- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Once ben en cok ben ep ben anliyomusunkasap sevdigi deriyi.....
Yedigin ictigin senin olsun gorduklerini annat
Ben de seni sefiyom bonuscan
Tatil güzeldi,netten uzak doga ile ic içeydi diyim sen anla:) Biz esimle yildizli otellere tikilip kalmayi cok sevmediğimizden camping alanlarini daha cok tercih ediyoruz..
Sen naparsin,kuzular nasillar?
Arabayi satti eşim bir ay oldu parasini alamiyoruz...burada çok kişiyi dolandirmislar megersem sonradan öğrendik...eşimin arkadasiydi bende kendi arabami veriyorum abi diyince Güvendik ...Biray sonraya çek vermişlerdi eşimin arkadasina.,
Cok geçmiş olsun derin,nasil bir toplum oluyoruz giderek
Toprammmm,nasil güzel fincanin,güle güle kullan inşallah..
Sezen en sevdiğim,en cok sevdigimm..Tesekkürler elifcim.
Selamün Aleyküm canlar
Canım benim okuyorum kızı emzirirken firsat bulup, ama yazmak çok mümkün olmuyor..
Kızımla uğraşmaya devam ediyorum. 1,5aydir ek gidaya basladik ama yemiyor maalesef zaten yiyebilecekleri cok sınırlı onlarida yemiyor, sut ürünleri tuketemeyecegi için özel amino asit iceren mama verdi doktor ama asla yemiyor onuda vanilya surubu, pekmez, kendi sutume, meyvaya karıştırmak gibi bir cok sekilde denedim yok. Her seferinde zorladikca dahada krize girip katılarak agliyor.. günün 5-6 saati yedirmeye çalışıp yediremeyip sonrada etrafi temizle, kizimi Yika giydir le geciyor. Sadece meme emmek istiyor. en az bir okadarda memede zaman geciyor.Surekli kabız alerjiden dolayi, Ayrica dişide çıkmadı henuz ..
Bide gözünde Birsey cikmisti kızarik ve şişlik vardi Icinde,doktora gittik alerji dedi damla kullandık 10 gündür yeni geçti.
Kolunun durumu zaten var bide bunlar eklenince baya stres oluyorum.
Ama yinede herseye ragmen heran sukrediyorum Allaha onu bize verdigi icin
Cok geçmiş olsun burcu,Allah sifa-i acili ihsan eylesin prensese..
Selam kızlar...buralardaym yazdıklarınıı takip ediyorum ama pek yazamıyorym.iyi olmaya çalışıyorum.cok zorluyorym kendimi.normalde cok güçlü biriyimdir ama bu ciğer acısı cok cok baskaymış.hiç sorun yokken kaybettim güzel bebegimi.bu zamanlarımı hep onunla gecirecegim hayalini kurmustum.bir kere kızımı göremedim bile.simdi keske görseydim diyorum.bedeni soguk da olsa bir defa sımsıkı sarılıp öpseydim diyorum.icim o kadar acıyor ki.gittim gezmeye çalıştım ama her tarafta bebek ve hamile gördüm.sırf bayramda burda kimseyle bayramlaşmamak icin yurt dışına gittim.ama acım icimde iste ne yapsam olmuyo gecmiyo ciger yangınm.hala arkadaslarmdan arayıp bebegi soranlar oluyo.ne diyecegimi şaşırıyorum.bazen yolda uzaktan tanidiklarla karşılaşıyorum.hayırlı olsun Gözünaydn dogum yapmışsın diyolar.ben unutamiyorum bebegimi alisamiyorum kızımın yokluguna.gecer diyorum hayata geri dönmem gerekiyo diyorum ama olmuyo arkadaş ortaminda hep hamilelikten dogumdan bahsediliyo.bahsetsem olmuyo bahsetmesem olmuyo.ağlıyorum olmuyo aglamiyorum olmuyo. kızımla ilgili konussam olmuyo konusmasam olmuyo.ne yapacagimi nasıl davranacigima karar veremiyorum.
Bengisu,canim benimm dilerim bu zor günler tez geçsin,güzel günlere gebe olsun senin için..Allah kaybettiğinden daha hayirli evlatlar ile seni müjdelesin tez vakitte..
@bengisu022 canım seni en çok ben anlarım. İnsanın burnunun direği sizlar mi benim sizliyor yuregim yanıyor. Evladim 3 gün yaşadı ve kaybettim.O büyük acıyı bende yaşadım hala yasarim halada yanarım. Lâkin bu Rabbimizden gelen bizim sinavimiz sinaniyoruz istersen bir destek al yanlış anlama beni lütfen ben kendim atlattim.Bol dua ve sabir ile acim mi gecmedi.Ama ben acimla yaşamayı öğrendim. Yavrularimizin bu dünya da nasipleri yoktu.Rabbim inşallah sabrimizin mukafatini verir.Bu şekilde kendine aci cektirme birtanem kiyamam sana...
Broken,canimm Allah sana da evladinin acisini unutturacak saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte..
Herkese iyi geceler.
Ben yine farsça şarkilardayim ruhum geziniyo sanki diyar diyar. Oylesine duygu yüklü ki...
Şuraya koyayim belkim dinlemek isteyen olur.
Ateş çiçegim, nar çiçegim,
Senin hüznünü taşıyorum kalbimde...
Amethyst_1 YENA siz direk diyneyin.
74FRIDA kurtçe farsçanin bir sivesi yazmis biri sen ne diyosun :))
Bonus cum buda benden sana gelsin kürtçe farsçadan alınma değildir! kürtçede ne kadar farsça kelime varsa belki daha fazlasıda türkçede vardır. bütün diller zaten uydurmadır ama eğitimi olmayan dil yok olmaya mahkumdur! zaman içinde dilimiz ve biz asimile olduk bilinçli olarak eğitimsiz ve yasaklarla yaşamak zorunda bırakıldık !
Bonus ve frida ne güzel,ne cok hüzünlüydü videolar,cok duygulandim