Napim yav sana cvp verim derken dinliyodum oyle :))Bonus gece şarkılarını sabah devam ettirmişsin bu sabah pudra şekerli kürt böreği yedim misafir getirmişti
YENA sabah sahah dinlenmezki bu şarkılar gece 2 şarkılarıydı bunlar kıyamam üzülme hayat zaten kısa onda da bizi çok üzdüler beaaa
sabah kahvaltıya iş yerinde misafir vardı şimdide canım hiç çalışmak istemiyooor yapılcak onca iş var
Ben buralardayımEnemmmm herkess nere kaçmışş yaww
Afiyet olsun canım kilo olmasınBen buralardayım
Kahvaltıda az bazlama tost az da katmer yedim bol peynir ve domates 4 de zeytin
Zeytin 4 tane kalmış yoksa genelde sayamam :))
Suyu artırdım dünden beri
Akşama ne yerim belirsiz yemek yapmayı düşünmüyorum açıkçası :)
Nasip artık
Biz yokken geliyo buralardayim diyo bide pehhBen buralardayım
Nasip artık
Bugün sakin sessizlik var.Bende maşallah topiğin gevezesii hiçç susmuyorummBiz yokken geliyo buralardayim diyo bide pehh
Aleykum selam canım komple beyaz eşyayı değişitiryorsun hayırlı olsun.Benim evimde herşey Arçelik çok memnunum lakin beyaz eşya şans işi bilemedimki şimdi ne desem.selamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
doğru soyluyosun canım sans ısı ne yapsam karar veremedimAleykum selam canım komple beyaz eşyayı değişitiryorsun hayırlı olsun.Benim evimde herşey Arçelik çok memnunum lakin beyaz eşya şans işi bilemedimki şimdi ne desem.
Hayır cnm yapmadım dun sabah bır dılım ekmek bır dılım peynır bır bardak sekersız cay oglen bır domates salatalık bır dılım peynır 2 dılım ekmek aksam csnım cook yumurta cektı peynırlı omlet ıkı dılım ekmek yedım aralar yok sadece aksam 1 bardak lımonata ekmekler bıraz kactı ama sımdı esımde rejıme gırdı bana destek olcakmıs ekmegı sıfırladık hıc yemıycez pırınc pılavı tatlı abur cubur kola ekmek yasakladık 1 senemız var en az 20 kılo verıcez 20 kılo verınce cok guzel bır surprız yapıcakmıs banaAnladım canım benim inşallah kaçamak yapmadin
Hayriyeciğim çamaşır makinemi ben bir hafta önce aldımselamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
Iyi akşamlar canım sagla yürüyüş oldu heeHerkeseee ıyııı aksamalarrr
Bızımde buralarda olmus bır olay cok eskıden anlatıyolar sımdı goruyorumda cok yaslı bır teyze masalllahı var bebekken babası galıba ıstememıs kız dıye tarlada calıların altına koymus ustunu calılarla kapamıs coban bebegı bulmus sonra sımdı teyzenın masalkahı var dusunsene bebek daha yenı dogmus rabbı m herkese evlat nasıp etsınHepinize teşekkür ederim kızlar.ilgilenip cevap yazdıginiz icin.DelyDoly Rabbim sana da sabır versin.nedense yakın zamanda senden bi hamilelik haberi bekliyorum.kilo verdikçe hamilelik ihtimali de artiyo biliyorsundur zaten.ben 10 kilo verince kendiliginden hamile kalmıştım.biliyorum bu acimin ömür boyu gecmeyecegini.hafifleyecek baska evlatlarla dinecek biraz ama hic gecmeyecek.Bu acı ben ve esimi o kadar olgunlastirdi ki anlatamam.bazen kendimi de cok sucluyorum keske erken farkedip hastaneye gitseydim sunu yapsaydim bunu yapsaydim diye..ama diyorum ki o bebegin bu dünyada rızkı nasibi olsaydı biseyler bahane olur ve erken gider ve kurtulurdu yaşardı diyorum.geçenlerde bi arkadasm anlatti.2.oğluna hamileyken birden bu bebek artık dogsun demis.ilki sezaryan oldugu icin zaten doktorunun yanina gitmis37 haftada falan sanrim..ben sezaryan olmak istiyorum demis.doktor 10 gün daha bekleyelim demis.bu daha da israr edince 2 gün sonra alaym demis.arkadasm hayır hemen dogsun demis.o zaman yarın gel ameliyata alaym demis.o da bugün ogleden sonra alsanız demiş.hatta esi de kızmış neden sabirsiz davraniyorsun diye.doktor da tamam bugün ameliyata alacam demis be almış.doktor ameliyattan çıkınca bebegin boynuna kordonun 5 defa dolandığnı söylemiş.ve su anda oglu 4 yasinda falan.yani yasayacak olan bi sekilde yasiyo iste.tabi tedbir bizden takdir Allahtan.benim bebegim icin de bu takdir edilmis demek ki.
Ben buralardayım
Nasip artık
selamun aleykum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?