Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar nasılsınız?
süpersinnnnnnn :roflol::roflol:

tursari bacım dikkat et kendine daha sık uğra özletme kendini...

canım bence tam kararını ver ve yapmayacağım de..bunun başka yolu yok...benim önümde mantı yiyen de oldu, bayramda pideler,börekler,dolmalar tatlılar ama ben yemiycem dedim kararlı oldum zor oldu ama bi süre sonra alıştım hep sağlıklı şeylerden yedim...bence sende önce bi kendi kendine düşün niye bunu yapmak istiyorum diye .... azimli ol...böylece başarılı olabilirsin..

herkeslere günaydın ama ben çok üzgünüm akannehir dün akşam kaçama kyaptım abimlere gittim ben lokumu çok severim dün almış gelmiş bi lokum yedim yengemde öyle güzel kek yapmış ki bi dilimde ondan dövün beni dövünnnnn klava: klava: klava:

seçil aplam nerdesin ya bıraktınb gittin beniiiii

kız citol aplam sen senin kocayı erkenden kalp ten götürecen rabbim korusunn :roflol: :roflol:

canım arada bir kaçamak yapıyoruz.
Dün ben akşama kadar yağsız sebze çorbası içtim ve elma yedim, akşam cozuttum.
misafirim vardı.Ohhhhh götürdüm valla.opuyorumnanaktan

alemsin kıss süper bir cevap olmuş :roflol::roflol::roflol:

canım hiç kalori hesaplaması yapmadım ama bi deniyeyim bakalım nasıl olacak ben yemeyeceğim dedikçe karşıma çıkıyor zararlı yiyecekler bende engelleyemiyorum kendimi

canım haklısında kendin misafire yapıyorsun ve yemiyorsun şu anda tutamıyorum kendimi daha önce yapıyotdum aslında tekrar bi girebilsem bişey isrtemiyorum.hep sağlıklı besleniyordum beni mahveden ikramlar zaten yoksa yemekle aram yok abur cubur şimdi yine gürkan kubilayı dinliyorum inşallah olacak

valla kızlar benim herifte az deyil
hani şu ekimin yayınladıgı düşünce listesi varya
onaa şöyle bi baktı
bende naısl oldugu anlatttım
ve dediki
sibel can yanımdaa
yemeye gidiyoruz
sibelcan........ s,belcann... mutluyum :dilcikar:

ama çok güldüm yaa
:roflol:

MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kı ıŞ YERıNDE GÖZLERıMıN DOLUP DOLUP BıR TÜRLÜ AKAMAMASI BENı YıYıP YıYıP BıTıRDı.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDıKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSıYON SORUNUMDA VARDI ŞıMDı DAHADA ARTTI
DOKTORA GıTTıM BAZI TETKıKLER VERDı TAHLıLLERıME BAKTIM DA TRıGLıSERıD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CıVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kı KIZDIM KENDıME PıS BOĞAZIM DEDıM HAKARET ETTıM HERKESıN BANA KıLO VERMEN LAZIM DıYE ACIYARAK BAKMASI BENı MAHVETTı YAA mafoldumben OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kı HER ıŞı BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN ıYıSıNı YAPAN BEN BU KıLOLAR YÜZÜNDEN ıKıNCı SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BıR KADINIM ASLINDA AMA KıLOLAR YÜZÜNDEN KENDıME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM ıYıCEMENE :sinifsinif: KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERıN :sinifsinif:

cnm sneide listeye alıyorum cuma günleri bildirim günü
hafta içide sohbet ediyoruz
ne yedik ne içtik
bişeyler yapmaya çalışıyoruz
buyur gel baş köşeye bi outurr
önce sil gözyaşlarını
sonra kendine güven

:roflol::roflol::roflol:sende zayıflamaya uğraşıyon adam balık eti seviyor belli sibel çokmu zayıf-tatlicadiarzu-

canımmm önce kendine acımayı bırak sil gözyaşlarını aramıza hoşgeldin a.s.

