Canım ben sabah 6 da kalkıyorumKiraz copleri var sahi bugun onlari icim.
Sen ne erken yiyon oyle kahvalti bitmis siteyi acmis yazmis halada saat 6.58
Ahh hassas yenam biliyodum ben boyle olacagini ama elden ne gelir o duygu yukunu paylasmam lazimdi kizma bana :)Mutlu perşembeler,
Bonus ve frida paylastiklariniz beni çok duygulandirdi.. cok darlanďim tuvalete gidip honkur honkur agladim
Bi yandan iyi oldu cok kasiyordum kendimi birkac gundur..
Sesler felaket insanin icine isliyor. Seste ki tını bulundukları coğrafyaya özgu girtlaktan ve yanik .. çok içli cok..
Üstun ırk yok ama ezilen ırk var.. misal siyahiler önyargili insanlar tarafindan kürtler aleviler vb..
Bonusçum farsca ve zazaca cok benzer diye biliyorum.. okuldayken bir ara sözluk alip ogrenmeye calişmıstim hatta yena o donemden kalma.. geliyorum demek anlamı..
Hayat cok kisa kirici olmadan kavgasiz art niyetsiz savaşsız bir sekil de yasasak fenamı olur..
Valla canım lazlar zaten ayrı bir dünya gülmekten kırılıyorum ben akrabalarımla sohbet ederken hele inatları yok mu delii ediyorlar benii rahmetli annanemee buğuz ettiğimdee bağırması hala kulaklarımdaaa haaa buu alınnn usağııı daaa darlandımmmAmin canim insallah..
Bu arada yesim lazlari da cok severim. Lazca eserleri de :)
ne sevgi doluyum.
Valla canım lazlar zaten ayrı bir dünya gülmekten kırılıyorum ben akrabalarımla sohbet ederken hele inatları yok mu delii ediyorlar benii rahmetli annanemee buğuz ettiğimdee bağırması hala kulaklarımdaaa haaa buu alınnn usağııı daaa darlandımmmSöylemesi ayıp olmasın yamyam gibi çocukmuştum küçükken
Merhabalar canımm nasılsınMerhabalar herkese
Kesinlikle tura katıl canım arakadaşım daha yeni geldi.Ağzı hala açık kapatamadım mükemmel yerler diye diyee ödlü bittti.Batuma kadar gitmiş turla lakin şimdilerde gitme Sümela Manastırı kapalı tadilatta o yüzden tavsiye etmem gitmeni oranın manzarası müthişşEnerjinden belli nasil oldugundan . :))
fransizca kursundan sonra planlarimin arasin da karadeniz turu var .. bi kastamonuyu biliyorum onlarda laz degiliz biz diyorlar..
trabzon rize ve giresun laz sanirim dimi bir de artvin .
Epeydir focaya gitmedik. Deniz taşli olunca cocuklar tercih etmiyor.. fakat denizi cok temiz her daim..
iyi eglenceler size...
Valla koymus torbaya getirdi müşterimiz.. :)
Orgu peynir olsaydi daha hora gecerdi naapalim artik sagolsun..
Diyarbakirdan bir muşterimiz var o cok bonkör burma kadayif getiriyor orgu peynirin yanin da :))
Yarından itibaren Lahana çorbası diyeti başlamayı düşünüyorumm.İlk işim akşam bir manava uğramakenemm hafta 7-8 kilo verdiriyormuşş ikili rakamlarr ayy süperr olur
Canım bir an şevke geliyorumda dediğin gibi şimdi bulsam bile zamanı değil dimi neyse ki yol uzun sonbahara yapayım bariiZor bulursun lahana.. tansiyonun falan dusmesin zaten hava sicak. Tek tip beslenme kotu ama sen bilirsin tabii.
icinde ki azim bocüğü sigmiyor icine. :)
Bu arada ben de artik konusulmayan lazcadan bahsetmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?