Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Konuyu neden değiştirdin.? zorluk çıkmadan yoluna koyarsın umarım..
Eşinin ailesi nereli.? Ordan yola çıkarak siyasi kimlik çıkarıcam da toplum bilimci olarak deermişim
Şaka tabiii söylemeyebilirsin...

Ben de genelde 2 paket yiyorum

Cydnz eyvallah arkadasim ne diyim sana ben....
Zaten sen cvp ver diye degil ben kedim icin yazdim mesajlarimi esasen.
Hic ayrim yapmiyomussun bir kez daha gordum.
Hakaretle konusan sen oldugun halde ben ozur diledim iyi niyetimle ama karsiligini goremedim malesef.
Bu konuyla ilgili tek bir nokta dahi yazmak istemiyorum artik.
Ortak bir baslik burasi herkes istedigi gibi gelip gider. Bende görmezden gelirim olur biter.

Bana alingan bonus demeyin su an ki alinganlik degil.

Bonusçum broken ne diyordu biz de bu konuyu fıytırıp atalım...

Noldu yine anlamadım ben:S
Anca cevap yazıyorum sondan başladım aslında.
Ben de yazdıklarım ve yanlış anlaşılmalar için özür dilerim.. o gün yeteri kadar gergindik hepimiz ve ciddi anlamda korkmuştum..
Bu arada gerizekalı lafını dışarı çıkıp silah atanlar için kullanmıştım diye hatırlıyorum müsait bir anda yazdıklarımı ben de okuyacağım.. Bonus E eboe

Konuyu neden değiştirdin.? zorluk çıkmadan yoluna koyarsın umarım..
Eşinin ailesi nereli.? Ordan yola çıkarak siyasi kimlik çıkarıcam da toplum bilimci olarak deermişim
Şaka tabiii söylemeyebilirsin...
Eşimin ailesi kars li eşim daha önce CHP ye oy verirdi son seçimde hdp ye oy verdi. Ama annesi AKP ye oy verir babası erkek kardeşi hdp ye kız kardeşi CHP ye :) öyle karışıklar yani

Tez konumu da hoca değiştirdi. Çok genismis konu biraz daha daralt dedi.. o kadar kopmuşum ki ders çalışmak zOr geliyor. Eşim renkli renkli kalemler kağıtlar almış motive olayım diye ama yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…