canım arada bir kaçamak yapıyoruz.
Dün ben akşama kadar yağsız sebze çorbası içtim ve elma yedim, akşam cozuttum.
misafirim vardı.Ohhhhh götürdüm valla.opuyorumnanaktan

yurduşum aplam tşk ederim tesellin için ama kaçamka yaparken ki mutluluk tarif edilemez şimdiki üzüntüde

günaydın kızlarrrrr kötüyüm bugün çok halsizim elim kolum kalkmıyor geçmiş olsun aplammmmmm

nurfeza kullanıcısından alıntı
MERAHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENŞ KATILDIM OKADAR KÖTÜYÜM Kİ İŞ YERİNDE GÖZLERİMİN DOLUP DOLUP BİR TÜRLÜ AKAMAMASI BENİ YİYİP YİYİP BİTİRDİ.98 KG OLDUM MAALESEF EVLENDİKTEN SONRA 25 KG ALDIM TANSİYON SORUNUMDA VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI
DOKTORA GİTTİM BAZI TETKİKLER VERDİ TAHLİLLERİME BAKTIM DA TRİGLİSERİD DENEN ŞEY YÜKSEK ÇIKTI 350 CİVARI OKADAR ÜZÜLDÜM Kİ KIZDIM KENDİME PİS BOĞAZIM DEDİM HAKARET ETTİM HERKESİN BANA KİLO VERMEN LAZIM DİYE ACIYARAK BAKMASI BENİ MAHVETTİ YAA OKADAR ÜZÜNTÜLÜYÜM Kİ HER İŞİ BAŞARAN BEN HER ŞEYDE EN İYİSİNİ YAPAN BEN BU KİLOLAR YÜZÜNDEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞIM RESMEN ÇOK GÜZEL BİR KADINIM ASLINDA AMA KİLOLAR YÜZÜNDEN KENDİME GÜVEN YOK PASPAL OLDUM İYİCEMENE KIZLAR NE OLUR BANA DESTEK OLUN MOREL VERİN

aplam hoş geldin sefa geldin ve bir anda bakmışsın moral tavan yapmış burda öyle güzel birlik varki 1 aya kalmaz kilo vermeye başlamışsın kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

valla kızlar benim herifte az deyil
hani şu ekimin yayınladıgı düşünce listesi varya
onaa şöyle bi baktı
bende naısl oldugu anlatttım
ve dediki
sibel can yanımdaa
yemeye gidiyoruz
sibelcan........ s,belcann... mutluyum
ama çok güldüm yaa

aplam senden öğrenmiş belli böyle laf yapmayı süper bi uyum var sizin aranızda alkisalkis alkisalkis alkisalkis

Tamam canım çok iyi olur bende sizin gibi ticker yapmaya çalıştım ama sanırım olmadı
Bugün morelim okadar bozukki hiçbişey yemedim kendime göya ceza veriyorum ama gidip markertten kepek ekmek alıcam sabahları yağsız pernirle ekmek arası yerim artıkın. Öğlende yemek hanede sebze yemeklerinden ve de bir kase çorba alırım. akşamlarıda balık ve beyaz et haricinde bişey yemem artık en büyük soorunumda geç saatlerde full karlori aldıran şeylerden yemem sanırım en büyük etkenler bunlar birde masa başı çalışıyorum eve koşu bandı almayı düşünüyorum ama evim küçücük sonra kendime bir yürüyüş yolu seçeyim diyorum olur mu kızlar? yoksa koşu bandı dahamı rahat bu konuda da bana yardımcı olursanız çok sevinirim..tamam bugün başama günüm artık cuma günü size bilgi vericem çok teşekkür ederim arkadaşım az da olsa bir şeyleri anlatmak , paylaşmak iyi geldi...:çok üzgünüm:

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çok sevinçliyimm İnşallah kocişim cumaya geliyor 10 gün evdeeeeeeeeeeeeee
Yanlız kocişim gelince almam inşallah çünki ona bol yağlı kalorili yemekler yapıp kilo aldırmam lazım yoksa olmuyo ya adam 65 kilo boyuda uzun yan yana çok ilginç oluyoruz

bu arada kilom sabit bakalım hangimiz daha inatız ....
kahvaltıdan önce 30 dkk filan spor yaptım
kahvaltıda biraz peynir iki dilim ekmek bi kırtik çikolata yedim 6 tane patates kızartması sonracıma bide form çayımdan içtim

şimdide ev tepreştirdim dip köşe silcemm ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…