Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol cnm kociş artık zayıfla dıye bagırıyor sart oldu onu bırak ben kendımı hıc begenmıyorum onuda bırak yururken nefes nefese kalıyorum kosmak hayal oldu tıkanıyorum kosamıyorum daha 27 yas saglıgım bozuk kızlar cok kararlıyım artık zayıflama vaktı DelyDoly takıp ettıgın jcın tesekkur ederım canım sureklı soruyon kacamak varmı dıye kacamak yapcagım zaman aklıma gelıyon vazgecıyom

Arkadaşlar kamu bankaları,belediye, thy,hastane bir sürü iş alanların da fırsat doğdu . .Tanıdıklarınız varsa iletin değerlendirsinler..
Lise,ön lisans,lisans mezunlarına yönelik.. Bu zaman da iş bulmak çok zor ben herkese söylüyorum o yüzden.. :)

Biz yokken geliyo buralardayim diyo bide pehh
Hep buralardayım ki ben
selamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
Aleyküm selam
Profilo alıp memnun kalanlar duydum ama nasip belli olmuyor
Bence de sıralama Bosh Siemens amsung
Rabbim hayırlısını takdir etsin herkese

Afiyet olsun canım valla şu böreği bende bulursam bir deniyeyim.Acayip merak ettim lakin tuzluya tatlı nasıl olur bilemedim.
Offfff bayılırım kesın tavsıye ederım bızım burdada yenı yenı cıkıyor burda yemedım ama babanemın karsısında var borekcı ıstanbulda bız her gıttımızde bır tepsı devırırız tabı hep kalabalık oluyoz en az 10 kısı bayramlarda super oluyor

Yenacim döner yedim daha başka şeyler de yedim
Adaş sen niye böyle tehlikeli şeyler yapıyosun yaaa iyice yoldAn çıktın nasıl toparlıycaz seniii neyseki yürüyüşlerin var :))))

Bende bu gün kötü yedim yarında cuma mağlum günler öncesi iyice iştahım açıldı sanki birde koşturmaca ne bulursam onu yiyorum yarın oğlanı yolcu edicem işede gitmiycem salon valiz çamaşır doluuu kim yapcak bu işleri ütü yapmam lazım ama hiç enerjim yok yarın yaparım artık çamaşır makinadan çıksın asıp yatayım ...

Eskiden öylemiydi perşembe=proteğin günüydü tüh tüh tüh noldi bize iyice yaydık :)))

Yarın akraba düğünümüz var poff.. Bonus kır düğünü.. Hoş bir mekan da olacak...
Takı dışın da yerimden kalkmayacağım tabiii... giy siyahlarını otur etrafı izle..
Halay filan çek yaaws gerçi bende her düğünde oynaman mesella geçen pazartesi günüki düğünde aynen takı için yerimden kalktım hem ne varmış siyahta görüyorum ben 38 bedenler bile siyah giyiniyoor siyah güzeldir güzel nülüş ben bluz olarak açık renkli şey giyinemiyorum yazın çok terliyorum koltuk altımdaki ıslak görüntü hoş olmuyor birde benim kafam çok terliyor saçıma fön filan hiç dayanmaz geçen fön çektiriyordum kız saç diplerinden ter çıkıyor abla dedi ....

Görümcemin oğlunun düğünü için benimde kıyafet almam lazım erzurum stayl nasıl olucaksa ....

Normalde siyah giyinir ve cok severim..
bir kac rengim vardir oyle rengarenk degilim zaten..

halay olabilir ya da 2 gobecik atarak roman havaaı oynarim :))

Ya hic keyifli degilim gidip sadece oturucam..
bir de koca kişisiyle tartıştim tam oldum.cocuklu olunca agiz tadıyla tartışılmiyoda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…