Merhabalar,
Olaylar dehşet verici bir boyutta..
Sitede tabiiki düşüncelerimi yazamıyorum,çünkü içerik olarak buna izin verilmiyor..
Yalnız çok korkuyorum müthiş ırkçılığa doğru gidiliyor..Halkın doğu, Batı nefreti gittikçe artıyor..
Çook kötü bir durum,sanırım izlenilen yol yol diil..gerçi bu durum birilerinin işine geldiği için hiç bitmiyo ve uzuyo,o ayrı konu..
Umarım herşey iyiye gider...
ah BEYZUS'um ah gördün mü YENA'm kıskandı.ınşallah bir gün ızmir'e çıkartma yaparız.
YENA'm da görür o zaman.
canım ecrin :ecrin_bebek:kızımız iyihastaneden çıktı her akşam sevmeye gidiyorum tabii uzaktan görseniz miniminnacık daha ağlamayı bile beceremiyor hastanede biberona alışmış memeyi istemiyor zilli :CüvCüv:annesi inatla sabırla emzirmeye uğraşıyor bakalım kim kazanacak:uhm:
ablacım bu "k.... sonunu getirsin" dediğin etnik bir kökenin adı değildir diye umuyorum, çok üzülürüm yoksa...nursena'makşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım.
Kahvaltım iki yumurta ve çay..Bugün apartmanımıza ev alıp taşınan komşuya hoşgeldine gidilecek..
artık Allah ne verdiyse..:))
dilencii,ezeli izlediysen,nasıldı dayııı..
hayran oldum yaff..
yağmurgözlü,aklımdayken yeğenin nasıl oldu..??
öfff dün bende çok üzüldüm ya bide tanıdık olunca ne zor bişiydir tahmin bile edemiyorum.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum,Allah askerimizi korusun,devlete zeval vermesin...
QUOTE]
aminvallahi insanın eşi asker olunca hemen kendi geliyo aklına allah yardımcımız olsun
Okur'um
nursena'makşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım.
ablam dün çok kötüydüm yaralı olan uzma arkadaşla eşim birlikte çalıştı gece uyuyamadık ikimizde çok üzüldüm 7 can herkezin evladı var büyüt askere gönder bide haber gelsin şehit olmuş hemde kalleşce içlerinde 1 tane zengin bebesi varmı olan hep garibe oluyo şehitlerin evlerine bi baksana fakirlik nelerle büyüttü o ana onu allah bilir aman boş herşey boş nasıl olsa 1 hafta sonra buda unutulacak tüm şehitler gibiiiiiii
tokatlı deiliz şekerim asker aşim burda çalışıyozzz bu kadar yakınında olmak arkadaşlarımızın olması insanı dahada yaralıyo amma tokat şehitlerine sahip çıktı heryer türk bayrağı asılııııöncelikle herkeslere günaydın olsun fakat günüm aydınmı değil mi bilemiyorum sabrım taştı nedir bu dtp apo ve pkk dan çektiğimiz tarihime bakıyorum hiç bir zaman bu kadar çaresiz kaldığımızı göremiyorum nasıl bir yönetim şeklidir ki bu her gün şehitlerimize bakıp ağlıyoruz... yazık çok yazık bu çaresizliği bize yaşatan hükümetimize yazıklr olsun üzgünüm çaresizim
bu arada nursena aplam rabbim yardımcınız olsun sen tokattaydın yanılmıyorsam dualarımız sizinle :teselli: :teselli:
terörüde lanetliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
annaaaaaammmmmm çocuğun biyeri şişecekkkkkk kocam gelince diyimmm soba aşeriyom diye:))))))delikafaduldencitool,sobada ne yap biliyomusun..Şimdi ekmekleri dilimle..efenime söyliyeyim üzerine tereyağ sür böylle bol sürkü aksın..Ellerin falan yağ olsun sonra ellerini yala..:))
Ondan sonra çıtırt diye ısır..sonrada sobanın üzerinde demlediğin sıcacık çaydan yudumla..
