Hadi uyuyalim artik :)
Uyumam gerek sonra leyla gibi oluyorum..
iyi geceler tatli ruyalar Allah rahatlik versin..
Hic normal olamiycaz yani :) hadi yatmiyonmu sende?Yok ben şişkoyken daha mutluydum cidden yani kendim için bişey yapamamanın verdiği üzüntü boşluk vardı tabiii buda bende pisikolojik çöküntü yaratıyordu ....
Sanki şimdi dal gibiyim gibi konuştum ama kendimi kısmen 38 beden gibi hisediyorum buda normal değilmiş dr. Söylemişti .....
Tebriklerr canımm darısı başımaa senii kocamann kocamann alkışlıyorum.Azmin daim olsunGünaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım
Kilo bildirim şeysi : 99.8
Tebrıkler canımGünaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım
maşallah canım devamını bekleriz. inşallah darısı diğer arkadaslara..Günaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım
Tebrikler adaşımGünaydın günaydın günaydın veeee sonunda ucundan ikili rakamlar bunda sizinde katkınız büyük hepinize ayrı ayrı teşekkür eder sevgiyle kucaklarım
Haftalık sporum 455 dakikakilom 104.2 Gide gidee 300 gram gitmiş. Birde bu kadar hareketli olmasam ne olacak acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?