Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Napim yav sana cvp verim derken dinliyodum oyle :))

Enemmmm herkess nere kaçmışş yaww
Ben buralardayım
Kahvaltıda az bazlama tost az da katmer yedim bol peynir ve domates 4 de zeytin
Zeytin 4 tane kalmış yoksa genelde sayamam :))
Suyu artırdım dünden beri
Akşama ne yerim belirsiz yemek yapmayı düşünmüyorum açıkçası :)
Nasip artık

Afiyet olsun canım kilo olmasın Su çok önemliymiş bugün okudumm.Bol bol su iç canımm

Biz yokken geliyo buralardayim diyo bide pehh

selamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
Aleykum selam canım komple beyaz eşyayı değişitiryorsun hayırlı olsun.Benim evimde herşey Arçelik çok memnunum lakin beyaz eşya şans işi bilemedimki şimdi ne desem.

Anladım canım benim inşallah kaçamak yapmadin
Hayır cnm yapmadım dun sabah bır dılım ekmek bır dılım peynır bır bardak sekersız cay oglen bır domates salatalık bır dılım peynır 2 dılım ekmek aksam csnım cook yumurta cektı peynırlı omlet ıkı dılım ekmek yedım aralar yok sadece aksam 1 bardak lımonata ekmekler bıraz kactı ama sımdı esımde rejıme gırdı bana destek olcakmıs ekmegı sıfırladık hıc yemıycez pırınc pılavı tatlı abur cubur kola ekmek yasakladık 1 senemız var en az 20 kılo verıcez 20 kılo verınce cok guzel bır surprız yapıcakmıs bana

Bugunde yedıklerım arkadaslar sabah 2 dılım ekmek bır dılım peynır ekmeklerın 1 tanesı recellı bır kupa cay sekersız oglen 1 dılım ekmek 1 kasık cıger ara bır bardak lımonata aksam bır kase bulgur pılavı 3 tane tavuk kanadı yagsız tavada 1 bardak ayran artık ekmek yok yasak

selamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
Hayriyeciğim çamaşır makinemi ben bir hafta önce aldım

Bosch WAW28560TR serisini aldım tamamen almanya montajlı bir bak istersen senin dediğin markada güzel yeşim söylemiş zaten elektronik eşya şans işi

Ben şimdilik memnunum tavsiye ederim :)

Hepinize teşekkür ederim kızlar.ilgilenip cevap yazdıginiz icin. DelyDoly Rabbim sana da sabır versin.nedense yakın zamanda senden bi hamilelik haberi bekliyorum.kilo verdikçe hamilelik ihtimali de artiyo biliyorsundur zaten.ben 10 kilo verince kendiliginden hamile kalmıştım.biliyorum bu acimin ömür boyu gecmeyecegini.hafifleyecek baska evlatlarla dinecek biraz ama hic gecmeyecek.Bu acı ben ve esimi o kadar olgunlastirdi ki anlatamam.bazen kendimi de cok sucluyorum keske erken farkedip hastaneye gitseydim sunu yapsaydim bunu yapsaydim diye..ama diyorum ki o bebegin bu dünyada rızkı nasibi olsaydı biseyler bahane olur ve erken gider ve kurtulurdu yaşardı diyorum.geçenlerde bi arkadasm anlatti.2.oğluna hamileyken birden bu bebek artık dogsun demis.ilki sezaryan oldugu icin zaten doktorunun yanina gitmis37 haftada falan sanrim..ben sezaryan olmak istiyorum demis.doktor 10 gün daha bekleyelim demis.bu daha da israr edince 2 gün sonra alaym demis.arkadasm hayır hemen dogsun demis.o zaman yarın gel ameliyata alaym demis.o da bugün ogleden sonra alsanız demiş.hatta esi de kızmış neden sabirsiz davraniyorsun diye.doktor da tamam bugün ameliyata alacam demis be almış.doktor ameliyattan çıkınca bebegin boynuna kordonun 5 defa dolandığnı söylemiş.ve su anda oglu 4 yasinda falan.yani yasayacak olan bi sekilde yasiyo iste.tabi tedbir bizden takdir Allahtan.benim bebegim icin de bu takdir edilmis demek ki.

Bızımde buralarda olmus bır olay cok eskıden anlatıyolar sımdı goruyorumda cok yaslı bır teyze masalllahı var bebekken babası galıba ıstememıs kız dıye tarlada calıların altına koymus ustunu calılarla kapamıs coban bebegı bulmus sonra sımdı teyzenın masalkahı var dusunsene bebek daha yenı dogmus rabbı m herkese evlat nasıp etsın

ne yedin merak ettim :)
Ben melemen yedim..

selamun aleykum canlarım

Hayruş şans işi olmakla beraber belli markaları almanı öneririm.. Bosch dan çok memnunum ben..
Sen tabii yine araştır modellerine bak,fiyatına bak...

hapa başladınmı diye sormuştun bir hafta kullandım kendimi zorlayarak. olmadı yaşam kalitemi düşürdü... Çalışırken çok zor .dikkatimi ve algımı çok etkiledi bıraktım..
sen devam ediyomusun.?

Parktan geldikten sonra oğlumu yıkarken bir yandan konuşuyoruz onunla..
Seni çok özlüyorum dedim..
Sen benim hiç aklımdan çıkmıyorsun ki dedi.. Ben şok, ben iptal... gerçi zaman zaman böyle şeyler söyleyerek beni mest ediyor her seferin de çok fena olurum.. buna rağmen hiç sarılmamızı öpmemizi istemez eşşek..
Abamı özlemiyormusun diye sordu sonra.. İkinizide eşit özlüyorum ve çok seviyorum ama abla büyüdüğü için seni daha çok merak ediyorum dedim...
Bugün zaten abayla kaos yaşadık dedi. Omlet yap demiş ,ablasıda yumurtayı haşlamış bulunmuş.
Kaos ne annecim dedim... Çok çılgın şeylerin olması diyor ..:)))

bengisu022 canim ben yakın zamanda düşünmüyorum. Ne kadar kuyrugu dik tutsamda hazir değilim. inşallah senden hayırlı haber aliriz. Ayluh88 helal olsun sana canimm iyi gidiyorsun. YENA canım çok içli ve romantik bir oglusun var.Allahim evlatlarini sana bagislasin sağlıklı sıhhatli musmutlu bir ömür diliyorum Enemm kaosunu sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…