Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar, Şehitlerimize YÜCE ALLAH TAN rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.
Son olsun artık anaların ciğerleri yanmasın.

Şımdide yediklerimi yazayım
sabah evden çıkarken 1 elma
işyerine geldiğimde bir fincan kahve ( şekersiz ve sütsüz)
öğle salata, bir incik, ıspanak çorbası, 2 küçük dilim kepek ekmeği
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum...
( bundan sonra daha dikkatli olucam)
bantta yürümeyi sevemedim gitti,akşamları 1 saat dışarda yürüyeceğim dün akşam başladım inş. devamı gelir sadece yürüyüş yada sadece diyet yeterli olmuyor (daha önceki deneyimlerimden biliyorum) birbirini tamamlıyor ve daha iyi sonuç alınıyor...

canım ya yürüyüş olarak şu leslie ablanın yürüyüşlerini denesene,soğukta Kayseri'de nerde yürüyecen.Evde hiç olmazsa bu yürüyüşleri yaparsın 45 dk sürüyor.

Merhabalar,

Olaylar dehşet verici bir boyutta..

Sitede tabiiki düşüncelerimi yazamıyorum,çünkü içerik olarak buna izin verilmiyor..

Yalnız çok korkuyorum müthiş ırkçılığa doğru gidiliyor..Halkın doğu, Batı nefreti gittikçe artıyor..

Çook kötü bir durum,sanırım izlenilen yol yol diil..gerçi bu durum birilerinin işine geldiği için hiç bitmiyo ve uzuyo,o ayrı konu..

Umarım herşey iyiye gider...

Kahvaltım iki yumurta ve çay..Bugün apartmanımıza ev alıp taşınan komşuya hoşgeldine gidilecek..
artık Allah ne verdiyse..:))

dilencii,ezeli izlediysen,nasıldı dayııı..
hayran oldum yaff..

yağmurgözlü,aklımdayken yeğenin nasıl oldu..??

citool,sobada ne yap biliyomusun..Şimdi ekmekleri dilimle..efenime söyliyeyim üzerine tereyağ sür böylle bol sürkü aksın..Ellerin falan yağ olsun sonra ellerini yala..:))

Ondan sonra çıtırt diye ısır..sonrada sobanın üzerinde demlediğin sıcacık çaydan yudumla..

Sen onları yerken kestaneyi çiz..hahaha sobaya sırala,hazır olsun..Hadi bu fentezide senden olsun..
:roflol:

ayy vallahi bende dedimmm
nasıl bozdu aliyi soymadan içini bilemem diye
sonraki replikleride süperrdi
dedim karızma tavan dayının
fantaziye bak beeeee süüperrr :roflol::roflol:de tereyagı az sürüp üstüne kaşar rendelesem olmamıı CADIARZU

Olmamı,tabikide olur..
Oy oy..:))

kızlar dikkat fantezileriniz bile kilo aldıracak cinsten. malum su içsek yarıyor

a.s:roflol:

Allah iyiliğini versin inşallah.....

Hiç şu andaki kadar sobam olsun istememiştim.....Yanlış anlaşılmasın kestane fantezisi için değil........(yalanda kim ölmüş)

canım ecrin :ecrin_bebek:kızımız iyi hastaneden çıktı her akşam sevmeye gidiyorum tabii uzaktan görseniz miniminnacık daha ağlamayı bile beceremiyor hastanede biberona alışmış memeyi istemiyor zilli :CüvCüv:annesi inatla sabırla emzirmeye uğraşıyor bakalım kim kazanacak:uhm:

mmmmmmmmmm kızlarrrrr topiği kızarmış ekmek kokusu sardı amannn dikkat edin yanmasın ekmekler geliyommmmmcokacimcoook:roflol::roflol::roflol:

citool,sobada ne yap biliyomusun..Şimdi ekmekleri dilimle..efenime söyliyeyim üzerine tereyağ sür böylle bol sürkü aksın..Ellerin falan yağ olsun sonra ellerini yala..:))

Ondan sonra çıtırt diye ısır..sonrada sobanın üzerinde demlediğin sıcacık çaydan yudumla..

Sen onları yerken kestaneyi çiz..hahaha sobaya sırala,hazır olsun..Hadi bu fentezide senden olsun

Yenacım bu fanteziler üzerine yorum yapmıştım!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…