Sen onları yerken kestaneyi çiz..hahaha sobaya sırala,hazır olsun..Hadi bu fentezide senden olsun..:roflol:
öncelikle herkeslere günaydın olsun fakat günüm aydınmı değil mi bilemiyorum sabrım taştı nedir bu dtp apo ve pkk dan çektiğimiz tarihime bakıyorum hiç bir zaman bu kadar çaresiz kaldığımızı göremiyorum nasıl bir yönetim şeklidir ki bu her gün şehitlerimize bakıp ağlıyoruz... yazık çok yazık bu çaresizliği bize yaşatan hükümetimize yazıklr olsun üzgünüm çaresizim
bu arada nursena aplam rabbim yardımcınız olsun sen tokattaydın yanılmıyorsam dualarımız sizinle :teselli: :teselli:
okur aplammmmm bak sana bir tek dua ediyorum rabbim sana doğru yolu gösterecek sıkma canının sen :teselli: :teselli:
inş. canım kardeşin kardeşine yaptıgı dua kabul olur inş. cevrilmez çok saol sanada huzur versın rabbım
bu sabah yediklerim bir haşlanmış yumurta
1 dilim k.ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin helvası
3 zeytin
1 dilim peynir (küçük)
saat 10,30 gibi bir galeta öpüyorum sizleriiiii
terörüde lanetliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Okur'umcanım benim kendini hiç üzme ne olur, sana ihtiyacı olan çocuğun var, birde karnında olan var, allahım her şeyin hayırlısını verir inşallah.Evet başına gelmeyen bunları tabii ki anlayamaz canım.
Benim senden istediğim mücadeleni bırakma ablam, kendine çok iyi bak.
Seni sevdiğimizi unutma şekerim......
çok saol yurduş ablam yavrular için yaşıyoruz zaten
nursena'makşam haberlerde dinleyince yine çok çok üzüldüm inan ki, allahım sonumuzu hayır etsin, bu k...... sonunu getirsin inşallah.Senin tlf. olsa idi akşam hemen arayacaktım Tokat denince ilk aklıma gelen sen oldun canım, allahım ölen kişilerin ailesine sabırlar versin,geri kalan askerlerimize sağlık, kuvvet versin inşallah,onları başımızdan eksik etmesin, kendine iyi bak canım.
Günaydın kızlar,
canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin...feraha çıkarsın...Hakkında hayırlısını versin...öpüyorum seni...
cok saol canım allah razı olsun
öfff dün bende çok üzüldüm ya bide tanıdık olunca ne zor bişiydir tahmin bile edemiyorum.Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum,Allah askerimizi korusun,devlete zeval vermesin...
canım bende tam diyecektim az yiyosun ama zaten yazmışın.:... o ilk haftalardaki duyguları bende yaşadım.dolap önüne gidip gidip geldim...çok zor bişi iradeye hakim olmak ama güzel demişsin gerekirse ağlaya ağlaya yapmalıyız ki sonuçların ortada canım...valla ben bi 70 olsammmmmm :lepi:
günaydın canım afiyet olsun ...
okurcum allah yar ve yardimcin olsun canim..
dilerim hersey eskisi gibi olur. dilerim unutursun.
inş. cnm saol
unutmazsam eger
hergün yediklerimi burayada kopyalicam ..
sabah bir bardak light süt (118 kcal)
ögle tavuklu salata. ( 288kcal)
aksam 1 cappucino (54kcal)
yanlis hesaplamadiysam 460 kalori ile bitirdim günü.
yani normal bir insanin yemesi gerektiginin 4 te 1 i:lepi:
güçlü olmana sevindim okurcum ailesinin yanında olması iyi objektif davnaıyorlar demekki, oğullarını korumuyorlar.. bunun faydasını görürsün ve düze çıkarsın umarım... sevgiler..
Hoşgeldin..
Değişen bişey yok,kendi adıma kilom bile aynı..:roflol:
Allah sana güç,kuvvet,sabır versin...
