Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım YENA'm hiç sorma canım, Türkiye'nin hali nereye doğru gidiyor bilmiyorum, çocuklarımızın geleceğinden endişeleniyoruz vallahi, nedir, ne olacaktır, hiç bilmiyorum.
İnsanlar da bir tuhaf olmuş canım maalesef, sonumuz nereye doğru gidiyor, allahım hakkımızda hayırlısını ver ne olur.

selam gelecegin citir hatunlari..

yediklerimi yazayim.

sabah
1 bardak süt (100 kcal)
1 parca kasar peyniri (70 kcal)

öglen
2 parca balik köftesi 200 kcal
tavada soslu karnibahar 175 kcal.

aksam
bir fincan cappucino icerim. 54 kcal

Toplam 599 kcal.

protein diyetini uyguluyorum 2 gündür.

bakalim pazartesiden cumaya ne kadar fark olacak. pazartes 69 tum.bu sabah 68,3.

ah BEYZUS'um ah gördün mü YENA'm kıskandı.ınşallah bir gün ızmir'e çıkartma yaparız.
YENA'm da görür o zaman.

Ne güzel olur değil mi.....Hayali bile güzel......ınşallah.....

ızmir i çok severim....ısmi bile içimi ısıtır.Neden sevdiğimi bilmezdim ama artık biliyorum YENACIĞIMIZ ızmir de yaşıyor.......kaydirigubbakcemile5

Gözünüz aydın canım Maaşallah...Maaşallah....

herkese slm ben yenı abonelerdenım
90 kıloyum ve aranıza katılmak ıstıyorum
7 aylık bebegım var ve bebegımı emzırıyorum
desteklerınızı ve fıkırlerınız beklıyorum
nasıl kılo verebılırım evde yuruyus bandı var faydası olacak ama canavardan fırsat bulamıyorum
emzırdıgım ıcın dıyet yapamadım sımdıye kadar.
hala emzırıyorum ve nasıl bı yol ızlesem bılemıyorum.
iştahım maşallah aldı basını gıdıo
sankı kurt var ıcımde :))
sımdı bende desteklerınızde 70 kg ınmek ıstıyorum :))
hatta 65 te olabılır :))
mumkun mu acaba yoksa hayalden mı ıbaret

bugünki menü
1 kepek ekmek,1 peynir,domates,.çay
ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,yarım kase kadar salata
arada birazdan 1 elma yiycem
akşama tavuk ızgara yiycem ve salata
ara:2 mandalina yerim

hoşgeldin tubiş...
niye veremeyesin tabiki verirsin ama emzirme sebebi ile şok diyetler yapmamanı ve dengeli yiyerek azar azar kilo vermeni tavsiye ederim..sitede bir sürü liste var bi incele istersen..neler yediğini yaz herkes paylaşımda bulunur ...şu an uyguladığın bişi var mı?

selam bayanlar... çok üzüldüm ben de... özellkle şu dersaneden dönerken ölen kıza... tek suçu o minibüse binmek oldu

ablacım bu "k.... sonunu getirsin" dediğin etnik bir kökenin adı değildir diye umuyorum, çok üzülürüm yoksa...

ayy yena sorma hem kenan'ı sevmiyorum hem de izlemeden duramıyorum birden adamlar arkasnda belirmeye başlayınca aynı ali gibi noluyooo lann dedim ben de:))))

güçlü olmana sevindim okurcum ailesinin yanında olması iyi objektif davnaıyorlar demekki, oğullarını korumuyorlar.. bunun faydasını görürsün ve düze çıkarsın umarım... sevgiler..

dilenci özellikle sana ilginden dolayı teşekkür ederim cnm cok saol hepiniz saolun canlarım
Hoşgeldin..

Değişen bişey yok,kendi adıma kilom bile aynı..
:roflol:

Allah sana güç,kuvvet,sabır versin...

Karar vermende bir gelişme,herşeyin hayırlısı canım..

