Sagol cnm kociş artık zayıfla dıye bagırıyor sart oldu onu bırak ben kendımı hıc begenmıyorum onuda bırak yururken nefes nefese kalıyorum kosmak hayal oldu tıkanıyorum kosamıyorum daha 27 yas saglıgım bozuk kızlar cok kararlıyım artık zayıflama vaktı@bengisu022 canim ben yakın zamanda düşünmüyorum. Ne kadar kuyrugu dik tutsamda hazir değilim. inşallah senden hayırlı haber aliriz.Ayluh88 helal olsun sana canimm iyi gidiyorsun. YENA canım çok içli ve romantik bir oglusun var.Allahim evlatlarini sana bagislasin sağlıklı sıhhatli musmutlu bir ömür diliyorum Enemm kaosunu sevsinler
İyi Akşamlar kizlar Nasılsıniz akşam menum 1 kepce çorba 1 bager 2 kaşık makarna sifir ekmek
Hep buralardayım ki benBiz yokken geliyo buralardayim diyo bide pehh
Aleyküm selamselamun aleykum canlarım
evın ıslerıyle uğraşıyorum kızlar camasır makınası fırın alıcam kardesım profilo camasır makınası al dedı ama bılemdeım sız ne onerırsınız
Rabbim hayırlısını takdir etsin herkeseHepinize teşekkür ederim kızlar.ilgilenip cevap yazdıginiz icin.
Dualarimdasin canım gönlüne ferahlık dilerim
DelyDoly Rabbim sana da sabır versin.nedense yakın zamanda senden bi hamilelik haberi bekliyorum.kilo verdikçe hamilelik ihtimali de artiyo biliyorsundur zaten.ben 10 kilo verince kendiliginden hamile kalmıştım.biliyorum bu acimin ömür boyu gecmeyecegini.hafifleyecek baska evlatlarla dinecek biraz ama hic gecmeyecek.Bu acı ben ve esimi o kadar olgunlastirdi ki anlatamam.bazen kendimi de cok sucluyorum keske erken farkedip hastaneye gitseydim sunu yapsaydim bunu yapsaydim diye..ama diyorum ki o bebegin bu dünyada rızkı nasibi olsaydı biseyler bahane olur ve erken gider ve kurtulurdu yaşardı diyorum.geçenlerde bi arkadasm anlatti.2.oğluna hamileyken birden bu bebek artık dogsun demis.ilki sezaryan oldugu icin zaten doktorunun yanina gitmis37 haftada falan sanrim..ben sezaryan olmak istiyorum demis.doktor 10 gün daha bekleyelim demis.bu daha da israr edince 2 gün sonra alaym demis.arkadasm hayır hemen dogsun demis.o zaman yarın gel ameliyata alaym demis.o da bugün ogleden sonra alsanız demiş.hatta esi de kızmış neden sabirsiz davraniyorsun diye.doktor da tamam bugün ameliyata alacam demis be almış.doktor ameliyattan çıkınca bebegin boynuna kordonun 5 defa dolandığnı söylemiş.ve su anda oglu 4 yasinda falan.yani yasayacak olan bi sekilde yasiyo iste.tabi tedbir bizden takdir Allahtan.benim bebegim icin de bu takdir edilmis demek ki.
Ayluh88 canim hep aklimdasin kizz gözüm üstünde YENA valla aynen öyle galiba canim fazla kacirirsam.midemm bulanıyor [/Q kacamak yapmaya suan hıc nıyetım yok canummm yarına allah kerım ınsallah tutarım kendımı kociş dıyor kım pes edıcek ıkımızde aynı yemegı yedık ekmek yemedık yarısıyoz resmen tabı o daha karlı ısı agır yakıyo yedıgını
Küçülttun mıdeyı kacamaktamı yok öğlen ne yıyosun cnm ben oglen ne yesem sasıyomİyi Akşamlar kizlar Nasılsıniz akşam menum 1 kepce çorba 1 bager 2 kaşık makarna sifir ekmek
Canim öğlen genelde yulaf ezmesi yulaf kepegi yogurt yada süt ile tuketiyorum.Küçülttun mıdeyı kacamaktamı yok öğlen ne yıyosun cnm ben oglen ne yesem sasıyom
Offfff bayılırım kesın tavsıye ederım bızım burdada yenı yenı cıkıyor burda yemedım ama babanemın karsısında var borekcı ıstanbulda bız her gıttımızde bır tepsı devırırız tabı hep kalabalık oluyoz en az 10 kısı bayramlarda super oluyorAfiyet olsun canım valla şu böreği bende bulursam bir deniyeyim.Acayip merak ettim lakin tuzluya tatlı nasıl olur bilemedim.
Ben sutten tıksındım benım cocuk sagolsunCanim öğlen genelde yulaf ezmesi yulaf kepegi yogurt yada süt ile tuketiyorum.
Valla ben hep severdim rejimden beriii iyice sevdim canimm midem dedigin gibi küçüldu galiba.Ben sutten tıksındım benım cocuk sagolsun
Ohh aferınn sana darısı bızım basımıza bır kucultsek cuval mıdeyıValla ben hep severdim rejimden beriii iyice sevdim canimm midem dedigin gibi küçüldu galiba.
Adaş sen niye böyle tehlikeli şeyler yapıyosun yaaa iyice yoldAn çıktın nasıl toparlıycaz seniii neyseki yürüyüşlerin var :))))Yenacim döner yedim daha başka şeyler de yedim
Halay filan çek yaaws gerçi bende her düğünde oynaman mesella geçen pazartesi günüki düğünde aynen takı için yerimden kalktım hem ne varmış siyahta görüyorum ben 38 bedenler bile siyah giyiniyoor siyah güzeldir güzel nülüş ben bluz olarak açık renkli şey giyinemiyorum yazın çok terliyorum koltuk altımdaki ıslak görüntü hoş olmuyor birde benim kafam çok terliyor saçıma fön filan hiç dayanmaz geçen fön çektiriyordum kız saç diplerinden ter çıkıyor abla dedi ....Yarın akraba düğünümüz var poff.. Bonus kır düğünü.. Hoş bir mekan da olacak...
Takı dışın da yerimden kalkmayacağım tabiii... giy siyahlarını otur etrafı izle..
Halay filan çek yaaws gerçi bende her düğünde oynaman mesella geçen pazartesi günüki düğünde aynen takı için yerimden kalktım hem ne varmış siyahta görüyorum ben 38 bedenler bile siyah giyiniyoor siyah güzeldir güzel nülüş ben bluz olarak açık renkli şey giyinemiyorum yazın çok terliyorum koltuk altımdaki ıslak görüntü hoş olmuyor birde benim kafam çok terliyor saçıma fön filan hiç dayanmaz geçen fön çektiriyordum kız saç diplerinden ter çıkıyor abla dedi ....
Görümcemin oğlunun düğünü için benimde kıyafet almam lazım erzurum stayl nasıl olucaksa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?