Bana cevap hakkı doğmuş sanırım :))
Hastanelik olunca tatili yarıda kestik ben de fırsattan istifade Karatay in kitabına bi bakayım Dedim tekrar. Tabii linki hatırlamayinca siteye giriş yapmak zorunda kaldım..
Neysee.Bonus 2. Üyelik alıp neden tekrar siteye döneyim ki ben utanılacak bir şey yazdığımı hatırlamıyorum..
Yazdığım onca şey arasından tek bir cümleye takılıp kaldınız bir Kaçınız..
Arkamdan kardesinle mutlu mutlu oturun biz savaşa gideriz gibi komik komik ifadeler kullananlar bile olmuş..
Bana ailemin öğrettiği en güzel şey insanlar arasında ayrım yapmamak oldu..insanlara sadece insan olarak bakıyorum bu böyle şu şöyle diye ayrım yapmıyorum..
Buna en güzel örnek ben bir kürt ile evliyim. Kardeşimde alevi bir kızla evli.. hepimizde çok mutluyuz...aynı zamanda siyasi olarakta eşimle farklı görüşlere sahibiz.. Bundan dolayı da tek bir kez bile tartışmadık..
Amaa kızdığım ve sevmediğim tek bir şey var .. malum partiye koru körüne bağlı olanlar..ve bunu cidden anlayamıyorum aklım almıyor.. Ha yine bişey demem ama o gün damarıma bastınız..
ben cümlemi yine tekrar edeyim.. bu ülkede çok ama cook yanlış giden şey var.. bir gün elbet birileri dur diyecek.. ülkemizde eğitim seviyesinin çok düşük olmasından dolayı bugün bu haldeyiz..umarim bir gun gercekten hakettigimiz yerde oluruz..umarım bir gün gerçekleri görebilir herkes anlayabilir.
O.gun her ile sıkı yönetim komutanı atanmış , bakanlıklara şöyle bir yazı gönderilmiş gibi yaptığım paylaşımları bile darbeyi destekliyorum gibi algıladıniz..
Meselaa benim kardeşim cemaatten değil .. darbe olsa okul zamanında çektiği o sıkıntıları fazlasıyla tekrar yaşamış olacaktı. Haberlerde okuldan atılanlarin neler yaşadıklarını duymuşsunuzdur belki. Bunların kat kat fazlasını yaşadı benim kardeşimde ama pes etmedi.. şu an baraka gibi yerde dag başında kalıyor ..
bizim ailede askere sonsuz saygı vardır.. kardeşim ve onun gibi çokça tsk personeli olduğunu bildiğim için tsk benim için halaa bir numaradır. ben de deniz harp okulundan sağlık problemim sebebiyle ayrılmış biri olarak iyi ki varlar diyorum.. her zaman yaptığımız gibi bir kaç kişinin yaptığını genele yaymak gibi çok kötü bir alışkanlığımız var.. neyse konudan konuya atladım çok dikkat etmedim diğer yazdıklarınıza...aklımda kalanlara cevap yazdım.
Gitmek için size göre bir sebep olmayabilir ama o gün yazdıklarınızı bi oturup tekrar okuyun isterim.
2. Olarakta burda birinizin tırnağına bişey olsa hemen birlik oluyorsunuz.. her insan gibi benim de dertlerim var . Ben arkadaşlarıma normalde pek bahsetmem ama burda yazmak daha kolay olduğundan sanırım bir kaç derdimi paylaşayım dedim cevap yazan bile olmadı bir Kaçınız hariç. Benden pek hazzetmediginizi algıladım.
Neyse uzar gider zaten bu mesele. Tadınızi bozmayalım.
Bu arada 88 kiloya düştüm ama hastalıktan dolayı.. bir kaçını düzelince tekrar alırım sanırım..
Evet filistin konulu :) bilmediginde bisey yok he :))Hayırlı akşamlar..
Bu bebeklerin kıyafetleri ne çabuk küçülüyo ya görmemişlik yapıp bir sürü şey almışım zamanında ikinciye giyemeden küçüldü hepsi. Bugün bişeyler aldık yine ama bu sefer her gördüğümü değil gerekli olanları aldım
Bonus okumadım onu, filistin konulu bi kitap sanırım dimi? Valla bonus ben tek çocuğa bakamıyorum ne yalan söylim, Allah kolaylık versin sana. Bu arada ben senin çocuklar içinde ortancayı çok seviyom görmeden nedense :)) tam yemelik sevmeliktir dimi :) sen kendini çok yıpratıyosun Allah daha büyük dert vermesin canım
YENA fincan yakıyo çok güzelmiş :) güle güle kullanın.
74FRIDA hediye olarak fincan iyi ya bence :) aklıma başka bişey gelmedi benim de
Derin Allahım nasıl insanlar var ya, inşallah gelir bir an önce paranız, ne can sıkıcı bi durum, Allah ıslah etsin ne diyelim, son zamanlarda ciddi sıkıntılar yaşıyosunuz, mükafatınız da büyük olur inşallah..
DelyDoly canım o yoğurt kürünü yaptık nerdeyse hepimiz :) ama ağır bişey. Miden rahatsız olmasın dikkat et, bi de bol su içmek gerekiyo onu yapınca, yoksa şişiriyo insanı.
Konunun muhataplarından biri olarak dalayım hemen konuya :)Bana cevap hakkı doğmuş sanırım :))
Hastanelik olunca tatili yarıda kestik ben de fırsattan istifade Karatay in kitabına bi bakayım Dedim tekrar. Tabii linki hatırlamayinca siteye giriş yapmak zorunda kaldım..
