarim var çok seviyorum
Benden hamarat olduğuna eminim :)
Aksam sefasi bornovadaki evimizin girisin de vardi cok arsiz hemen oluveriyorlar cok ta guzel gorunuyorlar..
Sardunyalar bana cok romantik gelir isminden dolayı zaar.. :)

Son düzenleme:
Olduunolduu canimmn olmazmii

Kolay gelsin
Sıcakta yemek yapmak hiç hoşuma gitmiyor :)

Yemegini bir gun oncedenmi yapiyorsun. ?
Benim dunden vardi. Gelince aldim bir duj :) balkonu yikadim makarna yaptim yemegin yanina.. ben yemeyecegim cikisa yakin birseyler yedi arkadaslar sanirim ben de yemisim :) ac degilim o yuzden ama mis kokulu kavun var onu ham yapicam..

Eki Görüntüle 1862714

yeni fincan da aksam kahvesi. :)
Ben cok sevdim :)
Yeni fincan takımını güle güle kullan yenoşum afiyetler olsun bu fincan takımı altılı mı?

Yena birkaç müşterime kaliteli küçük bir hediye almam lazım bende ikili fincan takımları varya onları düşünmüştüm sence nasıl olur ?

Arkadaşlar sizlerede soruyorum siz kalıcı olarak ne önerirsiniz ?

Bence uygundur tatlim..
Sebep ne peki.? Ofis objesi de olabilir ama en uygunu hem de mali acidan fincan diye düşünuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…