Teşekkür ederim Nilücüm canım valla anlamadım ki vücudum hele bacaklarım karın bölgem inceldi. Ama tartıya yansıyan yok her gören aynen devam müthiş kilo verdin diyorr.Bence iyisin lutfen kucumseme. Mens donemi dısinda her hafta kilo veriyorsun.. Daha ne olsun...
Belki sporu biraz azalatabilirsin..
Eee gene iyisin kız 600 gram gitmişş maşallah dahada çok gider inşallah .Tarti banada guzellik yapti. Nerdeyse 10 gundur 103.3 goruyodum az once 102.7 ciktim yaz katip.
Bir daha yukselmek yok ramazanda ve sonrasinda sadece 1 kilo almistim korumusum onuda. Haftaya ins vermek istiyorum.
Eee gene iyisin kız 600 gram gitmişş maşallah dahada çok gider inşallah .
Bonusum 600 azmi maşallah haftaya sahada iyi olur inşallahBilemiyorum artik. Vermis gibi sayamiyorum 102 nin altina inince vermis olucam ins. Guzel saglikli ve olmasi gereken gibi bir kahvalti hazirlamaya calisiyorum.
Cocuklarla akil sagligi ne kadar iyi kalirsa iste.
Vereceğiz canımm az kaldı 2 haftaya kalmaz inşallah 2 li rakamlarrBilemiyorum artik. Vermis gibi sayamiyorum 102 nin altina inince vermis olucam ins. Guzel saglikli ve olmasi gereken gibi bir kahvalti hazirlamaya calisiyorum.
Cocuklarla akil sagligi ne kadar iyi kalirsa iste.
Fridacim cok tebrik ederim cok sevindim Allah bidaha gostermesin 3 lu rakamlariGünaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım
Kilo bildirim şeysi : 99.8
Çok teşekkür ederim sağolTebriklerr canımm darısı başımaa senii kocamann kocamann alkışlıyorum.Azmin daim olsun
Sağol canım çok çabalamam lazım hep dikkat etmeliyim yoksa gittiği gibi fazlasıyla geliyor ....Fridacim cok tebrik ederim cok sevindim Allah bidaha gostermesin 3 lu rakamlari
Tebrıkler canım
maşallah canım devamını bekleriz. inşallah darısı diğer arkadaslara..
Bu güzellik sana moral olsun ve haftya kesin eksi bildir bonuscumTarti banada guzellik yapti. Nerdeyse 10 gundur 103.3 goruyodum az once 102.7 ciktim yaz katip.
Bir daha yukselmek yok ramazanda ve sonrasinda sadece 1 kilo almistim korumusum onuda. Haftaya ins vermek istiyorum.
Gözünüz aydın yelizcimEsselu aleykum ve rahmetullah
Cok sukur bebegimize kavustuk bugun eve gecicekler ben gidemedim malesef kargo bekliyorum annede bebekte iyiler hamdolsun
Kilo konusundada artidayim malesef buradan ayri kaldigim zaman zarfinda yedimde yedim
Kilom 97
Sporum yok
sağol canımTebrikler adaşım
Artık ikili rakamları kaybetmek yok
Fridaaa kızzz ahretlik.. harikasin cok mutlu oldum duygulandim inan..
Seni merak ediyordum bekliyordum bu sonucu...
sakin bir daha 3 lu rakamlari görme...
----
Hayirli cumalar ..
Gunaydinnnnnn
Fridaaaaaa cocuk gibi mutlu oldum duygulandim yaa allah bir daha gostermesin yuksek kilolar. Coook uzun bir yol aldin masallah.
Toplam kac kilo vermis oldun?
Sağol canım çok çabalamam lazım hep dikkat etmeliyim yoksa gittiği gibi fazlasıyla geliyor ....
Sizinde gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebişi
sagolun kizlar asuman ablacim insallah ya valla ugras didin 100 gram ver sonra bi dakkat etme 1 kilo alzeze_84 Canım çok şükür Allah analı babalı büytsün bebişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?