Neysee.Bonus 2. Üyelik alıp neden tekrar siteye döneyim ki ben utanılacak bir şey yazdığımı hatırlamıyorum..
Arkamdan kardesinle mutlu mutlu oturun biz savaşa gideriz gibi komik komik ifadeler kullananlar bile olmuş..
Bana ailemin öğrettiği en güzel şey insanlar arasında ayrım yapmamak oldu..insanlara sadece insan olarak bakıyorum bu böyle şu şöyle diye ayrım yapmıyorum..
Buna en güzel örnek ben bir kürt ile evliyim. Kardeşimde alevi bir kızla evli.. hepimizde çok mutluyuz...aynı zamanda siyasi olarakta eşimle farklı görüşlere sahibiz.. Bundan dolayı da tek bir kez bile tartışmadık..
Amaa kızdığım ve sevmediğim tek bir şey var .. malum partiye koru körüne bağlı olanlar..ve bunu cidden anlayamıyorum aklım almıyor.. Ha yine bişey demem ama o gün damarıma bastınız..
ben cümlemi yine tekrar edeyim.. bu ülkede çok ama cook yanlış giden şey var.. bir gün elbet birileri dur diyecek.. ülkemizde eğitim seviyesinin çok düşük olmasından dolayı bugün bu haldeyiz..umarim bir gun gercekten hakettigimiz yerde oluruz..umarım bir gün gerçekleri görebilir herkes anlayabilir.
O.gun her ile sıkı yönetim komutanı atanmış , bakanlıklara şöyle bir yazı gönderilmiş gibi yaptığım paylaşımları bile darbeyi destekliyorum gibi algıladıniz..
Meselaa benim kardeşim cemaatten değil .. darbe olsa okul zamanında çektiği o sıkıntıları fazlasıyla tekrar yaşamış olacaktı. Haberlerde okuldan atılanlarin neler yaşadıklarını duymuşsunuzdur belki. Bunların kat kat fazlasını yaşadı benim kardeşimde ama pes etmedi.. şu an baraka gibi yerde dag başında kalıyor ..
bizim ailede askere sonsuz saygı vardır.. kardeşim ve onun gibi çokça tsk personeli olduğunu bildiğim için tsk benim için halaa bir numaradır. ben de deniz harp okulundan sağlık problemim sebebiyle ayrılmış biri olarak iyi ki varlar diyorum.. her zaman yaptığımız gibi bir kaç kişinin yaptığını genele yaymak gibi çok kötü bir alışkanlığımız var.. neyse konudan konuya atladım çok dikkat etmedim diğer yazdıklarınıza...aklımda kalanlara cevap yazdım.
Gitmek için size göre bir sebep olmayabilir ama o gün yazdıklarınızı bi oturup tekrar okuyun isterim.
2. Olarakta burda birinizin tırnağına bişey olsa hemen birlik oluyorsunuz.. her insan gibi benim de dertlerim var . Ben arkadaşlarıma normalde pek bahsetmem ama burda yazmak daha kolay olduğundan sanırım bir kaç derdimi paylaşayım dedim cevap yazan bile olmadı bir Kaçınız hariç. Benden pek hazzetmediginizi algıladım.
Bu arada 88 kiloya düştüm ama hastalıktan dolayı.. bir kaçını düzelince tekrar alırım sanırım..
Bana cevap hakkı doğmuş sanırım :))
Tabi acıkırsın karbonhidratın dibi makarna :) derkeeeennn sanki sana bişey demeye yüzüm var da konuşuyorum deyip kendi kendime saçmaladığımı fark ettim :) ye ablam hepsini hak ettinMakarna beni çabuk aciktiriyor az önce çayla bisküvi yedim sonuç itibariyle :)
Makarna beni çabuk aciktiriyor az önce çayla bisküvi yedim sonuç itibariyle :)
Estagfirullah :)Tabi acıkırsın karbonhidratın dibi makarna :) derkeeeennn sanki sana bişey demeye yüzüm var da konuşuyorum deyip kendi kendime saçmaladığımı fark ettim :) ye ablam hepsini hak ettin, biz de burda eriyip, süzülüp, salınmanı izleyelim
Valla gözüm döndü banamadan yuttum resmenÇaya bandınmı.? :)
Merhaba :)
Seni görmek hepimizi mutlu etti gördüğün gibi tamamen iyi niyetli ve temiz duygularıyla hareket eden şişmanlarız.. :)
Ve sana değer veriyoruz sorunlarını yazdığın mesajları hatırlamıyorum kendi adıma hem unutkanlığım hem de gerçekten kısıtlı zamanlar da topiğe bakmam neden olmuş olabilir...
umarım bir daha o gece ki korkuyu yaşamayız fakat gidişat bu kargaşa sürekli değişiklik provoke haberleri beni ziyadesiyle huzursuz ediyor...
Ben de eşimle farklı pencereden bakıyorum zaman zaman tartışıyoruz halledilmeyecek meseleler değil Allahtan.. Eşimle değil de ailesi beni fena tahrik ediyor.. Bir çözüm bulmalıyım bu duruma nasıl bilmiyorum...
Tez işini ne yaptın başladınmı.?
HoşgeldinBizimkinin ailesi de öyle. Bu gibi durumlarda zaten hiç cevap vermiyorum. Ortamdan ayrılıyorum. Özellikle dedesine dayanamıyorum , saygısızlık etmekte istemediğim için sessiz kalıyorum.
Tez konumu değiştirdim malesef, diğer konuya yavaştan başlamıştım ama şimdi sil Baştan tekrar başlıyorum. Tez yüzünden fena huzursuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?