Merhabalar canım......
Ayın 6 sına kadar kalacaksan tabii görüşürüz.N e güzel olur....
Şİmdide yediklerimi yazayım
sabah evden çıkarken 1 elma
işyerine geldiğimde bir fincan kahve ( şekersiz ve sütsüz)
öğle salata, bir incik, ıspanak çorbası, 2 küçük dilim kepek ekmeği
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum...
( bundan sonra daha dikkatli olucam)
bantta yürümeyi sevemedim gitti,akşamları 1 saat dışarda yürüyeceğim dün akşam başladım inş. devamı gelir sadece yürüyüş yada sadece diyet yeterli olmuyor (daha önceki deneyimlerimden biliyorum) birbirini tamamlıyor ve daha iyi sonuç alınıyor...
Yurdusum canım arkadaşım nasıl bir şey o ilk kez duyuyorum..açıklarsan sevinirim
Merhabalar canım......
Ayın 6 sına kadar kalacaksan tabii görüşürüz.N e güzel olur....
Kahvaltım iki yumurta ve çay..Bugün apartmanımıza ev alıp taşınan komşuya hoşgeldine gidilecek..
artık Allah ne verdiyse..:))
dilencii,ezeli izlediysen,nasıldı dayııı..
hayran oldum yaff..
yağmurgözlü,aklımdayken yeğenin nasıl oldu..??
fantaziye bak beeeee süüperrr :roflol::roflol:de tereyagı az sürüp üstüne kaşar rendelesem olmamıı CADIARZUcitool,sobada ne yap biliyomusun..Şimdi ekmekleri dilimle..efenime söyliyeyim üzerine tereyağ sür böylle bol sürkü aksın..Ellerin falan yağ olsun sonra ellerini yala..:))
Ondan sonra çıtırt diye ısır..sonrada sobanın üzerinde demlediğin sıcacık çaydan yudumla..
Sen onları yerken kestaneyi çiz..hahaha sobaya sırala,hazır olsun..Hadi bu fentezide senden olsun..:roflol:
ayy vallahi bende dedimmm
nasıl bozdu aliyi soymadan içini bilemem diye
sonraki replikleride süperrdi
dedim karızma tavan dayının
fantaziye bak beeeee süüperrr :roflol::roflol:de tereyagı az sürüp üstüne kaşar rendelesem olmamıı CADIARZU
kızlar dikkat fantezileriniz bile kilo aldıracak cinsten. malum su içsek yarıyor
Anladık pek bir sevişiyorsunuz ama olan var olmayan var..cık cık cık..:roflol:
Kıyamam ben sana.........
Yaza İzmir yaparız belki.......Her yol İzmir den geçer...Geçmeyen yolu da geçiririz.....
citool,sobada ne yap biliyomusun..Şimdi ekmekleri dilimle..efenime söyliyeyim üzerine tereyağ sür böylle bol sürkü aksın..Ellerin falan yağ olsun sonra ellerini yala..:))
Ondan sonra çıtırt diye ısır..sonrada sobanın üzerinde demlediğin sıcacık çaydan yudumla..
Sen onları yerken kestaneyi çiz..hahaha sobaya sırala,hazır olsun..Hadi bu fentezide senden olsun..:roflol:
Kahvaltım iki yumurta ve çay..Bugün apartmanımıza ev alıp taşınan komşuya hoşgeldine gidilecek..
artık Allah ne verdiyse..:))
dilencii,ezeli izlediysen,nasıldı dayııı..
hayran oldum yaff..
yağmurgözlü,aklımdayken yeğenin nasıl oldu..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?