Afiyet olsun canım yeni fincanin iyi günler de kullan
Heeee tamam güzel afiyet olsun deniyim birgün :)Buzlu dondurma gibi bişey adaş tavsiye ederim :)
İnşallah aliriz bakalim bekliyoruz iste.Geçmiş olsun Derincim
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnşallah alırsınız.
Bizimde başımıza sıkça geliyor böyle şeyler. Bobilyacı sekteründe durmadan adam kovalamak zorundasın. Bir sürü alacağımız var. Bir toplansa zorlanmadan bir daire alınır. Ama toplanmıyor işte. Çok yıpratıcı oluyor
Ben hazira konuyorum canim anam sağolsun hep beraber yemek yiyoruz.BYemegini bir yiyoruz.Bende yemek derdi hic yokk.enmi yapiyorsun. ?
Benim dunden vardi. Gelince aldim bir duj :) balkonu yikadim makarna yaptim yemegin yanina.. ben yemeyecegim cikisa yakin birseyler yedi arkadaslar sanirim ben de yemisim :) ac degilim o yuzden ama mis kokulu kavun var onu ham yapicam..
Sebep iş yaptığım müşterilerime güle güle oturun hediyesi birde bir anı hatıra :)Bence uygundur tatlim..
Sebep ne peki.? Ofis objesi de olabilir ama en uygunu hem de mali acidan fincan diye düşünuyorum..
Wuuuuhuuuu süper
Otlu peynir dışındakiler süper yanii
Ben otlu peynirin güzeline raslamadım
En son vandan gelmişti akibeti çöp oldu
Örgü peynir candır baharın taze taze alıyordum diyarbakırdan ama son aldığımda çok vukkat yaşadım bizim oralardaki savaştan işteee ..,Valla koymus torbaya getirdi müşterimiz.. :)
Orgu peynir olsaydi daha hora gecerdi naapalim artik sagolsun..
Diyarbakirdan bir muşterimiz var o cok bonkör burma kadayif getiriyor orgu peynirin yanin da :))
Sağol canim...bende eşimin cani sağolsun saglik olsun diyorum ama bir tataftanfa takmadan duramiyorum...Derin geçmiş olsun canım üzüldüm araba işine canınız sağolsundan başka bişey demeyip susuyorum Allahtan korkmayana ne denir
Afiyet olsun canimm keşke bir iki kaşık yeseydin.Bende çocuklara makarna pisirdim ben yemefim ...kiymali patlican cacik salata yedim ...sabahtan karatay kahvaltisi yapmistim...doydunmu derseniz doymadim ekmek makarna pilav olmayinca doyulurmu
Ben denedim bol su ile yapınca ertesi gün epey eksi gördüğüm olduKızlar bu siteden bir yogurt kuru okudum.1 tatli kasigi zencefil 1 ttl ksk zerdecal ve 1 ttl kaşığı tarçın 2 kaşık ta yoğurt aranızda yapan var mi varsa faydası oldu mu...Töbe acayip bir yadi var ama müthiş terletiyor.
O zaman canim devam edeyim daha bugün denedim.icimde ejderha var sankii dedigin gibi bol bol su içiyorumBen denedim bol su ile yapınca ertesi gün epey eksi gördüğüm oldu
Hftada 2 gün yap canım hr gün yapmaO zaman canim devam edeyim daha bugün denedim.icimde ejderha var sankii dedigin gibi bol bol su içiyorumTadı kötü motu kilo verdirecekse ittir kaktir içerim artik çok teşekkür ederim canim sağolasın
Epimiz denedik be ya hatta kurallarda vardi yogurt kurumuz :)) ben pazar persembe yapardim ahh ah
Frida cok klasik olacak ama cercevede olabulur :)) yada anahtarlik, masa saati olabilir.
Hatiri sayilir anahtarliklar mevcutta :))
Bu is icin kullanmak uzere ufak saat termometre gibi magnet falan yaptirabilirsin belki.
aslında söylediğin doğru ama işte Çoktandır görüşmüyoruz ondan olsa gerek zevkle yaptım.Kolay gelsin
Sıcakta yemek yapmak hiç hoşuma gitmiyor :)
Tamam canim sağolasın öyle yapayım. Başka önerilerin varsa seve seve kabul ederim.Hftada 2 gün yap canım hr gün yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?