Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli geceler :)

Oglen bir ust sokaga kuzen sayilcak birine gittim hic hesapta yokken bi yere gitmeye alisik degilim bende kendime sastim.

Buyuk zaten kirgindi uyudu ama kucuk burnumdan getirdi iki kelam konusuyoruz iki yudum cay birde kucuk kucagimda şiştim ki ne şişmek :) 2 saat oturdum kalktim.

Aksamda floryadaydim cocuklari gezdirmek icin. Orasi ne buyuk ne guzel yer oyle bir ara gunbatimi icimde bir kac tane ilham teline dokunduysada malesef disari cikan olmadi :)

E gunduz orda bos durmadim tabi.

Tabagimda pattis salatasi 2 ufak pogca 1 kiymali gul boregi vardi yidim.
Pesindende 1 kucuk dilim revani ile 1 ince dilim dondurma yedim.

Aksamda 1 tabak elma dilim pattis ve ceyrekten fazla kofte ekmek yedim.

Bilenler burda oturanlar bilir floryada kir bahcesi var dugunler icin bir muzik caliyodu istemsizce icten ice omuzlarin hareket etmek istiyo sanki.
Benki oynamayi hic sevmem :))

Ahh ah kir bahcesinde kardesimin dugunu olmustuda bi guzel giyinip salinamamistim 8 aylik hamileydim yarasa bir ferace ve 40 numara babetlerimle dugunun agir topuydum. Yillar gectide kilomda bir degisme yok eksilmedim arttim pehhhh

Elifcim çok sağol ...inşallah devami gelir ..çok Yoruldum bu uç hanelerden artik...çok kafaya takiyorum..

Herkese iyi geceler.

Ben yine farsça şarkilardayim ruhum geziniyo sanki diyar diyar. Oylesine duygu yüklü ki...

Şuraya koyayim belkim dinlemek isteyen olur.

Ateş çiçegim, nar çiçegim,
Senin hüznünü taşıyorum kalbimde...

@kasimpati35 YENA siz direk diyneyin.

74FRIDA kurtçe farsçanin bir sivesi yazmis biri sen ne diyosun :))

neden bir kere beğen tuşu var harikaa sağol bende dinleyecek vakit buldum bu şarkıyı daha öncede dinlemiştim ama bul desen bulamazdım

Bonus cum buda benden sana gelsin kürtçe farsçadan alınma değildir! kürtçede ne kadar farsça kelime varsa belki daha fazlasıda türkçede vardır. bütün diller zaten uydurmadır ama eğitimi olmayan dil yok olmaya mahkumdur! zaman içinde dilimiz ve biz asimile olduk bilinçli olarak eğitimsiz ve yasaklarla yaşamak zorunda bırakıldık !

vakit buldukça floryada git gez yakında orasıda gökdelen otelerle dolucak imarı değişti ataköyle aynı emsali verdiler biraz daha sahilere beton dökücekler adamlar şehir plancılığı yapmıyorlar mütahitlik yapıyorlar sata satan bitiremediler ...

bengisu022 canım gerçekten insan ne söyliyeceğini bilemiyor derdi çekende daha iyi anlıyor DelyDoly ne kadar güzel yazmış ve anlatmış aynı duyguları yaşadığı içinde biliyor Allah bir daha ikinizede böylesi bir acı yaşatmasın ve sağlıklı bebekler versin inşşallah ...

bence içinden nasıl geliyorsa öyle konuş fakat şunuda unutmaki gerçek olan mağlesef acılar konuşuldukça çoğalıyor ileride sağlıklı bebeklerin olduğunda dahi bu bebeğini unutmıycaksın rabimiz böyle uygun görmüş ne anneler fidan gibi deli kanlılar büyütüyorda kaybediyorlar yaşamamızın bir parçası bu ALLAH sıralı ölüm versin yinede

hoşgeldin geçmiş olsun umarım şimdilerde daha iyisindir

dafi ablam ezineyi bende çok beğeniyorum.Kendi peynirim olmayınca ondan yiyorum.Mesela şimdiki peynirim yeni geldi garajda kuzu kuzuu yatıyor içimm gidiyorr yiyemedim diye

bende tam bir peynir manyağıyım genelde ezine seviyorum ama örgü peynirede bayılırım yağlı olduğu için pek yyememeye çalışıyorum kahvaltının anlamı benim için peynir ve çay

geçmiş olsun canım bebeğinin hastalığı gerçekten çok zor sürekli dikkat isteyen bir rahatsızlık eskiden yoktu böyle hastalıklar sanki benimde iki komşumun çocuğunda benzer rahatsızlıklar var bağırsaklarında bir çeşit parazit gibi bişey var dr. ları bağzı gıdaları yasaklamış ikisininde farklı farklı yasaklı yemek listesi

Adi ustunde kuru simit iste bogazimdan gecmez diye yagli biseyler alim dedim.

Eki Görüntüle 1862882

Broken buydu la
aayy nasıl canım çektiii bazen dayanamayıp yiyorum ama inan o böreğin benimle birlikte 1 hafta filan yaşadığını düşünüyorum en son ne zaman yedim hatırlamıyorumda :)
fena güzel fenaaa

neden bir kere beğen tuşu var harikaa sağol bende dinleyecek vakit buldum bu şarkıyı daha öncede dinlemiştim ama bul desen bulamazdım

Bende cok sevdim cok hislendim :))
Ordan oraya bazi sarkilara atliyorum ama degismeyen sey ses rengi.
Ne kuvvetli ne hisli sesler anlamasamda duygulaniyorum.
Senin paylastiginda guzeldi.

Bak buna denk geldim sen anlarsin muhakkak :) turkce anlami yaziyo yorumda gordum. Gormek istemedigim icimi uzen seylerde gordum okudum.
Sozler guzel soyleyende cok guzel soylemis.

Yasaklar olmasin deninlincede art niyetli allah kitap tanimayan halk adi altinda terorist olanlarin neler yaptigini halada durmadigini yillar icinde gorduk.
Insani kotulukten dusmanliktan koruyan tek sey allah inancidir bana gore. Hic bir irkin ustunlugu yoktur allah katinda( evrensel bonus)

Senden ve senin ailenden nasil bir zarar gelebilirki bana :)

Bunuda cok severim dun paylasmiydim ne

Bonus canım göçüp gittiğimizde ırkımız değil sadece müslüman mı gayri müslüman mı diye sorulacak.Bende senin dediğin düşüncedeyim üstün ırk diye bir şey yok hepimiz Allahın bir fani kuluyuz.Mesela ben melezim annem Laz (%100 Trabzonlu ) babam Manav (Eskişehirin yerlisi ) sevmişler evlenmişler kaynaşmışlar bir ben bir erkek kardşeim olmuş Sevginin inancın ve Allah korkusun olduğu yerde hiçbir zaman sıkıntı olmaz.Şimdi ki zamandaki gibi adalet felan hikaye mühim olan insanın kendi içinde mahkemesini yapabilmesi ve Rabbin gazabından korkup yanlış yapmaması..

Veda hutbesinde gecer ya arabin arap olmayana arap olmayaninda arabin yaninda bir ustunlugu yoktur. Ustunluk ancak takva iledir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…