Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah aliriz bakalim bekliyoruz iste.
Öyle ufak tefek alacaklarimizda çok dediğin gibi onlari takmiyorumda simdi iki çocukla motor veya kamyonet kullaniyoruz zor oluyor ...üzerine ekleyip daha iyi bir araba alicakti .,.

Ben hazira konuyorum canim anam sağolsun hep beraber yemek yiyoruz.B

Bence uygundur tatlim..
Sebep ne peki.? Ofis objesi de olabilir ama en uygunu hem de mali acidan fincan diye düşünuyorum..
Sebep iş yaptığım müşterilerime güle güle oturun hediyesi birde bir anı hatıra :)

Her iş yaptığım site veya bina görevlisinede harçlık veriyorum

Maksat gönül hoşluğu olsun öpüyorum çok aklınıza biley gelirse süleyin ay vaktimde olmadı alıcak puuf

Wuuuuhuuuu süper

Otlu peynir dışındakiler süper yanii

Ben otlu peynirin güzeline raslamadım

En son vandan gelmişti akibeti çöp oldu

Valla koymus torbaya getirdi müşterimiz.. :)
Orgu peynir olsaydi daha hora gecerdi naapalim artik sagolsun..

Diyarbakirdan bir muşterimiz var o cok bonkör burma kadayif getiriyor orgu peynirin yanin da :))

Valla koymus torbaya getirdi müşterimiz.. :)
Orgu peynir olsaydi daha hora gecerdi naapalim artik sagolsun..

Diyarbakirdan bir muşterimiz var o cok bonkör burma kadayif getiriyor orgu peynirin yanin da :))
Örgü peynir candır baharın taze taze alıyordum diyarbakırdan ama son aldığımda çok vukkat yaşadım bizim oralardaki savaştan işteee ..,

Kızlar bu siteden bir yogurt kuru okudum.1 tatli kasigi zencefil 1 ttl ksk zerdecal ve 1 ttl kaşığı tarçın 2 kaşık ta yoğurt aranızda yapan var mi varsa faydası oldu mu...Töbe acayip bir yadi var ama müthiş terletiyor.

Ben denedim bol su ile yapınca ertesi gün epey eksi gördüğüm oldu

Ben denedim bol su ile yapınca ertesi gün epey eksi gördüğüm oldu
O zaman canim devam edeyim daha bugün denedim.icimde ejderha var sankii dedigin gibi bol bol su içiyorumTadı kötü motu kilo verdirecekse ittir kaktir içerim artik çok teşekkür ederim canim sağolasın

Epimiz denedik be ya hatta kurallarda vardi yogurt kurumuz :)) ben pazar persembe yapardim ahh ah

Frida cok klasik olacak ama cercevede olabulur :)) yada anahtarlik, masa saati olabilir.
Hatiri sayilir anahtarliklar mevcutta :))

Bu is icin kullanmak uzere ufak saat termometre gibi magnet falan yaptirabilirsin belki.

Evet olabilir canım anahtarlık ne kadar pahalı olursa olsun ufak kalmaz mı belki ofisin adı olan kaliteli bir anahtarlık nazar boncuklu şöyle reklam için olabilir ama çok güzel dostluklarda oluyor dün yeni çiftim vardı doğalgazı açtıramamışlar 2 gündür banyo yapamamışlardı işlemler için geldiler akşamada balayına gidicekler gelin banyo yapın dedim.... Vs Çok tatlılar gerçekten :)

Bernardoda filan vardı eskiden kaliteli ikili fincan takımları bilmiyorum mesela ben bir hediyeyi kullandıkça kimin aldığını unutmam

Sen ne dersin heee

Sağol magnetleri bana hatırlatın bu ara değilde önümüzdeki günlerde vaktim olursa bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…