- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
süpersinnnnnnn :roflol::roflol:düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı
tursari bacım dikkat et kendine daha sık uğra özletme kendini...:1hug:yaa çok başım ağrıyor blg ekranına zor bakıyom niyeyse ışıklar falanda canımı aldı bir uyusam belki geçecek ama işte daha çoooookkkkkk erken yafuuuben kaçiimm sizleri çok sefiyommm aşığım sizlere:asigim: kimseciklere laf söletmem söyleyenide yakarımmmmmmmmm klava:yani o dereceee :asigim: :1hug::asigim::roflol::roflol:
canım bence tam kararını ver ve yapmayacağım de..bunun başka yolu yok...benim önümde mantı yiyen de oldu, bayramda pideler,börekler,dolmalar tatlılar ama ben yemiycem dedim kararlı oldum zor oldu ama bi süre sonra alıştım hep sağlıklı şeylerden yedim...bence sende önce bi kendi kendine düşün niye bunu yapmak istiyorum diye .... azimli ol...böylece başarılı olabilirsin..kızlar yaaa kafayı bozacağım ben yaaa bu kilolarla her sabah bugün kaçamak yapmayacağım diye yataktan kalkıyorum malesef sözümde duramıyorum. dün yine misafirlerim vardı akşama annemler yemekteydi. yine dikkat edemedim. şimdi yeni mutfaktanm çıktım yine ikram hazırladım yarınki misafirlere. bıktım vallahi hemçok üzülüyorum hemde veremiyorum sabah öğle dikkat etsem akşama kaçıyor illaki bi öğünde kaçırıyorum. bak bugün mesela çok güzeldi ama hergün böyle olmuyor
herkeslere günaydın ama ben çok üzgünüm akannehir dün akşam kaçama kyaptım abimlere gittim ben lokumu çok severim dün almış gelmiş bi lokum yedim yengemde öyle güzel kek yapmış ki bi dilimde ondan dövün beni dövünnnnnklava: klava: klava:
seçil aplam nerdesin ya bıraktınb gittin beniiiii
kız citol aplam sen senin kocayı erkenden kalp ten götürecen rabbim korusunn :roflol: :roflol:
ney, var kız neyin begenmiyon kenanın
bi kusuru burun delikleri
bak ne anlatcam :roflol::roflol:
düngeceki bölümde hani eyşan gördüya herifini kırmızı kafalı karı ile
benim herifde diyoki sende beni görsen naparsın böle
bende dedimkii yanımda kenan olacaksa sorun etme keyfine bakk adam şok oldu :roflol::roflol: bayılıyorum kendime yaasengözlerimebaksanabşakkıdı
canım hiç kalori hesaplaması yapmadım ama bi deniyeyim bakalım nasıl olacak ben yemeyeceğim dedikçe karşıma çıkıyor zararlı yiyecekler bende engelleyemiyorum kendimiamaaannn adam bir çiçek koklasa snıııhhh diye burnundan gırtlağına kaçar:roflol: bir de burnun tamamı da kötü. ne bileyim ben daha bebeksi yüzler severim mesela o cengiz daha hoş bir nebzeyerimseniben
bu arada iyi demişsin he çok güldüm:)))
derincim güne kaçamak yapmayacağım diye başlama 1600kaloriyi aşmayacağım diye başla! hem kendini yasaklara karşı kışkırtmamış olursun hem de istediğin şeylerden tadarsın... nette genelde yediğin şeylerin kalorilerine bak hesaplarsın kafada.
Günaydın kızlar nasılsınız?
süpersinnnnnnn :roflol::roflol:
tursari bacım dikkat et kendine daha sık uğra özletme kendini...
canım bence tam kararını ver ve yapmayacağım de..bunun başka yolu yok...benim önümde mantı yiyen de oldu, bayramda pideler,börekler,dolmalar tatlılar ama ben yemiycem dedim kararlı oldum zor oldu ama bi süre sonra alıştım hep sağlıklı şeylerden yedim...bence sende önce bi kendi kendine düşün niye bunu yapmak istiyorum diye .... azimli ol...böylece başarılı olabilirsin..
MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kİ İŞ YERİNDE GÖZLERİMİN DOLUP DOLUP BİR TÜRLÜ AKAMAMASI BENİ YİYİP YİYİP BİTİRDİ.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDİKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSİYON SORUNUMDA VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI
DOKTORA GİTTİM BAZI TETKİKLER VERDİ TAHLİLLERİME BAKTIM DA TRİGLİSERİD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CİVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ KIZDIM KENDİME PİS BOĞAZIM DEDİM HAKARET ETTİM HERKESİN BANA KİLO VERMEN LAZIM DİYE ACIYARAK BAKMASI BENİ MAHVETTİ YAA mafoldumben OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kİ HER İŞİ BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN İYİSİNİ YAPAN BEN BU KİLOLAR YÜZÜNDEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BİR KADINIM ASLINDA AMA KİLOLAR YÜZÜNDEN KENDİME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM İYİCEMENE :sinifsinif: KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERİN :sinifsinif:
valla kızlar benim herifte az deyil
hani şu ekimin yayınladıgı düşünce listesi varya
onaa şöyle bi baktı
bende naısl oldugu anlatttım
ve dediki
sibel can yanımdaa
yemeye gidiyoruz
sibelcan........ s,belcann... mutluyum :dilcikar:
ama çok güldüm yaa
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:sende zayıflamaya uğraşıyon adam balık eti seviyor belli sibel çokmu zayıf-tatlicadiarzu-
MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kİ İŞ YERİNDE GÖZLERİMİN DOLUP DOLUP BİR TÜRLÜ AKAMAMASI BENİ YİYİP YİYİP BİTİRDİ.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDİKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSİYON SORUNUMDA VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI
DOKTORA GİTTİM BAZI TETKİKLER VERDİ TAHLİLLERİME BAKTIM DA TRİGLİSERİD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CİVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ KIZDIM KENDİME PİS BOĞAZIM DEDİM HAKARET ETTİM HERKESİN BANA KİLO VERMEN LAZIM DİYE ACIYARAK BAKMASI BENİ MAHVETTİ YAA mafoldumben OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kİ HER İŞİ BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN İYİSİNİ YAPAN BEN BU KİLOLAR YÜZÜNDEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BİR KADINIM ASLINDA AMA KİLOLAR YÜZÜNDEN KENDİME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM İYİCEMENE :sinifsinif: KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERİN :sinifsinif:
ewet o öle seviyoda
ben balık lıktan biraz çıktım ya
ondan diyorum hep 80 olsam yeter
bana diyee
canım arada bir kaçamak yapıyoruz.
Dün ben akşama kadar yağsız sebze çorbası içtim ve elma yedim, akşam cozuttum.
misafirim vardı.Ohhhhh götürdüm valla.opuyorumnanaktan
cnm sneide listeye alıyorum cuma günleri bildirim günü
hafta içide sohbet ediyoruz
ne yedik ne içtik
bişeyler yapmaya çalışıyoruz
buyur gel baş köşeye bi outurr
önce sil gözyaşlarını
sonra kendine güven
canımmm önce kendine acımayı bırak sil gözyaşlarını aramıza hoşgeldin a.s.[/QUOTE
Teşekkür ederim canım Sağolasın gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?