ÖYE DİYORUM HAYIRLISI BAKALIM

canımmmm dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun:teselli::teselli:

ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAOL

ne demek okur'cum hep iyi ol, güçlü ol... kadın olmak maalesef biraz da bu ben de zaman zaman çöküyorum üzüntüden ki evli bile değilim daha.. senin çektiğin acı daha fazladır eminim, o yüzden içtenlikle mutlu olmanı diliyorum.. sevgiler..

ney, var kız neyin begenmiyon kenanın
bi kusuru burun delikleri
bak ne anlatcam :roflol::roflol:
düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı

selam kıslaarr nasılsınız gayet güzel bir haftasonu geçirdimm ama malesef kötü haberlerle karşılaştım.hem şehitlerimiz için çok üzüldüm gerçi onlar artık hakkın rahmetine kavuşmuş bu dünyanın sıkıntılarından uzaklar ama işte yüreklerimiz yinede dayanmıyor okurcum Allah kolalıklar versin sana sıkıntılarını en kısa zamanda hafifletsin hatta gidersin inşallah zor bir durum gerçekten ama ilgisiz erkeklerde illaki eşlerini aldatıyor diyede bir kanun yok be kuzuu bak onun aileside senin yanındaymış zatenyerimsenibenbenim eşimin ailesi olsaydı şimdiye bizi boşamışlardı bile neyse sakın ben ne yaptımki bu benim başıma geldi nerde hatam var diye asla kendini suçlama bebğinle ve küçük sıpanla ilgilen şimdi onlar sana destek olsun güçlü kılsın inşallah :CüvCüv::asigim::1hug:

Son düzenleme:
:1hug:kızlar yaa çok başım ağrıyor blg ekranına zor bakıyom niyeyse ışıklar falanda canımı aldı bir uyusam belki geçecek ama işte daha çoooookkkkkk erken yafuuu ben kaçiimm sizleri çok sefiyommm aşığım sizlere:asigim: kimseciklere laf söletmem söyleyenide yakarımmmmmmmmmklava:yani o dereceee :asigim: :1hug::asigim::roflol::roflol:

Son düzenleme:
kızlar yaaa kafayı bozacağım ben yaaa bu kilolarla her sabah bugün kaçamak yapmayacağım diye yataktan kalkıyorum malesef sözümde duramıyorum. dün yine misafirlerim vardı akşama annemler yemekteydi. yine dikkat edemedim. şimdi yeni mutfaktanm çıktım yine ikram hazırladım yarınki misafirlere. bıktım vallahi hemçok üzülüyorum hemde veremiyorum sabah öğle dikkat etsem akşama kaçıyor illaki bi öğünde kaçırıyorum. bak bugün mesela çok güzeldi ama hergün böyle olmuyor

amaaannn adam bir çiçek koklasa snıııhhh diye burnundan gırtlağına kaçar:roflol: bir de burnun tamamı da kötü. ne bileyim ben daha bebeksi yüzler severim mesela o cengiz daha hoş bir nebzeyerimseniben

bu arada iyi demişsin he çok güldüm:)))

derincim güne kaçamak yapmayacağım diye başlama 1600kaloriyi aşmayacağım diye başla! hem kendini yasaklara karşı kışkırtmamış olursun hem de istediğin şeylerden tadarsın... nette genelde yediğin şeylerin kalorilerine bak hesaplarsın kafada.

Son düzenleme:
Kıyamam ben sana.........

Yaza ızmir yaparız belki.......Her yol ızmir den geçer...Geçmeyen yolu da geçiririz.....

Ne güzel olur..:))

ah BEYZUS'um ah gördün mü YENA'm kıskandı.ınşallah bir gün ızmir'e çıkartma yaparız.
YENA'm da görür o zaman.

:)) Yine resimlerinizi görmek istiyoruz..

Allah iyiliğini versin inşallah.....

Hiç şu andaki kadar sobam olsun istememiştim.....Yanlış anlaşılmasın kestane fantezisi için değil........(yalanda kim ölmüş)

Aaaaa neden yanlış anlayalımki..sen masumsun..delikafadulden

mmmmmmmmmm kızlarrrrr topiği kızarmış ekmek kokusu sardı amannn dikkat edin yanmasın ekmekler geliyommmmmcokacimcoook:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

Son düzenleme:

ewet o da pek tatlı
bende begeniyorum
böle cıvıl cıvl oluşu hızlı kıvrak hareketleri
bu ara seçil iyi kayboldu ya
bilen varmı nerelerde kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…