Karar vermende bir gelişme,herşeyin hayırlısı canım..
canımmmm dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun:teselli::teselli:
selam bayanlar... çok üzüldüm ben de... özellkle şu dersaneden dönerken ölen kıza... tek suçu o minibüse binmek oldu
ablacım bu "k.... sonunu getirsin" dediğin etnik bir kökenin adı değildir diye umuyorum, çok üzülürüm yoksa...
ayy yena sorma hem kenan'ı sevmiyorum hem de izlemeden duramıyorum birden adamlar arkasnda belirmeye başlayınca aynı ali gibi noluyooo lann dedim ben de:))))
selam bayanlar... çok üzüldüm ben de... özellkle şu dersaneden dönerken ölen kıza... tek suçu o minibüse binmek oldu
ablacım bu "k.... sonunu getirsin" dediğin etnik bir kökenin adı değildir diye umuyorum, çok üzülürüm yoksa...
ayy yena sorma hem kenan'ı sevmiyorum hem de izlemeden duramıyorum birden adamlar arkasnda belirmeye başlayınca aynı ali gibi noluyooo lann dedim ben de:))))
ney, var kız neyin begenmiyon kenanın
bi kusuru burun delikleri
bak ne anlatcam :roflol::roflol:
düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı
Kıyamam ben sana.........
Yaza ızmir yaparız belki.......Her yol ızmir den geçer...Geçmeyen yolu da geçiririz.....
ah BEYZUS'um ah gördün mü YENA'm kıskandı.ınşallah bir gün ızmir'e çıkartma yaparız.
YENA'm da görür o zaman.
Allah iyiliğini versin inşallah.....
Hiç şu andaki kadar sobam olsun istememiştim.....Yanlış anlaşılmasın kestane fantezisi için değil........(yalanda kim ölmüş)
mmmmmmmmmm kızlarrrrr topiği kızarmış ekmek kokusu sardı amannn dikkat edin yanmasın ekmekler geliyommmmmcokacimcoook:roflol::roflol::roflol:
Ne güzel olur değil mi.....Hayali bile güzel......ınşallah.....
ızmir i çok severim....ısmi bile içimi ısıtır.Neden sevdiğimi bilmezdim ama artık biliyorum YENACIĞIMIZ ızmir de yaşıyor.......kaydirigubbakcemile5
Canım yaaa...:1hug:
herkese slm ben yenı abonelerdenım
90 kıloyum ve aranıza katılmak ıstıyorum
7 aylık bebegım var ve bebegımı emzırıyorum
desteklerınızı ve fıkırlerınız beklıyorum
nasıl kılo verebılırım evde yuruyus bandı var faydası olacak ama canavardan fırsat bulamıyorum
emzırdıgım ıcın dıyet yapamadım sımdıye kadar.
hala emzırıyorum ve nasıl bı yol ızlesem bılemıyorum.
iştahım maşallah aldı basını gıdıo
sankı kurt var ıcımde :))
sımdı bende desteklerınızde 70 kg ınmek ıstıyorum :))
hatta 65 te olabılır :))
mumkun mu acaba yoksa hayalden mı ıbaret
Hoşgeldin..
ney, var kız neyin begenmiyon kenanın
bi kusuru burun delikleri
bak ne anlatcam :roflol::roflol:
düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı
Süper bir cevap..alkisalkisalkis
amaaannn adam bir çiçek koklasa snıııhhh diye burnundan gırtlağına kaçar:roflol: bir de burnun tamamı da kötü. ne bileyim ben daha bebeksi yüzler severim mesela o cengiz daha hoş bir nebzeyerimseniben
bu arada iyi demişsin he çok güldüm:)))
derincim güne kaçamak yapmayacağım diye başlama 1600kaloriyi aşmayacağım diye başla! hem kendini yasaklara karşı kışkırtmamış olursun hem de istediğin şeylerden tadarsın... nette genelde yediğin şeylerin kalorilerine bak hesaplarsın kafada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?