Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar selam .
İmzalayabilir misiniz sizde

Kusadasinda plaja uçan aracı duymuşsunuzdur. Bir tanıdık malesef vefat eden.

https://www.change.org/p/kaza-değil...utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp
İmzaladım canım inanılır gibi değil 84 yaşındaki hasta bir adam nasıl araç kullanabiliyor ailesinden filanmı kaçırmış arabayı acaba kuşadasındaki otelerin önündeki yürüyüş yolundan bir araç geçebiliyormuydu en olarak daha dar diye hatırlıyorum neyse kötüü olmuş yazık yavrucaklara annesiz kalmışlar ....

Bu sitede aklıma yatan her konuya imza atıyorum ama işe yarıyordur umarıım bir bilgin var mı bu konuda ....

Protein yedim zaten :))
Kolay gelsin Adaş

Yok canım eğlenceli oluyor haremlik selamlık değil hattaa kınada bile evimizin erkekleri katılıyor ....

Canim oglanin yeni takimi hayirli uğurlu olsun.. soylemismiydim hatirlamiyorum..

kardesinin dugunun de giydigin elbiseyi giyemezmisin.?

Haha erzurum styla ayarlarsin sen biseyler guveniyorum.. :)
Düğun nasıl oluyo eglencelimi karışıkmi yoksa haremlik selamlik mevlüt mü.?
Barış efendi ne inciler döktürmüş yine mıncıkla sıkı sıkı sarıl diycem ama bey efendiii izin vermiyormuş baksana benim turist ömer yarın gidiyor ev tutum ona bandırmadan bakalım sahibinin dediği gibiyse hemen yerleşicek salondaki valizleri bir görsen çığlık atarsın tam olarak istediklerimi veremediysede yinede keyifli vakitler geçirdik bir akşam hadi sinamaya gidelim havamız değişsin dedi flim kötüydü ama oğlumla baş başa vakit geçirmek keyifliydi birkaç böyle jestleri oldu sevindim mutlu oldum :)

Canim oglanin yeni takimi hayirli uğurlu olsun.. soylemismiydim hatirlamiyorum..

kardesinin dugunun de giydigin elbiseyi giyemezmisin.?
Katdeşimin düğününde giydiğim siyah hem deforme oldu hemde çok bol geliyor onu daraltma ve tadilat yaptırmam lazım diğer elbisede bol gelir ama erzurumlulara ağır gelir aslında sana yazarken aklıma geldii kınada giysem mi dur bakayım bizimkiler ne giyecek elbisem çok sırıtmasa kınada giyiniyim

Ne guzel Allah bozmasin.. şimdilik kizimla cok iyi vakit geciriyoruz onunla sohbet etmek harika.. ödum kopuyo izmir dışı tercih edecek diye..
oglumla da umarim oyle olur...
Sorma acaip laflar var sipa da

Son düzenleme:
Onu de başka bişey deme şöylee tam kıvamında adamla kavga edemiyorum yaaa başkada bişey demiyorum bizde naneliyiz oğlumu göndercem kızımda olmasa şöyle telefonu kapatım 2 3 gün artadan kaybolmayı düşünmüyor değilim ama kız kafayı sıyırtır yoksa ben gösterirdim dünya kaç bucak .......

Teşekkür ederimm.
Ben de çok takip ederim. Dikkate alınıyor umarım bunu da dikkate alırlar. Daha önce TEKNOPARK imizda olan köpekler için bir kampanya yapmıştık istediğimiz gibi çözümlenmisti.

Frida dediğin gibi çok dar o yol zaten nasıl geçmiş nasıl becermis aklımiz almıyor.

Sürücü hastaymis bir de yani tamam adam almış çıkmış arabayı da o durumdaki.hasta için nasıl önlem alınmamış insan düşündükçe çıldırıyor.
Biz tatildeyiz diye bize de yeni haber verdiler. Haberi duymuştuk ama isimlere dikkat etmemistik

Askılı giyermisin.? Benim siyah askili pailtili elbisem var sadece bir kez giydim.. bana uzun ama sana nasil olur bilemiyorum :)
Bir ara resmini atayim istersen seve seve kargolarim.bosuna masraf yapmamis olursun.. Diz üstu yahut diz hizasin da kestirirsin. Sanirim 44 beden..

Askılı giyermisin.? Benim siyah askili pailtili elbisem var sadece bir kez giydim.. bana uzun ama sana nasil olur bilemiyorum :)
Bir ara resmini atayim sana istersen kargolarim. Diz üstu kestirirsin. Sanirim 44 beden..
Askılı giyinmiyorum canım artık günlük yaşamda da sıfır kolu filan giyinemiyorum kal altlarım çok sarktı yaa kısa kol yada fakir kol bluzlerim var ....

Senin elbise kesin bana kısa gelir :))) birde iki tane 42 44 bedene girdim diye olurmuki bana acabaa :)))

Hala bedenime inanamıyorum beyin dar bantulonu giyerken bile algılamıyor bu nasıl olcak banaki diyorum :)

Elbiseyi merak ettim bir ara resim çek atsana :)

Yena erzurum düğünü için abiye elbise düşünmüyorum sadece biraz ağır olsun bantulon ceketimsi bluz filan gibi şeyler var aklımda

Yinede teşekkürler öpüyorum :)

Tamam canim baza altindaydi en son bakip atayim resmi.. isine yararsa kargolarim.. benim onun icine girmem mumkun degil..
Evet kesin kisa gelir ama diz hizasinda cok hos durur topuklularla..

Tamam canim baza altindaydi en son bakip atayim resmi.. isine yararsa kargolarim.. benim onun icine girmem mumkun degil..
Acele etme gece vakti uğraşma müsait bir zamanda çekersin resmini

Hem neden sen içine giremiyecekmişsin ki lütfen böyle olumsuz düşünme ....

Ne proteğini ne proteğinii döner yemişsin işte diğerlerinide söylemiyorsun

Gerçi bende börek yedim magnumu söylemedim ohh olsun :))))

Yarın tartıda hepsi acı acı çıkıcak işte
Bir hafta daha boşa gitti
Umudumuz var tabii önümüzdeki hafta için
Yena listeye gireceksin değil mi
Bugün mecbur yedim neden deme uzun hikaye :))
Ama yürüdüm yine :))))

Topukluda mahfediyor beni pazartesi giyindim ayaklarım yara oldu düğünlük ayakabım çantam varda günlük ayakabıya ihtiyacım var spor Ayakabısınada benim kızın ayaklarıda büyüdü bir kere resim atmıştım yaa sana onu artık kızım giyiniyor .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…