Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir hafta daha boşa gitti
Umudumuz var tabii önümüzdeki hafta için
Yena listeye gireceksin değil mi
Bugün mecbur yedim neden deme uzun hikaye :))
Ama yürüdüm yine :))))
Hafta içi inanılmaz bir eksi görmüştüm ben bile şaşırdım ama bakalım yarın ne çıkıcak 2 gündür fena yiyorum

Evet yani korse falan var. Bir de icime cekiyorum gobeemi.. 7 yil once 89 90 kiloydum sanirim.. oglan buyudukce ben de buyudum .

Yaa nilüş icim gitti he ne guzelmissin o zaman. Benimde en son 88 oldugumda giydigim etek duruyo.

Elbiseni verme kimseye bu bize bir sebep olsun bismillah diyelim ins olurmu?

Bir hafta daha boşa gitti
Umudumuz var tabii önümüzdeki hafta için
Yena listeye gireceksin değil mi
Bugün mecbur yedim neden deme uzun hikaye :))
Ama yürüdüm yine :))))

Asucum yillik iznim bitmedi daha onu kullaniyorum.

Yuruyosun ama ya dizin.?

Yaa nilüş icim gitti he ne guzelmissin o zaman. Benimde en son 88 oldugumda giydigim etek duruyo.

Yaww sen ne karışıyon elbise bana teklif edildi bir kereee verme filan diye nerden çıktın bu saatte :))))

Insallah canim.. aslin da sen uzun zaman 80 lerde geziniyordun diye hatirliyorum ben cok kisa gordum 80 leri..

Insallah canim.. aslin da sen uzun zaman 80 lerde geziniyordun diye hatirliyorum ben cok kisa gordum 80 leri..
Ay ben hiç 80 li bir rakamı gördüğümü hatırlamıyorum .....

Atmayın kıyafetlerinizi hep beraber 80 li bir rakam görelim beraber benim bir hayal kotum vardı saklardım bem hiçbir zaman bunu giyemiyeceğim diye bir öğrenciye verdim şimdi pişmanım olsaydı giyerdim.....

Güzel elbiseymiş bu senmisin ? Bence sen bu elbisenin içine girmek için çabalayanilirsin ay bana olmaz herhalde bu şikralı kota benzemez bacım Iplıyoz mıplıyoz kotun içine giriyoz ama :))

Benim evet. Çekimden kaynaklı elbise renginden dolayi oldugumdan daha zayif gorunmusum..
yalniz kuması esnek bunun da. :)

Icime korse giymistim gobegimden emin olmak icjn bu pozu vermistim hatirliyorum.. :)

Bunu dinliyodum tam duygular tavan yapti nolacak benimde bu halim. Kilo verirsem normal insan duygusalligina donermiyim ki?
Yok ben şişkoyken daha mutluydum cidden yani kendim için bişey yapamamanın verdiği üzüntü boşluk vardı tabiii buda bende pisikolojik çöküntü yaratıyordu ....

Sanki şimdi dal gibiyim gibi konuştum ama kendimi kısmen 38 beden gibi hisediyorum buda normal değilmiş dr. Söylemişti .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…