Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Once ben en cok ben ep ben anliyomusun kasap sevdigi deriyi.....
Yedigin ictigin senin olsun gorduklerini annat

Ben de seni sefiyom bonuscan

Tatil güzeldi,netten uzak doga ile ic içeydi diyim sen anla:) Biz esimle yildizli otellere tikilip kalmayi cok sevmediğimizden camping alanlarini daha cok tercih ediyoruz..

Sen naparsin,kuzular nasillar?

Cok geçmiş olsun derin,nasil bir toplum oluyoruz giderek inşallah telafi edebilirsiniz zararinizi..

Eki Görüntüle 1862714

yeni fincan da aksam kahvesi. :)
Ben cok sevdim :)

Toprammmm,nasil güzel fincanin,güle güle kullan inşallah..

Sezen en sevdiğim,en cok sevdigimm..Tesekkürler elifcim.

Cok geçmiş olsun burcu,Allah sifa-i acili ihsan eylesin prensese..

Bengisu,canim benimm dilerim bu zor günler tez geçsin,güzel günlere gebe olsun senin için..Allah kaybettiğinden daha hayirli evlatlar ile seni müjdelesin tez vakitte..

Broken,canimm Allah sana da evladinin acisini unutturacak saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin inşallah tez vakitte..

Bonus ve frida ne güzel,ne cok hüzünlüydü videolar,cok duygulandim

Hani en sevdiğini kaybettiğinde İçim yanar yanar yanar yanar ya...
Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi
2{İçim yanar yanar yanar yanar ah
2{Canım yanar yanar yanar yanar ah
Ben senin hasretine alışamadım
İçimdeki kavgamla barışamadım
Uçup gitti mutluluk kavuşamadım
2{İçim yanar yanar yanar yanar ah
2{Canım yanar yanar yanar yanar ahhhh
Bu şarkıyı pek sevmem lakin burda bayıldım yaa...

Ablam bayramda oralardaydi aynen senin arkadas gibi dibi dusmus sekilde geldi. Resul dindarin seside pek hos.
Resülün tüm şarkılarına hayranım canımm valla ablan en güzleini yapmış benim arkadaşta bayramda gitti.Kız oranın havası temizdir bol yemek yedirir iştah açar dedim

Toprammm,kiyamam sanaa

Güzel gözlerin mutluluktan aglasin bundan sonra..Dilerim savaş ve kötülükler vatanimiz ve dünyadan uzak olsun,baris,kardeslik ve birlik hakim olsun gelecek günlere inşallah

Merhabalar canımm nasılsın

Iyiyim sükür canim,sen nasilsin?

Karadeniz ve doğu gezisi yapmak benim ve esimin cok isteyipte birtürlü gerçekleştiremediğimiz sey,insallah nasip olur bundan sonra..

cydnz_1 Tekrar hosgeldin aramiza..Ayrica cok geçmiş olsun,simdi daha iyisindir umarim..Sahsim adina ben son haftalarda yoğunluktan dolayi aktif olamadigimdan mesajlarini görmemiş olabilirim,kusura bakmayasin..

asumanzeynep 74FRIDA azimli ve idol hatunlar,yeni cicilerinizi güle güle giyin inşallah..

DelyDoly resul dindari ve karadeniz türkülerini ben de cok severim..
Sesi çok güzel canım birde söyleme tarzı benim favori şarkı kara duman ve gözlerin doğuyor gecelerime

Allam ya tv de yaprak dokumunu gordum yine

Bisey degil hayriye hanimin ustundeki saldan ben ormustum demek yasli kadin saliymis
Amannn Ali Rıza beyy ağzımızın tadı bozulmasın Diyee diyee milletin başını yedii yaa

Selamun aleyküm güzeller
Her gününüz bir önceki günden daha güzel olsun
Aleykum selam ablacımm aminn hep birlikte güzel musmutlu günler görelimm

Bonus gece şarkılarını sabah devam ettirmişsin bu sabah pudra şekerli kürt böreği yedim misafir getirmişti

YENA sabah sahah dinlenmezki bu şarkılar gece 2 şarkılarıydı bunlar kıyamam üzülme hayat zaten kısa onda da bizi çok üzdüler beaaa

sabah kahvaltıya iş yerinde misafir vardı şimdide canım hiç çalışmak istemiyooor yapılcak onca iş var

Afiyet olsun canım valla şu böreği bende bulursam bir deniyeyim.Acayip merak ettim lakin tuzluya tatlı nasıl olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…